Jump to content

Photo

Eurovision Song Contest

• Please log in to reply
3261 replies to this topic

#1021 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 12 May 2011 - 10:51 PM

QUOTE(ananas @ 12. 5. 2011 - 23:46) View Post

Moldavija- meni je čist hud komad, ful mi je všeč video, ki se vrti v ozadju... Edino tista bejba na biciklu ni vedela, kaj bi z obrazno mimiko naredila.

Meni tudi ni napačen komad, mi je postal kar všeč, moram priznati. So pa tiste projekcije zadaj bile resnično odlično narejene in psihadelične. wacko.gif wacko.gif

Me je pa pošteno spotilo na koncu, ker sta bili samo še 2 prosti mesti, za eno sem vedela, da bo Švedska, za drugo pa . . . ampak yeah, konec dober, vse dobro. cool.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1022 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 12 May 2011 - 10:52 PM

Da, tudi jaz sem vedela, da bo šlo še eno mesto Švedski. Nato pa : Aaaaaaaaa. biggrin.gif
  • 0

#1023 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 12 May 2011 - 11:05 PM

Kot 20. bomo nastopali v finalu!!! biggrin.gif
  • 0

#1024 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 12 May 2011 - 11:05 PM

thumbup.gif V soboto pa na zmago, a ne, in potem ESC 2012 v Stožicah. biggrin.gif

Kar bo, bo - naj samo odpoje, kot zna (glas je njeno najmočnejše orožje).

V primerjavi s tem, kar smo prejšnja leta pošiljali (ok, ne govorim o Derendi in Švajgerci), je to letos dejansko zelo zelo na nivoju.

Maja - srečno, mi smo s tabo. smile.gif wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1025 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 12 May 2011 - 11:07 PM

Kako je blo pretekla leta glede tega finala ? Jaz imam v spominu, da je bil sistem včasih tak, da so bile nekatere države (okoli 15) že uvrščene v finale, v kolikor je bil predstavnik prejšnjega leta dovolj dober. Imam prav, ali se motim ? Drugače pa kak dolgo že nismo v finalu bli ?
  • 0
Viens, reste ici!

#1026 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26115 posts

Posted 12 May 2011 - 11:09 PM

nazadnje je bila v finalu Gotarjeva, kolikor se jaz spomnim...
  • 0

#1027 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46060 posts

Posted 12 May 2011 - 11:12 PM

Ana odkar so se tekmovanju priključile bivše sovjetske republike in se je število držav povzpelo na preveliko število, da bi lahko vse izvajalce predvajali v enem večeru so uvedli dva polfinalna večera. V finalu so že avtomatsko zmagovalka preteklega leta in velikih pet, ki največ prispeva v evrovizijsko blagajno (Velika Britanija, Nemčija, Francija, Španija in po novem še Italija).

QUOTE(fifa @ 12. 5. 2011 - 23:08) View Post

Jooj, Kinky, jaz imam čist, čist iste občutke kot ti! Res, reeesss že od malega obožujem ESC. Še med letom si vrtim pesmi s starih in novejših tekmovanj! Ma enkrat bi mogle it v živo gledat to! cry.gif biggrin.gif Enako. :opps:

Maja ja bila super. Sem pa bila precej živčna, ko sta ostali še dve mesti. smile.gif

Mi je pa bila zelo všeč tudi Danska pesem. smile.gif
  • 0

#1028 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 12 May 2011 - 11:16 PM

Torej smo bli l.2007 nazadnje v finalu ?
  • 0
Viens, reste ici!

#1029 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46060 posts

Posted 12 May 2011 - 11:22 PM

Ja. In Alenka Gotar je bila tudi edina, ki je od slovenskih predstavnikov zapela v finalu odkar so uvedli polfinalna večera. No, letos se ji je pridružila še Maja. biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#1030 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 May 2011 - 11:23 PM

Keuc je 92 letnik? OMFG! Sem mislila, da je isto stara kot jaz.
To je pomota. laugh.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1031 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23312 posts

Posted 12 May 2011 - 11:27 PM

Jaz sem mislila gledat, potem pa nisem, ker sva s fantom iskala apartmaje za morje. biggrin.gif Sem ujela samo tisti del, ko so zavrteli na kratko posnetke vseh pesmi. Glede na ostale, kolikor sem slišala, se mi je naša zdela še v redu.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1032 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 12 May 2011 - 11:34 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 13. 5. 2011 - 0:23) View Post

Keuc je 92 letnik? OMFG! Sem mislila, da je isto stara kot jaz.
To je pomota. laugh.gif

laugh.gif Ok, saj zgleda stara toliko kot je. Enako je stara kot jaz. biggrin.gif Itak je januarsko dete. biggrin.gif

• 0
Viens, reste ici!

