Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36379 replies to this topic

#10481 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 04 November 2008 - 01:54 PM

QUOTE(Princeska @ 4. 11. 2008 - 13:11) View Post

Zbolela sem in sem glih včeraj/dons rabila. No sej, ni panike, bom že.

Aja, tako. Žal.

• 0

#10482 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18891 posts

Posted 04 November 2008 - 02:13 PM

QUOTE(Limona @ 4. 11. 2008 - 11:41) View Post

Ima mogoče katera kakšno učinkovito rešitev za vnete dlesni? ermm.gif

Kako je z zobnimi oblogami pri tebi? Mogoče imaš gingivitis. Proti temu, pravzaprav proti zobnim oblogam, ki povzročajo vnetje, služi Curasept. Pejd k paradontologu, ali pa vsaj v lekarni vprašaj. Vzemi Curasept z dvemi pikicami, tj. srednje močnega. Grgraš 1-2 krat na dan. Ko porabiš flaško nehaš do naslednjega pojava težave. Preprečuje tudi nastanek kariesa. Predno kupiš, obvezno vprašaj!!! Cena je ene 8 euro flaška.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#10483 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26370 posts

Posted 04 November 2008 - 02:38 PM

točno to ja....curasept je super. samo ga lahko uporabljaš samo določeno časa...vprašaj v lekarni.
  • 0

#10484 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 04 November 2008 - 04:20 PM

Ta Curasept sem videla v Milerju, verjetno je to eno in isto.. ? Ampak verjetno bo boljš, če res grem v lekarno, da ne bom kaj narobe vzela. Hvala vsem za informacije!
  • 0

#10485 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20091 posts

Posted 04 November 2008 - 04:58 PM

Hvala za odgovore wink.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#10486 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 04 November 2008 - 05:42 PM

S Curaseptom imam jaz kar nekaj izkušenj. Super zadeva je, res. O uporabi vprašaj v lekarni ali pa še bolje svojo zobozdravnico (meni ga je ona sama priporočila), ker ti tudi določijo kateri je najboljši zate (vsebnost fluorida in še nečesa, pa se mi ne da it gledat oops.gif biggrin.gif ). Jaz sem imela 0,05% in najbrž, da bi bil tudi zate ta najboljši, ker so močnejši bolj primerni po kakšnih kirurških posegih (tudi takšnega sem že imela sad.gif ).
Uporaba je pa določena ja, se mi zdi da tam do treh mesecev.
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#10487 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 04 November 2008 - 07:56 PM

Mene pa zanima ali je tukaj katera uporabnica, ki ima mobitel na kartice (mobitelove) ?
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#10488 155

155

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 735 posts

Posted 04 November 2008 - 08:07 PM

a na tiste kartice, ko kupiš u trgovini za 5€, 10€ ... ?
to mam jz. smile.gif
  • 0
You can't buy happiness. Steal it.

#10489 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 04 November 2008 - 08:22 PM

Mi PROSIM, PROSIM, PROSIM katera pomaga najti članek (aktualen, torej ne sme biti star) v zvezi z vdovsko ali družinsko pokojnino (rabim za predmet delovno pravo).

Nujno potrebujem pa žal nič ne najdem... cry.gif
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#10490 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 04 November 2008 - 10:58 PM

Mene pa zanima, če mi zna kera razložit, kako se prijaviti na e-študent, ker nam na faksu niso nič povedali in sem slišala, da je treba kao na upravno enoto neki it...??
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#10491 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 04 November 2008 - 11:06 PM

Prijava z digitalnim potrdilom

Za prijavo v sistem e-Študent je priporočena uporaba digitalnega potrdila. Za dvig potrdila se oglasite na vaši upravni enoti.
Prijava brez digitalnega potrdila

Neomejena prijava brez digitalnega potrdila je možna le iz računalnikov v avli fakultete, z drugih računalnikov pa je število prijav omejeno. V tem primeru potrebujete uporabniško ime in geslo. Uporabniško ime je enako vaši vpisni številki, geslo pa je (razen na Visoki šoli za zdravstvo) enako tistemu, ki ste ga uporabljali v sistemu FNISID. Geslo v starem sistemu je dolgo največ šest znakov. Če ste uporabljali daljše geslo, za prijavo vpišite prvih pet znakov in zadnji znak.
Na Visoki šoli za zdravstvo je geslo enako rojstnemu datumu v obliki DDMMLL (npr. če je rojstni datum 01.01.2000 je geslo 010100).
Ko se prijavite v sistem, lahko geslo spremenite (Nastavitve --> Sprememba gesla).

