Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#1021 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 09 November 2006 - 10:34 AM

Tnx, Jenna. Sj mislm d sm jz pred v pondelk 12 naročla pa ni učer pršl, tko d zgleda d bo dons. Že več k pou ure se gibam v radijo 5 m od vhodnih vrat p prsluškujm če se bo kšn motor slišu:P
  • 0

#1022 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 09 November 2006 - 10:54 AM

AAAA!!! Men se zdi d se je poštar kr odpelu, sploh mi ni nč zvonu!
  • 0

#1023 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 11 November 2006 - 09:15 AM

zdle sm pa prek spletne strani naročila OH tweens, upam da bo kej koristlo mojim lasem... biggrin.gif
komi čakam, da dobim yahoo.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1024 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 11 November 2006 - 12:55 PM

Dilema, si dobila Big & Bigger?
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1025 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 11 November 2006 - 12:59 PM

Niso meli na zalogi, tko da ne. ermm.gif Sej bom šla še naslednji teden enkrat.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1026 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 11 November 2006 - 04:36 PM

Poročaj o učinku!
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1027 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 13 November 2006 - 05:29 PM

ej js nevem a je z mano kej narobe al na tigijevi strani res ni nikjer tistga Spoil me??? prosim za pomoc! ce je kera ze sprobala - zanima me, ce ful pomaga proti naelektrenosti al niti ne? rabm za mamico k ma ful elektricne lase. LP
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#1028 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 13 November 2006 - 05:34 PM

Jaz tudi ne najdem na njihovi strani, ampak sej v salonih se pa dobi. wink.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1029 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 13 November 2006 - 05:44 PM

ja sej vem, sam sm hotla slikico da pokazem mamici, da bo vedla, za kaj se gre. ej DoLeMcHy, ti k se tok spoznas, dej ti men povej, za volumen ane... sm gledala root boost, sexed up tonik, superstar (tekocina za feniranje), small talk, Superstar Queen For A Day (razpršilo za volumen). racuni na to, da bi rada volumen predvsem ob lasiscu. kaj mi ti priporocas? hvala!

• 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#1030 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 13 November 2006 - 06:13 PM

Slikco in opis maš tle:

IPB Image

Jaz poznam od teh zadev sicer samo Root Boost, s katerim sem izjemno zadovoljna in to je tudi Tigi proizvod, ki je najbolj prvotno namenjen ustvarjanju volumna. Penica ni nič mastna, je taka lahka, brez problema se jo razporedi tik ob lasišču, las niti malo ne zmasti, meni pa naredi levjo grivo. Zdej tkole - Superstar ni prvotno za volumen, ampak za feniranje, da so lasje nekak bolj trdi in kompaktni ter držijo obliko. Small Talk je tudi bolj namenjen oblikovanju kot pa volumnu (tudi po izkušnjah uporabnic). Kar se tiče Sexed Up tonika, je pa to bolj taka vodnata tekočina in pomoje tudi ne naredi nekega strašnega volumna. Torej jaz sem za Root Boost.
  • 0

#1031 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 13 November 2006 - 06:49 PM

root boost it is. se mi tud zdi cenovno najbl ugoden (glede na kolicino). hvala za slikico in izcrpno porocilo. thanks.gif kiss1.gif
  • 0

#1032 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 13 November 2006 - 06:57 PM

No problem, dear. happy.gif

P.S. Glih sm vidla, da pri Tigi izdelkih potuhnjeno in postopoma rastejo cene. Gledam najnovejšo knjižico z izdelki in opažam odstopanja ... prej je bil After Party 4.100, zdej je 4.300, potem Oatmeal & Honey regenerator je bil 3.950, zdej je že 4.100 tolarjev, Fashionista Smooth & Shine je tudi dražja za stotaka, pa še marsikatera druga stvar, Chocolate Head je bil prej 3.400, zdej je 3.600 ... tudi ostali šamponi in regeneratorji, recimo Multiviti (Self Absorbed) so vsi vsaj enega ali dva stotaka dražji.

Uh, sem se zdej razpisala. Vem, da zdej podražanja niso ogromna, ampak mene to ful moti, ker če človek ne pogleda, še opazi ne. Že itak so te zadeve dost drage, zdej pa še zvišujejo cene, packi!! mad.gif Da ne omenjam cen v njihovi liniji S Factor - sej so na betice popadal, kake cene. blink.gif 200 mL šampona je 4k, regenerator itak še dost dražji. Sploh ni v tej kolekciji niti ene zadeve, ki bi bla cenejša od 4k, večinoma gre bolj proti 5k. Sem vedno misla, da je Tigi vseen precej cenejši kot pa recimo Kerastase, ampak zdej sploh ni več razlike, če mal pogledaš. ermm.gif
  • 0

#1033 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 November 2006 - 07:32 PM

QUOTE(*pikica* @ 13. 11. 2006 - 18:49) View Post

root boost it is. se mi tud zdi cenovno najbl ugoden (glede na kolicino). hvala za slikico in izcrpno porocilo. thanks.gif kiss1.gif

Tudi jaz ti priporočam Root Boost peno. To je zame a must have izdelek že par let. Si ne znam predstavljat življenja brez njega, ha ha ha.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1034 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 13 November 2006 - 07:35 PM

Jenna, kok casa ti pa drzi ena flaša? a uporabljas vsak dan al samo po pranju?
  • 0

#1035 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 November 2006 - 07:37 PM

Samo po pranju (perem pa si jih na cca. 2, izjemoma 3 in še bolj izjemoma 4 dni). Nekje cca. 3 mesece. Morda malo več, malo manj. Ampak tu nekje!
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1036 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 13 November 2006 - 07:40 PM

aha fajn fajn. hvala wink.gif
  • 0

#1037 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19998 posts

Posted 13 November 2006 - 08:09 PM

sam so pa res svinje, če misljo kr tkole cene višat ermm.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1038 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 13 November 2006 - 08:38 PM

To tudi jaz že dalj časa opažam. Itak grejo cene povsod gor in bojo še bolj drastično šle proti takozvanemu "evropskemu standardu", oz. se bodo višale skupaj z njim, tako pri TiGiju kot pri vseh ostalih firmah. Je pa še vedno razlika med nekaterimi saloni, ponekod imajo cene še dodatno napihnjene, včasih čisto proti pričakovanjem, ker niti ne gre vedno za neke "fancy" lokacije oz. izgled.
Po drugi strani se mi zdi, da se cene TiGi izdelkov le ne višajo tako expresno, mogoče reči podražijo nekje 1x 2x letno, kar se mi zdi kar ok. Sploh če imaš vsake toliko kakšno res ugodno akcijo.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1039 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 14 November 2006 - 05:36 PM

zkaj mi ni nbena povedala d vonj o&h vleče na cimet:P (razn če to sam men:P)? ne prenesm cimeta:P
  • 0

#1040 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19998 posts

Posted 14 November 2006 - 05:43 PM

hehe, jz sm bla tud čist presenečena nad vonjem u začetku in mi je smrdel, zdej mi je pa ok smile.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users