Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10410 replies to this topic

#10401 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17319 posts

Posted Today, 01:23 PM

Tako se jaz včasih počutim tu na forumu, ko je v 5xih temah hkrati govora o otrocih.  :whistling:  :ph34r:  

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#10402 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12448 posts

Posted Today, 01:34 PM

:D
Ampak tukaj lahko vsaj brez posledic preskocis teme, ki te ne zanimajo.
  • 0

#10403 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28587 posts

Posted Today, 01:43 PM

Dondi (moj ata to uporablja, nisem še slišala drugje) : )) Sicer pa tudi mene moti to vtikanje v večje/odrasle/polnoletne otroke, eni res nimajo svojih življenj (slabo za obe strani). : /

Tasika, haha, enako jaz včasih. : )
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#10404 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17713 posts

Posted Today, 01:58 PM

Frida kaj pa ce bi ji okrog ovinka kdaj rekla? Pa jo mal vprasala kako bo zivela potem ko ju ne bo vec doma? Pa kaj pa NJO zanima?
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#10405 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28587 posts

Posted Today, 02:05 PM

^^
Dobra ideja, včasih se ljudje sploh ne zavedajo, da živijo življenja drugih.
  • 0

#10406 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12448 posts

Posted Today, 02:15 PM

Ma saj sem ji ze direktno rekla, ampak tega ne vidi tako, ker res zivi za njiju. Ena rada jaha in namesto, da bi sla tamala s kolesom ali busom tja, jo mamica pelje, da jo gleda, slika in snema in je 2x na teden ob dve uri. Brezveze. Saj se me to sploh ne tice, ampak ko bosta zapustili gnezdo, ji bo pomoje ful hudo.
  • 0

#10407 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87810 posts

Posted Today, 02:17 PM

Lahko vam povem, da midva vsakodnevno gledava, kako starši z avtom pripeljejo svoje študentke do konca naše (slepe) ulice, da grejo samo po potki do faksa. In iskat tudi prihajajo tako svoje sončke.

Meni je to prizadeto do konca, mene bi bilo sram (kot starša in otroka). Že o tistih, ki so jim starši kupili avto kot študentom, da se jim ni bilo treba v busom vozit na faks, sem si mislila svoje.

Pa ko sem že v tej temi - poln kufer imam teh procesij študentov, ki hodijo po naši ulici. Veliko jih hodi kar sredi ceste, tudi s slušalkami v ušesih in jih boli za promet.

Mož si bo večno očital, da je dal soglasje za izgradnjo mostu čez potok zraven hiše, če ga ne bi bilo, bi imeli frej ulico in mir skos. Tako pa se konstrukcija dobesedno drži naše ograje (kar še zakonito ni) in ni več nobene zasebnosti. 

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#10408 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25055 posts

Posted Today, 03:43 PM

Saj se me to sploh ne tice, ampak ko bosta zapustili gnezdo, ji bo pomoje ful hudo.

ravno z D sva se pogovarjala, kako njegova ex sploh nima drugega smisla v življenju, kot živet in se razdajat za svoje "otroke". Ta vikend je šel starejši (27 let star) z D in starimi starši prvič po 20 letih k njihovim sorodnikom. Pred odhodom je takega počela, da jo je na skrivaj posnel ... nisem mogla verjet, kakšno čustveno izsiljevanje to dela  (kako jo je on prizadel in da se ji bo na zdravju poznalo in potem bo on moral skbet za OTROKE (ostali so 16, 21 in 24 - ampak seveda vsi rabijo njeno 24/7 podporo in skrb) ...

sploh nimam razumske razlage, zakaj bi se nekdo počutil prizadetega, pgroženega in izdanega, ker nekdo želi spoznat drugo stran sorodnikov.

In ni mi več čudno, da punci nimata nobene želje se družim z D oz vprašanje kakšno imata sploh mnenje o njem, če že celo življenje samo njen gnev poslušata. 

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#10409 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 33098 posts

Posted Today, 06:52 PM

Meni je pa DPD izgubil paket in sm tok jezna! Zdaj imam seveda jaz delo s tem, da urejam s spletno trgovino vracilo kupnine oz. novo posiljko.
  • 0

#10410 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6888 posts

Posted Today, 07:09 PM

Ojoj, Kami. Škoda, da ni toliko osebnostno zrasla, da bi videla vse prednosti, ki jih ji življenje ponuja. Ampak je veliiiko takih žensk, ki so odvisne od svojih že odraslih otrok.
  • 0

#10411 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28587 posts

Posted Today, 08:49 PM

^^
To je res katastrofa, neodrasli odrasli. It should be a crime.
  • 0

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users