Več o zadevi imaš tu:
Klick me hard baby, xeah!

Dej btw povej več o tem, jaz nič ne vem kaj to je?
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#10492 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26370 posts

Posted 05 November 2008 - 06:58 AM

jst nisem nikoli dvignila digitalnega potrdila...pač vsakič kliknem neki OK in je vse v redu. Aja - enkrat mi je "zmanjkalo" prijav pa sem pisala naši tajnici in mi jih je dodala 50 (in napisala, da ji lahko spet pišem, ko mi jih bo zmanjkalo).
  • 0

#10493 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 05 November 2008 - 09:54 AM

155 - sem dobila za darilo mobitelovo kartico za 20€ meni pa to nič ne pomaga, ker mam SiMobilovo naročnino. Jo odkupiš za 18€?
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#10494 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 06 November 2008 - 03:29 PM

Potrebujem pomoč! Neki Rusinji bom za božično darilo (ker pač rada bere) kupila knjigo slovenskega pisatelja v angleškem jeziku. Rada bi eno dobro knjigo pa ne vem katere so sploh prevedene v angleščino. Alamut vem da je ampak je tut v ruščino (če me spomin ne vara) in ga je zato morda že prebrala. Tko da iščem predloge.
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#10495 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18891 posts

Posted 06 November 2008 - 04:09 PM

QUOTE(SiQsI @ 4. 11. 2008 - 20:22) View Post

Mi PROSIM, PROSIM, PROSIM katera pomaga najti članek (aktualen, torej ne sme biti star) v zvezi z vdovsko ali družinsko pokojnino (rabim za predmet delovno pravo).

Nujno potrebujem pa žal nič ne najdem... cry.gif

pejd na OPAC v ukazno iskanje in vpiši pokojnine. spodaj, kjer piše vrsta gradiva izberi članki in drugi sestavni deli.

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#10496 155

155

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 735 posts

Posted 06 November 2008 - 05:11 PM

QUOTE(uršolinkica @ 5. 11. 2008 - 9:54) View Post

155 - sem dobila za darilo mobitelovo kartico za 20€ meni pa to nič ne pomaga, ker mam SiMobilovo naročnino. Jo odkupiš za 18€?

i'd love 2, ampak sm trenutno čist broke. oops.gif

mogoče bi pa katera druga hotla ?
  • 0
You can't buy happiness. Steal it.

#10497 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 06 November 2008 - 07:15 PM

QUOTE(Brokoli @ 6. 11. 2008 - 15:29) View Post

Potrebujem pomoč! Neki Rusinji bom za božično darilo (ker pač rada bere) kupila knjigo slovenskega pisatelja v angleškem jeziku. Rada bi eno dobro knjigo pa ne vem katere so sploh prevedene v angleščino. Alamut vem da je ampak je tut v ruščino (če me spomin ne vara) in ga je zato morda že prebrala. Tko da iščem predloge.

Mogoče poezija.

Tone Pavček je zagotovo preveden v ruščino, meni je on wub.gif . Pa mogoče Dane Zajc, on je tudi prečudovit. Kar pojdi v Konzorcij in vprašaj. wink.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#10498 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 06 November 2008 - 08:55 PM

Ne ne, more bit v angleščini. Bom šla. smile.gif
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#10499 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 06 November 2008 - 09:03 PM

unLOL

Sorry. Ne vem kaj sem prebrala. Jaooooo.

V ANG je pa veliko stvari prevedenih, veš, ne bo panike. wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#10500 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 06 November 2008 - 09:10 PM

Škoda da nimamo nekega "best of" paketa v angleščini smile.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users