IŠČEM
Posted 01 February 2012 - 01:59 AM

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 01 February 2012 - 12:43 PM
Imam pa tega in sem super zadovoljna, imam ga že ene 2,3 leta ziher pa se komaj opazi da je bil kej porabljen:

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 01 February 2012 - 01:21 PM
A redno uporabljate highlighter? Malo sem zdaj gledala tutoriale, da sploh vidim, kako se s tem dela.

Blusher in highlighter vedno, ko sem namazana, bronzer pa redkeje, imam enega ful svetlega.
Sarah, se ga da na ebayu dobit, da je zanesljivo originalen? Na fragrancedirect ga nimajo.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 01 February 2012 - 04:15 PM

Posted 01 February 2012 - 04:50 PM
Kako pa se izbere pravo barvo blusha? Je kakšno pravilo, na kakšno polt, barvo las,...gre kateri odtenek? Sem čisto mrzla na tem področju in nimam pojma, kateri odtenek naj bi kupila, če bi se spravila v nabavo.

Posted 01 February 2012 - 05:31 PM
Osveži obraz, meni se zdi opazen učinek. Seveda ga izničiš, če daš čez matirni puder, uporabi se ga čisto na koncu, za blusherjem.
Če si svetla, izberi svetlo roza ali svetlo mareličen blusher.
― V. Van Gogh
Posted 01 February 2012 - 05:36 PM
Jinadaze, kam si nanašaš HL? Jaz sem ga imela včasih, sem si ga nanašala samo malo pod
obrvi, kot Sarah.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 01 February 2012 - 05:39 PM
Nad ličnice, s čopičem potegnem od malo pod očmi do lasišča.
― V. Van Gogh
Posted 01 February 2012 - 05:51 PM
Osveži obraz, meni se zdi opazen učinek. Seveda ga izničiš, če daš čez matirni puder, uporabi se ga čisto na koncu, za blusherjem.
Če si svetla, izberi svetlo roza ali svetlo mareličen blusher.
Ja, pri meni je matirni puder v prahu obvezen. V tem primeru bi torej morala blush in osvetljevalec nanesti čez puder v prahu?
Imam svetlo polt ter temne lase in oči. Saj mogoče bi vprašala tudi kakšno prodajalko za nasvet, ampak ne vem, koliko imajo pojma. Mogoče bom probala. Bom pogledala tale Bourjois highlighter, blush pa Max Factor, če PJ pravi, da so dobri. Tudi Deborah imajo kar v redu ocene. MAC mi je drag, prek ebaya so sicer cenejši, ampak ne vem, koliko je zanesljivo, da so res originalni.

Posted 01 February 2012 - 05:52 PM
V tem primeru bi torej morala blush in osvetljevalec nanesti čez puder v prahu?
Ja.
Barva las pri izbiri blusherja ne igre neke vloge, veliko bolj odtenek kože. Če si svetla in temnih las se ne moreš ravno z živo koralnim ali temno rdečim namazat, bi se pa lahko, če bi imela temnejšo kožo.
― V. Van Gogh
Posted 01 February 2012 - 06:01 PM
Aha. Jaz zaenkrat ne vidim potrebe po HL.
Drugače pa jaz zadnje čase tudi uporabljam blush, mi ga je podarila prijateljica, imam od MACa enega ...
grem gledat odtenek ... tralala ... Springsheen, se mi zdi, da mi ustreza, njej ni in mi je praktično novega
dala.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 01 February 2012 - 06:11 PM
Jaz imam tudi tega.

― V. Van Gogh
Posted 01 February 2012 - 06:14 PM
Aja? : ) Ja nekam zelo pigmentirani se mi zdi, jaz si ga s prstom nanašam res čist malo. Fantu je ful všeč, haha.
Posted 01 February 2012 - 06:38 PM
Ja, ful malo ga moraš dat, drugače si hitro kot klovn, pa sploh se ga ne da zbrisat potem. Me zanima, kakšni so potem šele njihovi bolj pigmentirani, glede na to, da je ta kao sheer.

― V. Van Gogh
Posted 01 February 2012 - 06:43 PM
Sarah, se ga da na ebayu dobit, da je zanesljivo originalen? Na fragrancedirect ga nimajo.[/font]
Ne vem. Dobi se že, ampak vem da je včasih ta highlighter dosegal absurdne cene, ker je bil pač LE in ful popularen, zdaj pa ne vem kako je.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 01 February 2012 - 06:45 PM
OK, hvala.
― V. Van Gogh
Posted 01 February 2012 - 06:47 PM
Ne vem. Dobi se že, ampak vem da je včasih ta highlighter dosegal absurdne cene, ker je bil pač LE in ful popularen, zdaj pa ne vem kako je.
Drugače pa ti dobivaš MAC izdelke iz Amerike ali kako že?
Posted 01 February 2012 - 06:49 PM
Posted 01 February 2012 - 07:00 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 01 February 2012 - 07:08 PM
Uau, srečka prdečka.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users