Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#10541 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12166 posts

Posted 25 June 2009 - 04:03 PM

woot.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#10542 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18633 posts

Posted 25 June 2009 - 04:05 PM

njam.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#10543 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 25 June 2009 - 04:06 PM

Jaz imam tudi vedno vodo s sabo. Pa ne zato, da poplaknem ,ampak ker po eni določeni meri alkohola postanem ful ful dehidrirana. Tako zelo, da se mi prav jezik lima na vse v ustih, lol. In me vedno mal gledajao "aja spet je čas za vodo", ker prav rabim ene pol ure, uro samo vodo pit. Pol pa naprej.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#10544 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 25 June 2009 - 04:12 PM

Danes sem brez slabe vesti pred vso žlahto zanikala da bi kdaj koli kadila, zadnji cigaret sem pa skadila pred 14 urami. whistling.gif
  • 0

#10545 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27492 posts

Posted 25 June 2009 - 04:39 PM

QUOTE(Izgubljena @ 25. 6. 2009 - 15:26) View Post

@ora: Prov moram pokometirati malo te tvoje izpovedi biggrin.gif. Ti imaš pa res zlatega in razumevajočega fanta! Ful me zanima, kako zgleda vajina zveza oz. tvoja čustva do fanta, če te tako razganja ob nekomu drugemu biggrin.gif. Strinjam se, da v ljubezni ni vse samo na privlačnosti, ampak nekje je treba postaviti mejo med prijateljstvom in zvezo. Jaz bi na tvojem mestu premislila, ali bi zvezo nadaljevala, ali bi svojega fanta sprejela za najboljšega prijatelja smile.gif. Hehe, verjetno preveč idealiziram vso to stvar, ker je podzavestno v meni še vedno želja po "sanjskem princu ob katerem bi me vse življenje razganjalo". Za podporo in pomoč se jaz vedno zatečem k svojemu najboljšemu prijatelju, s katerim imam definitivno več skupnih lastnosti in interesov kot z vsemi bivšimi fanti skupaj. Tako, da jaz na razmerje gledam predvsem s strani privlačnosti wink.gif

Očitno nisem bila dovolj jasna, da pač ti trenutki pridejo, da enostavno včasih pride, da me razganja ob nekom drugem, nekaj časa... potem pa mine. Sigurno sem se že kdaj spovedovala tukaj, ko me je razganjal ob kom drugem. Nikoli, ne bi svojih razmišljanj o tem drugem uresničila in šla čez mejo prijateljstvo/zveza. Ker sem kot sem že povedala, srečna s tem fanom kot ga mam zdaj. Za najino zvezo to moje razganjanje ni nič škodljivo. Maš fanta? Bi rada vedela kolikokrat se on vidi s kakšno drugo? Tudi če sta še tako iskrena ti ne bo priznal. Ampak moji prijatelji mi povedo veliko o svojih fantazijah itd. in VSI sanjarijo o drugih puncah, pa pač pride in mine! Sama to jamljem kot nekaj normalnega, me pač čez določen čas popusti. Največkrat je to ta moment, ko vidim, da bi lahko dobila to kar si želim. Potem stvar prestopi eno mejo in takrat ni več zabavno...mine. Če maš fata in si dalj časa skupaj mislim, da ti je jasno, da v večletni zvezi ne mislih 24/7 samo na eno osebo. In čemu bi škodila fantazija, če potem svojo pohoto nad njim izživljam. In sem pri tem seveda 100% v mislih in s telesom z njim!
  • 0

#10546 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 25 June 2009 - 04:56 PM

Ja bolje fantazirati, kot pa kaj konkretno narediti.

