Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36379 replies to this topic

#10561 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14560 posts

Posted 11 November 2008 - 09:20 AM

To bi blo neki za njegov ego, ancka....and i dont want that! biggrin.gif
Kuhinjskih zadev si ne kupujeva, jih imava ze tko prevec.

Pa sej sem napisala da sem mu ze kupila, tko da hvala vam za pomoc pa hvala za ideje, mogoce pridejo prav drugo leto. Aja, sej je se bozic lart.gif

Aja, revij ne bere.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#10562 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 11 November 2008 - 09:51 AM

QUOTE(Princeska @ 11. 11. 2008 - 9:15) View Post

Jaz bi mojmu podarila bon za Merkur za 50 € pa neki bi še za 50 zraven kupla... sam res ne vem, kaj.

Kere avtomobilske revije pa so med bolj kvalitetnimi? Da bi mu podarila maybe naročnino..?
Kako drago darilo. surrender.gif
Midva nisva za darilo nikoli dala več kot 30€ pa sva se obdarovala za vsako obletnico in vse praznike. Se da z manj priti skozi. Sploh pa ti Princes, ki tak obvladaš to področje. Ne ga srat, no.

Bivšemu bom recimo za diplomsko darilo poslikala svileno kravato z Metallicinim logotipom in jo ustrezno pobarvala ter zraven kupla še boljšo črno srajco. Sem ziher, da mu bo strašno všeč in za vse skupaj ne bom dala več kot 40€, ker mam barve že od prej.

Ziher boš našla kaj bolj "primernega" in tvojemu proračunu ustreznega.

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#10563 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26370 posts

Posted 11 November 2008 - 10:02 AM

Jaz sem za pižamo dala 65€ pa se mi je zdelo to FUL - sva se zmenila, da velja še za novo leto. Tako kot je on meni kupil torbico za 100€+ in je veljala še za novo leto in obletnico smile.gif

Na splošno se mi zdi, da je bilo prej darilo za 5000 - 10.000 SIT že nekaj (oziroma precej) vredno darilo, sedaj pa če ni svaj 100€ ni nič. 40€ se zdi malo, 10.000 SIT pa veliko...malo se je treba zamislit.

• 0

#10564 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14560 posts

Posted 11 November 2008 - 10:21 AM

Midva sva zmenjena da je darilo od 20-30€. Razen za okrogle rojstne dneve se vecinoma drziva.
Za obletnico se ne obdarujeva, ampak greva na izlet, koncert,...valentinovo pa sploh ne.
Darila torej za rojstni dan in bozic.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#10565 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26370 posts

Posted 11 November 2008 - 10:24 AM

Frči, vidva sta tako kot midva - valentinovo za naju ne obstaja, obletnica je pač en dan. Že tko sva se mogla zmislt datum, ker nisva točno vedla kater dan čva dat biggrin.gif Dejansko se obdarujeva samo za rojstni dan (pa še to ne, če sva na tesnem z denarjem). Če je darilo precej vredno potem rečeva kao da je še za dedka Mraza pa za god, za obletnico...
  • 0

#10566 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 11 November 2008 - 12:06 PM

Pač odvisno od dohodka, jaz sem fantu kupila za RD parfum za 80 evrov, pač služim denar in mi ni bilo problema dat. wink.gif Si pa za valentinovo in obletnice nič ne dajeva, pač tako sva zmenjena, za obletnico greva ven jest.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

• Guests

Posted 11 November 2008 - 12:28 PM

Kateri je najcenejši Taxi v MB?
  • 0

#10568 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 11 November 2008 - 12:59 PM

Kdo pa plača pol večerjo, kinky, vsak zase al kako, če si za obletnice in valentinovo ne data nič ampak greta samo jest ven?

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#10569 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 11 November 2008 - 01:06 PM

Plača pač eden od naju, ni tako pomembno, tudi drugače greva kdaj ven jest, pa enkrat pač da en, drugič drugi. Pa če sem jaz takrat malo na tesnem z denarjem da on, in obratno. Včasih pa greva v kakšno trgovino z oblekami pa on meni kaj kupi, jaz njemu.....v glavnem, si podarjava stvari, ampak ne na točno določene datume. wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#10570 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 11 November 2008 - 01:08 PM

Aa, zelo logično, lepo.

