Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36379 replies to this topic

#10421 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12964 posts

Posted 01 November 2008 - 03:52 PM

Eni smo oboje.

smile.gif
  • 0

• Guests

Posted 01 November 2008 - 04:03 PM

Jaz bi bila raje lepa... ker pametna sem že biggrin.gif
  • 0

#10423 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 01 November 2008 - 04:55 PM

js bi pa oboje po malo, v zmernosti je fora...
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#10424 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 01 November 2008 - 09:15 PM

Glede na ime foruma bi si upala suvereno vztrajat da bi 99% forumašic raje bilo lepih, oz. čudovitih. Če nič drugega sklepam po tem, da ima "konkurenčni" forum, v katerega sem tudi včlanjena, "Inteligentna.si" n-krat manj članic, pa nobene iz tega foruma. sleep.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#10425 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 01 November 2008 - 09:31 PM

QUOTE(crna @ 1. 11. 2008 - 22:15) View Post

Glede na ime foruma bi si upala suvereno vztrajat da bi 99% forumašic raje bilo lepih, oz. čudovitih. Če nič drugega sklepam po tem, da ima "konkurenčni" forum, v katerega sem tudi včlanjena, "Inteligentna.si" n-krat manj članic, pa nobene iz tega foruma. sleep.gif

lol1.gif
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#10426 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17725 posts

Posted 01 November 2008 - 10:18 PM

S pamtejo lahko zakriješ/zasenčiš morebitne lepotne pomanjklivosti, medtem ko samo z lepoto ne moreš večno zakrivati, hm kako bi se izrazila, tumavosti. smile.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#10427 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 01 November 2008 - 11:25 PM

No, jaz bi vseeno - priznam... raje bila lepa. sleep.gif
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

• Guests

Posted 02 November 2008 - 12:49 AM

Huh. Jaz nekako živim v prepričanju, da sem bolj pametna kot lepa in čeprav se mi da nekaj delat na videzu, ne bi nikakor menjala pameti za lepoto. No way!
  • 0

#10429 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 02 November 2008 - 08:12 AM

NUJNO, a je BTC v LJ dane sodprt? Gledam na njihovi strani in piše da ne, imam pa ful v spominu da ste se v tej temi že pogovarjale o tem in da je bilo rečeno da je do 3eh, da to še vedno velja?

edit: mooo, sem zmedena ker je jutro, CP je do 3eh. biggrin.gif
  • 0

#10430 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 02 November 2008 - 02:24 PM

Jaz pa tak kot nekatere mislite, da se da lepoto dodelat, verjamem, da se da podobno razvijat intelektualne sposobnosti, "delati" na mozganckih...
zato tak moj odgovor.
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#10431 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46628 posts

Posted 02 November 2008 - 02:46 PM

Jaz pa mislim, da je veliko težje razviti intelektualne sposobnosti kot pa postati lep.
  • 0

#10432 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26370 posts

Posted 02 November 2008 - 02:48 PM

se 100% strinjam z zgoraj napisanim.

Verjamem pa da več velja pamet kot pa izgled. Kaj ti bo, če si lep pa neumen?
  • 0

#10433 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14560 posts

Posted 02 November 2008 - 03:47 PM

Se komu sanja kje v avtu je zelena tekočina? Na tleh v garazi je bila, pod avtom, je brez vonja, malo mastna.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#10434 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26370 posts

Posted 02 November 2008 - 04:10 PM

zavorna verjetno (sem vprasala fanta)
  • 0

#10435 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14560 posts

Posted 02 November 2008 - 04:11 PM

To pa ni v redu, ne? huh.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#10436 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26370 posts

Posted 02 November 2008 - 04:12 PM

ne, ni v redu biggrin.gif Čimprej k mehaniku (v vsakem primeru)!
  • 0

#10437 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14560 posts

Posted 02 November 2008 - 04:37 PM

Sem sla posnofljat, hladilna tekocina motorja je. huh.gif
  • 0

#10438 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26370 posts

Posted 02 November 2008 - 05:05 PM

no sej sem tud na to pomislila...pa me je dragi prepričal v drugo... Tud to moraš čimprej peljat mehaniku, da ti avto ne zakuha...
  • 0

#10439 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14560 posts

Posted 02 November 2008 - 05:35 PM

ich weiss sad.gif hvala, anči
  • 0

#10440 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 02 November 2008 - 07:22 PM

Vprašanje : Je katera mogoče gledala enkrat pred nekaj časa (kakim letom?) en dokumentarec o ZARI na SLO1 ?
Sestra bi nujno rabla ta dokumentarec, ker majo nekaj v šoli in ne vema kje bi ga poiskale. Ker, če ne vema vsaj približnega časa, ne morema poiskat naslova in nič..
  • 0
Viens, reste ici!

3 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users

Google (1)