Zjutraj sem bila čist povožena in potem me je juhca pozdravila thumbup.gif Slabost je pa da potem kar jem in jem in jem..nikakor se ne morem nasiti down.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#10547 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 25 June 2009 - 05:10 PM

Se podpisem pod Oro in ne verjamem v pocukrane zveze, kjer je vse kao idealno in zivita oba do konca svojih dni brez zavedanja o svetu okoli sebe. Ne maram tega, ker zame ni realno, sem pac taksen clovek in hvala bogu imam tudi poleg sebe taksnega cloveka. Pa, da ne bo sedaj kdo tega razvil v kaksen blesav ekstrem - to ne pomeni, da ga lomiva nakoli z drugimi to samo pomeni, da za nobenega od naju ni konec sveta in ne gojiva zamer, ce kdo rece, da mu je nekdo drug simpaticen, da ga mece na to temo ipd..
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#10548 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 25 June 2009 - 05:10 PM

tok sm se ga odlomla učer, do 8 zjutri sm bla na trampolinu v glavi pa na nogah v 4ki hahaha, spala do 16 in se počutm k plastelin, glavo mam še majavo slika pa mal zamika, na kak viski pa čik grem da mal zabijem blink.gif thumbup.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#10549 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 25 June 2009 - 05:11 PM

QUOTE(ora @ 25. 6. 2009 - 17:39) View Post

Očitno nisem bila dovolj jasna, da pač ti trenutki pridejo, da enostavno včasih pride, da me razganja ob nekom drugem, nekaj časa... potem pa mine. Sigurno sem se že kdaj spovedovala tukaj, ko me je razganjal ob kom drugem. Nikoli, ne bi svojih razmišljanj o tem drugem uresničila in šla čez mejo prijateljstvo/zveza. Ker sem kot sem že povedala, srečna s tem fanom kot ga mam zdaj. Za najino zvezo to moje razganjanje ni nič škodljivo. Maš fanta? Bi rada vedela kolikokrat se on vidi s kakšno drugo? Tudi če sta še tako iskrena ti ne bo priznal. Ampak moji prijatelji mi povedo veliko o svojih fantazijah itd. in VSI sanjarijo o drugih puncah, pa pač pride in mine! Sama to jamljem kot nekaj normalnega, me pač čez določen čas popusti. Največkrat je to ta moment, ko vidim, da bi lahko dobila to kar si želim. Potem stvar prestopi eno mejo in takrat ni več zabavno...mine. Če maš fata in si dalj časa skupaj mislim, da ti je jasno, da v večletni zvezi ne mislih 24/7 samo na eno osebo. In čemu bi škodila fantazija, če potem svojo pohoto nad njim izživljam. In sem pri tem seveda 100% v mislih in s telesom z njim!

Tudi jaz konstantno fantaziram. Pravzaprav o fantu nikoli, sva le toliko časa skupaj. O drugih pa ves čas. In bi umrla od dolgčasa, če ne bi fantazirala, halo. Pa os vsi - od pevcev, ljudi, ki jih srečujem vsak dan, kolegov.... In če moj fant ne fantazira o drugih - dost bed zanj. Ne bom mu pa tega govorila, ker imam pravico do svoje lastne zasebnosti.

• 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#10550 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27492 posts

Posted 25 June 2009 - 05:33 PM

No samo, da nisem edina v tem zosu biggrin.gif , ne ker vidim vedno bolj, da folk to obsoja. Pa saj ne zdaj, da bi to razlagala, samo že če rečem, da mi je kdo fin.... ja pa saj ti maš fanta. Zadnič sem prvič slišala od ene punce, da mi je direkt v faco priznala, da se njej tud dogaja. In tisti, ki trdijo, da se po več letih zveze ljubijo kot prvi dan... blefirajo, za moje pojme. Pa pomoje to sploh ni normalno, da ne sanjariš. Ok, čeprav mam jaz včasih isti feeling kot ko si zaljubljen, pa isto farbam in vse. Še vedno, pač dobro zame, ker je to pa ja en najlepših občutkov, pa še skrbet mi ni treba, če me je opazu itd. samo fajn se mi zdi biggrin.gif
  • 0