Skratka, kdaj bojo spet REBELDE v ljubljani? Je zelo nujno vprašanje smile.gif)
  • 0

#10571 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 11 November 2008 - 01:13 PM

Rea, v decembru. Sem pogledala. Natančen datum je 16. december. klik
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#10572 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 11 November 2008 - 01:16 PM

AAa, hvala fifa!!! kiss1.gif
  • 0

#10573 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14560 posts

Posted 11 November 2008 - 01:44 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 11. 11. 2008 - 10:24) View Post

Frči, vidva sta tako kot midva - valentinovo za naju ne obstaja, obletnica je pač en dan. Že tko sva se mogla zmislt datum, ker nisva točno vedla kater dan čva dat biggrin.gif Dejansko se obdarujeva samo za rojstni dan (pa še to ne, če sva na tesnem z denarjem). Če je darilo precej vredno potem rečeva kao da je še za dedka Mraza pa za god, za obletnico...

Tudi midva, ceprav je fant pol lani zahinavil, ampak ok...mu je odpusceno ker je itak blesarijo kupil biggrin.gif
Otrosko knjigo nemskih besed - slikce z napisi kaj je gor spank.gif

• 0

#10574 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26370 posts

Posted 11 November 2008 - 02:13 PM

Midva mava dnar itak skupen - sicer 2 ločena računa, ampak ko z enega porabiva, začneva na drugem porabljat. Tako da je pravzaprav vseeno kdo plača (oba plačava smile.gif ) Če konec meseca kaj ostane (na kateremkoli računu) dava na tretji račun biggrin.gif kjer šparava in nabirava obresti. Ravno včeraj sem tja nakazala 350€ laugh.gif
Glede daril sva pa tud nekako tako kot Kinky.
Enkrat sva šla v Mercator in tam je tudi ena drgovina z nogavicami itd. Pa on zakoraka not (jst sem tko mal debelo gledala kaj hudiča bo on tam not delal, če pa ma 100 novih štumfov) pa pokaže na zgornjo polico, kjer so imeli razkazane žabe in reče:"katere bi mela?" Sem pokazala na ene in on reče prodajalki: tele bova vzela smile.gif
Men se je tko kjut zdelo smile.gif

• 0

#10575 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 11 November 2008 - 03:06 PM

Zanima me, če mi bo pomagal tampon namočen v jogurt, da me nega srbeti tam spodaj? Malo mam vneto se mi zdi. Kateri jogurt ste pa uporable? A to ga sam namočiš al ga pustiš dalj časa namočenega v jogurt?

Vem da so glupa vprašanja sam res mi je kr neki, sam bi pa probala, da se ne bi s kšnimi tableti filala al pa kšne globule spet dobila k mi čist murijo...
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#10576 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 11 November 2008 - 03:48 PM

Stara moja js sem to enkrat sprobala, pa nikol več. Živa pacarija, da sploh ne omenim, da ne pomaga nevem kaj. V tem času se v lekarni dobi (brez recepta) veliko zdravil, ki hitro pomagajo in so veliko bolj enostavni za uporabo in higienski. Tako, da moj nasvet idi v lekarno po svečke, povej, da imaš vnetje pa ti bodo že tam svetovali. Aja pomaga tudi Canesten mazilo.

Tole s tamponi namočeni v jogurt, mi je pa čist out. Takoj dobim asociacijo, na pradavnino, hehe:)
  • 0

#10577 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 11 November 2008 - 03:50 PM

ok bejbi, bom upoštevala tvoj nasvet...šššiiiiibaaaam v leeeeekarno! papa
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#10578 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 11 November 2008 - 06:14 PM

V sredini decembra sva s fantom vabljena na poroko od njegovga brata.
Kaj bi jima lahko midva kupila s študentskim proračunom? smile.gif Nekaj bi kupila, nekaj posebnega, a vseeno ne predrago, ker se ne misliva preseravat. od njegove družine ni bilo nobene pobude, da bi dali skupaj denar za darilo, tako da se morava nekaj spomnit.
Razmišljala sm, da bi kupila 3l penino z vgraviranima imenoma, sam se je pojavil problem- bodoča nevesta naj bi bla noseča.
Kaj naj kupiva? Ima kdo kakšno idejo?
  • 0

#10579 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 11 November 2008 - 06:19 PM

Ponavadi se povpraša, starše ali direkt slavljenca, kaj potrebujeta in s epotem svatje med sabo uskladijo. Če se vama zdi nepreimerno spraševat njiju, vprašajta njune starše. Najbolj nerodno je, če se pojavi več podobnih daril.

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#10580 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 11 November 2008 - 06:41 PM

Lahko jima kupita kako praktično darilo za v stanovanje, ala mikrovalovka, ipd.
Ali pa kake lepe svetilke za v dnevno sobo, kako sliko,... ma sej maš ful takih stvari. Težko je svetovat, če ne poznaš oseb...
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users