#1033 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 May 2011 - 11:42 PM

Ona mi pa res izgleda OBČUTNO starejša. Pa mi ne izgledajo kar vse po vrsti starikave kot nekaterim
tukaj, ampak ona pa res izgleda starejša. Saj ne pravim, da je s tem kaj narobe, ampak sem domala
šokirana nad njeno letnico, priznam.

Ana, ti si froc po izgledu proti njej. ;p

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1034 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 12 May 2011 - 11:42 PM

Uh, tudi jaz vesela, RES smile.gif Gledala nisem, ker zdaj že nekaj časa ne gledam tega rompompoma, sem si pa na jutubu pogledala njen filmček in se mi je res dopadlo wink.gif Res jo imajo za drugo Christino Aguilero. smile.gif

Kakor sem gledala na internetu, so mi bili smešni Belorusija in Irska s tistimi poskakujočimi klovni smile.gif Pa Avstrijka je imela tudi lep glas smile.gif To je pa tudi vse kar sem uspela ujet ubistvu... No vglavnem:

BRAVOOO MAJAAAAAA tongue.gif tongue.gif

p.s- če pomislim, da je stara ravno toliko kot moj brat in ima tak glas. WOW res...
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

#1035 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 May 2011 - 11:45 PM

QUOTE(Hannah @ 13. 5. 2011 - 0:42) View Post

ima tak glas.

Jaz prav še enkrat moram omenit, da ima meni glas obupen.
Nagravžen, pravzaprav. Komad je pa dober. Pa saj tudi peti zna,
o tem ni dileme ... vendar ta glas in spakovanje ... organsko ne prebavljam, res.

• 0

#1036 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 12 May 2011 - 11:45 PM

Meni Maja deluje tam nekje 23 najmanj. biggrin.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#1037 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 12 May 2011 - 11:46 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 13. 5. 2011 - 0:42) View Post

Ana, ti si froc po izgledu proti njej. ;p

Hvala. To mi laska! Nikakor nočem zgleda starejša kot sem. smile.gif
Je pa tut res, da se da nardit nekoga ful starejšega. Vrjemi, da če bi mene tak oblekli in tak fejst namazali, bi tut jaz zgledala starejša kot sem. No, pomojem vsaj ...

• 0
Viens, reste ici!

#1038 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 12 May 2011 - 11:48 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 13. 5. 2011 - 0:45) View Post

Jaz prav še enkrat moram omenit, da ima meni glas obupen.
Nagravžen, pravzaprav. Komad je pa dober. Pa saj tudi peti zna,
o tem ni dileme ... vendar ta glas in spakovanje ... organsko ne prebavljam, res.

Vsakemu svoje wink.gif

Aja, mejkap definitivno res pripomore k temu, da izgleda starejša. Moram še pokomentirati, da mi njena firizura ni preveč všeč, nevem zakaj ji zmeraj delajo prečko po sredini in te volumnaste kodre. Osebno se mi zdi, da ji to samo optično razširi obraz. Veliko lepša je z ravnimi, meni no.
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

#1039 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 May 2011 - 11:51 PM

QUOTE(Ana @ 13. 5. 2011 - 0:46) View Post
Hvala. To mi laska! Nikakor nočem zgleda starejša kot sem. smile.gif
Je pa tut res, da se da nardit nekoga ful starejšega. Vrjemi, da če bi mene tak oblekli in tak fejst namazali, bi tut jaz zgledala starejša kot sem. No, pomojem vsaj ...

Saj ni bila to žalitev. XD
Hja, kaj pa vem ... vedno, ko sem jo videla, mi je delovala vsekakor čez 25 ... četudi ni imela tono MUja.

Tako pač je, ja ... vsake oči imajo svojega malarja in vsaka ušesa, hm ... drugače slišijo in občutljivost želodca
na določene zvoke je različna od posameznika do posameznika, heh.

• 0

#1040 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 12 May 2011 - 11:52 PM

No saj možno ja. Čeprav meni res ne zgleda starejša. Ok, res pa je, da jo poznam že ful dolgo in potem težko rečem ...

• 0
Viens, reste ici!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users