vprašanja (zanima me, ...)
Posted 10 November 2008 - 01:25 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 10 November 2008 - 01:31 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 10 November 2008 - 01:33 PM
Torej zavijem tam levo noter in se malo zgubljam, hvala
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 10 November 2008 - 01:35 PM
Za pasoš pa jim ni treba nič tvezit, samo reči da se ti mudi in bi ga rada mela čimprej, pa ti bodo že rekli kako in kaj.
vuelvo a vos,
Posted 10 November 2008 - 01:36 PM
Posted 10 November 2008 - 01:41 PM
Springfield je ziher odprt najmanj do 19h. Zara pa je odprta še dalj, mislim, da celo do 22:00. Kere male štacune imaš v mislih? Itak je večinoma vse odprt do 19, manj do 19:30... Po šesti uri zvečer bom tam in lahko pogledam in ti sporočim po telefoninu, če hočeš in če ti rabi...
Mors gledat datume, postajas nenatancen
Ce koga zanima, Springfield odprt do petih-itak se pa zapira, stara LJ do vecinoma enih. hja, itak nisem nic dobila!
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 10 November 2008 - 01:43 PM
Aja, pa men je osebna pršla v roku 3 dni! Pa je rekla kak tedn... ful so hitri!
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 10 November 2008 - 01:48 PM
Posted 10 November 2008 - 01:51 PM
vuelvo a vos,
Posted 10 November 2008 - 02:20 PM
Nisem že zihr, če bom to kupila, imam na seznamu par stvari, tko da FRČICA, poglej če najdeš tudi zase kakšen predlog tu:
- vsa "oprema" za mešanje koktejlov
- mp3 player (mi je omenu enkrat, da si ga želi, sam ne vem kolk močno)
- nek aparat za masiranje, ker je ful nor na masaže, pa bi ga s tisim jaz večkrat zmasirala:) npr.: http://www.ceneje.si...ni-aparat-mg-40
Poleg tega se pa na www.noradarila.com najde fuuuul domiselnih in nevsakdanjih daril: od kašljajočega pepelnika, do blazine z vajinimi imeni, itd... Maš na vrhu več opcij da klikneš (darila za zabavo, tech zadeve, nore zadeve.... da ne boš mislila, da je tisto kar je trenutno na strani vse). Mene najbolj navdušuje tole: http://www.noradaril...rcki-i264.shtml, zase bi pa vzela tole: http://www.noradaril...lice-i180.shtml
Immortelle: tortice imajo zelo dobre v Leclercu na Rudinku; ampk bi blo fajn da greš dopoldne, ker zadnjič ko sem šla eno iskat je bila na voljo samo še Schaher torta (ne znam napisat:)), jst sm hotla pa višnjevo, ki je božanska... Aja stane pa ena okol 12 eur.
Posted 10 November 2008 - 02:28 PM
vuelvo a vos,
Posted 10 November 2008 - 02:29 PM
Zadev s srcki in podobno pa oba ne marava.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 10 November 2008 - 02:31 PM
Posted 10 November 2008 - 02:32 PM
Komplikator
Posted 10 November 2008 - 02:55 PM
Hja, težko pravzaprav- najbrž je res pisalo kaj, ja
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 10 November 2008 - 03:33 PM
Tiste kozarce za mešanje koktejlov, za katere sm eno stran nazaj spraševala kje jih imajo
Ja, to je pa v "Mercator Bela tehnika" stavbi. Če greš iz LJ na obvoznico proti Domžalam je ta Mercator na prvem izvozu levo iz obvoznice. Potem pa takoj zaviješ še desno, na eno manjšo cestico, pa imaš ta Mercator direkt na levi (greš na parkirišče).
vuelvo a vos,
Posted 11 November 2008 - 08:21 AM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 11 November 2008 - 08:27 AM
Lahko mu kupiš nekaj, kar oba potrebujeta...recimo mikser (malo za šalo, malo zares)
Posted 11 November 2008 - 09:15 AM
Kere avtomobilske revije pa so med bolj kvalitetnimi? Da bi mu podarila maybe naročnino..?
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users