#10551 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 25 June 2009 - 05:47 PM

Ora, nisi ne. Samo eni to priznajo, drugi pa ne oz. se obsojajo. Meni se to zdi nekaj povsem naravnega cisto sledenje osnovnemu nagonu, iskanju najboljsih genov itd.. Seveda te razum ustavi, ker clovek le ni "samo" zival. Jaz taksnih stvari ne obsojam, ze dolgo ne vec, that's life. Verjela ali ne bolj obsojam nenehno hvatanje krivin, plonkanje, ipd., ker menim, da, ce ze gres v solo se iz spostovanja do profesorja in predvsem sebe, nauci. Je pa res, kar sem ze pisala v eni temi, da so danes tudi eni profesorji gnoj. Chain reaction, bolna druzba, pa dobro, zasla sem, pust'mo stat.
  • 0

#10552 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 25 June 2009 - 06:01 PM

Kok tle vse rade posplošujete in ste slepo zaverovane da če je neki za vas narobe/čudno da dejansko res je.
100 ljudi 100 čudi. Če bo pa kdo kdaj dokazu da neki velja za VSE...no, ne bo tongue.gif
  • 0

#10553 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 25 June 2009 - 06:05 PM

slabe vole sm sad.gif
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#10554 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 25 June 2009 - 06:09 PM

Se strinjam Lejck in nenehoma ponavljam. biggrin.gif

Sahara console.gif, tudi jaz sem na robu slabe volje pa se poskusam prepricevati v nasprotno. Bomo videli, koliko casa mi bo slo od mozganov. biggrin.gif
  • 0

#10555 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27492 posts

Posted 25 June 2009 - 06:20 PM

No pa se spet spovedujem, kar mi enostavno gredo na jetratipi, ki se slinijo po meni, potem pa ko se hočeš pogovarjat obnemijo, ker očitno vidijo, da si waaay pred njimi po pameti in razmišljanju (očitno), tako, da me ta zatrapanost mineva in vam bom pomoje v roku enih dveh dni, nehala o tem težit biggrin.gif
  • 0

#10556 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 25 June 2009 - 06:40 PM

LOL Ora, ja, spada v kategorijo slabi poljubi tudi slab sogovornik.
  • 0

#10557 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27492 posts

Posted 25 June 2009 - 06:46 PM

O sigurno!!! Ko sem ga čisto prijateljsko ogovorila prek neta, je spičil. In pri njegovih letih to ziher ne pomeni, da mu jebedno se pogovarjat prek elektonskih virov, pa tudi, če bi, bi lahko lepo povedal. Saj sem mu samo lepo opravičilce napisala, ker sem včeraj bila nekaj sarkastično/nesramna. Zameril pa sigurno ni, ker bi sicer to že včeraj pokazal. Je pač otrok smile.gif
  • 0

#10558 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 25 June 2009 - 06:49 PM

Pa je res otrok, ga morajo se leta izklesat. Ceprav tovrstno obnasanje tudi starejsim/odraslim moskim ni tako tuje. ;)
  • 0

#10559 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27492 posts

Posted 25 June 2009 - 06:50 PM

Ja sej sem že v štartu povedala, da je nekaj let mlajši in pri mojih 20. je ta razlika očitno zelo opazna, poleg tega je imel same 16.letne punce, ki najbrž ne ogovarjajo kar tako biggrin.gif , lahko se me pa boji biggrin.gif
  • 0

#10560 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46148 posts

Posted 25 June 2009 - 06:51 PM

Učit se morm, snovi imam še ogromno za predelat, ne da se mi. Šla bi nekam ven, čagat, pit, potovat, nakupovat... karkoli. Še laufat bi šla, če se ne bi rabla učit. Sovražim ta pritisk, ko imam polno obveznosti, ko se mi zdi, da se bo vse nagrmadlo name....

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users