Jump to content

Photo

Pudri

• Please log in to reply
3354 replies to this topic

#1021 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 15 November 2006 - 07:53 PM

Ja, Dilema, sem šla mal po ocenah brskat in ugotovila, da res ne bi bil primeren zame. Mogoče bi bilo pol najbolje da si Givenchyjevega kompaktnega kupim matmate, me pa vleče tudi k Clinique Stay True tekočemu pudru.
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1022 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 16 November 2006 - 07:14 AM

Fergie, po moje ti bo zelo všeč Max factor Color Adapt. Je zelo lahek, slabo prekriven.
Paziti moraš na prekrivnost, na to, ali je masten ali ni (glede na to, kakšen tip kože imaš).
ali pa če si omisliš Avon Anti stress - ta je tudi zelo lahek in slabo prekriven.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#1023 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 16 November 2006 - 02:36 PM

skoz bl se mi dozdeva, da tista k ma mastno kožo, sploh neb pudra uporabljala, ker skor use grozn izpade, kr ena plast nad mozoli, k se jo zlo vidno opaz cry.gif
mogoče še najbol kšn korekton na mozole, lih tok da se ti ne zagravža ob pogovorou z osebo s kšnimi hudimi rumenimi mozolji ...ojej, na bruhat me cry.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1024 ninaa

ninaa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 433 posts

Posted 16 November 2006 - 03:12 PM

Ja MLadoLetNa to je tud men zlo grozn. Ampak jz morm met gor puder k sm nagnjena k rdečici-dermatitisu pa še rdečkaste mozole mam. Pol pa si mors predstavljat. Pa še mastno kožo :S
  • 0

#1025 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 16 November 2006 - 03:44 PM

če si rdeča, potlej te razumem, ker jz mam lepo kožo, sam sm rdeča, in zato puderčk uporabljam biggrin.gif
  • 0

#1026 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17616 posts

Posted 16 November 2006 - 03:49 PM

QUOTE(MLadoLetNa @ 16. 11. 2006 - 14:36) View Post
lih tok da se ti ne zagravža ob pogovorou z osebo s kšnimi hudimi rumenimi mozolji ...ojej, na bruhat me cry.gif

Pač, ubog tisti s tako kožo. Jst mam veliko mozoljev na čelu in to skrivam tako, da nosim frufru. Samo srečna sem lahko, da nimam mozoljev nikjer drugje, samo na čelu. Kaj pa tisti, ki imajo mozolje po celi faci in jih ne morejo skrit? cry.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1027 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 16 November 2006 - 05:27 PM

mislm sej je šit za tiste, sam kaj jz morm, na njihovem mestu bi si en mozol k je rumen že en teden stisnla, ker pač povzročajo rahlo slabost pr drugih ljudeh okoli laugh.gif
  • 0

#1028 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 21 November 2006 - 09:15 PM

QUOTE(sonchika @ 16. 11. 2006 - 9:14) View Post

Paziti moraš na prekrivnost, na to, ali je masten ali ni (glede na to, kakšen tip kože imaš).

To pomeni, da bolj ko imaš suho kožo, bolj masten mora biti puder, potem se pa še sam odločiš kakšno prekrivnost si želiš?

Zanima me pa še kakšen je Revlonov Colorstay, če katera ve pa se opravičujem, če ste o temu pudru že govorile wink.gif
  • 0
To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.
Ralph Waldo Emerson

#1029 Rianna

Rianna

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4793 posts

Posted 22 November 2006 - 11:14 AM

ta nov od CS je super !
  • 0
La vita senza house musica non e vita
IPB Image
There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise

#1030 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 22 November 2006 - 02:22 PM

Pa tudi vsebuje Titanuim dioxid???
  • 0

#1031 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 22 November 2006 - 02:23 PM

mislm da ne wink.gif
  • 0

#1032 ninaa

ninaa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 433 posts

Posted 22 November 2006 - 05:05 PM

kako pa se točn kliče??? k če nima Titanuim dioxid pol bi lahk mau probal.
  • 0

#1033 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 22 November 2006 - 06:45 PM

a nimajo vsi csji td?
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#1034 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 22 November 2006 - 08:27 PM

A mi lahko prosim ktera pove, kateri pudri, nekomedogeni, pa po možnosti z aok in/ali UV zaščito ne vsebujejo Titanium dioxida (vsaj na prvih 5 ali 6 mestih), ker se mi zdi da mi maši pore, pa ne najdem pudra cry.gif

Help.

• 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#1035 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85958 posts

Posted 22 November 2006 - 08:41 PM

Nivein Matt Refine.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1036 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 22 November 2006 - 08:53 PM

Aha, hvala. A morda poznate še katerga, ker mi niveini odtenki ponavadi ne odgovarjajo (mam zlo svetlo polt in mi ponavadi ustreza ivory od max faxctorja).

V glavnem bom pa šla gledat odtenke še enkrat za vsak slučaj. smile.gif
  • 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#1037 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 22 November 2006 - 09:13 PM

Suzyka mislim, da je najsvetlejši odtenek tega Niveinega pudra zelo svetel.
  • 0

#1038 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 22 November 2006 - 09:14 PM

Res je.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1039 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 22 November 2006 - 09:31 PM

Verjamem punce, sam pri Nivei me moti več stvari - alkohol, močan vonj, odtenki pa so al preveč roza al pa preveč rumeni zame - res težko najdem pravi odtenek. Ta novi age renew ivory je fenomenalni odtenek, ampak ko imam zaj lasting performance (in spet grozen izbruh mozoljev) sumim da je kriv TD, pa ga ne upam več kupit.

Hvala babike.

Kaj pa loreal infallible? A je primeren za aknasto kožo? (ker rabim tud neko uv zaščito, če jo ma kter)
  • 0

#1040 pika

pika

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 766 posts
  • Interests:glasba

Posted 22 November 2006 - 11:06 PM

Jaz pa nisem nikoli uporabljala pudrov, sedaj pa sem začela dosti nastopati v javnosti in delam v službi, kjer moraš biti vedno urejen in k temu paše tudi brezhibna polt.
Kupila sem si puder MF Creme puff in lahko rečem, da sem izredno zadovoljna wink.gif
  • 0
Spusti sonce v srce

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users