na sliko. Me zanima, če je bo vesel.

Novoletna darila
Posted 26 November 2014 - 02:00 PM
[Napoleon]
Posted 26 November 2014 - 05:22 PM
Bomo vidli.
Posted 26 November 2014 - 05:33 PM
Jaz bom staršema naredila koledar, kot vsako leto, mami bom sigurno kupila kaj iz TBS-ja, fotru pa verjetno kakšen pulover. Za fanta še ne vem kaj bom.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 26 November 2014 - 06:03 PM
HB smo se letos zmenili, da se obdaruje samo starši otroke ali stari starši otroke.
Tako da midva bova kupila samo za Binetovo sestrično in za njega. Ostali pa, moji starši tudi samo malemu, od fanta pravijo tudi svojim otrokom, v glavnem, srečna sem da smo se končno zmenili in ta darila skinili na nulo, ker nikomur ni v interesu kupovat krneki pa tudi nihče nič ne rabi.
Posted 26 November 2014 - 06:29 PM
Jaz bom kot vsako leto, samo 3 kolegicam nekaj malega, do okoli 5 €. Za eno že imam kartico vsemu bom kos in okvir. Za ostali dve še ne vem. Eni bom najbrž kaj od kozmetike. Všeč mi je tudi kava z okusom iz Kafetina, ampak dvomim, da bom kaj v LJ. Fantu sem do zdaj vedno za Miklavža dala nekaj malega, za letos še ne vem, ali bom isto za Miklavža ali bi za božič. V planu pa imam eno čili omako od Jininega očeta.
Pri nas doma se ne obdarujemo, za fantovo familijo pa upam, da bova res minimalno, kot lani.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 27 November 2014 - 12:40 PM
Naročila sem za fanta knjigo za rd na Book depository in po pomoti poslala naročilo brez da bi vtipkala kodo popusta za 10%. Nemudoma sem jim poslala mail in v 5 minutah sem dobila odgovor in denar nazaj na paypal račun. Vse pohvale res
Posted 27 November 2014 - 12:55 PM
Fajn! Jaz sem sama sebi na BD narocila nizozemsko slovnico, je ravno vceraj prispela. Pa vesele praznike!
Posted 27 November 2014 - 01:00 PM
Jaz sem fantu knjigo o pokru, vsa filozofija pokra... Sebi sem Krause's food and the nutrition related care . Počasi za vse najdražje nabiram darila pa se še nisem odločila kaj bom kdaj dala. Bodo imeli počasi vsi še neke rojstne dneve itd
. Kar zalogaj bo za denarnico. Že to naročilo je zneslo 150€ ;/
Posted 27 November 2014 - 01:55 PM
Joj, ja, tovrstne knjige so bozjastno drage. Ampak ponavadi tudi nadvse zanimivo (studijsko in prostocasno) branje.
Posted 27 November 2014 - 02:30 PM
če bo kdo kupoval igrače - jutri je v Tušu s kuponom 40% popusta na eno igračo.
Posted 29 November 2014 - 04:31 PM
Ideje za zavijanje oz. dekoriranje darila
Za pivoljubce:
In še en dodatek, da vam pririše nasmešek na obraz:
Posted 30 November 2014 - 09:33 PM
Posted 07 December 2014 - 12:27 PM
Mi smo vceraj praznovali in sva bila ocitno zelo pridna letos
Dobila sem dopolnilni Zoku paket za instant ice popsicles (za delanje vzorcev ipd.) in knjigo z recepti:
Zraven sem dobila se modelcke za peko piskotov, valjar (da ne bom vec vodke v steklenici rolala po pultu ), en mini tortni model in par tupperware posod za shranjevanje zivil.
Od dedka in babice sem dobila ful lepe pletene svetlo modre rokavice in kapo, suhe fige in razlicne orescke, pa kot vedno sladkorno srce (jih dedek naredi vsako leto za komplet druzino in personalizira zacimbe, ki grejo notri).
Od tasta philipsove cajne lucke (z ledicami, ki posnemajo svetlobo svec).
Posted 07 December 2014 - 07:17 PM
Luštna ideja za pakiranje, če bo kdo podarjal več parov nogavic
Posted 09 December 2014 - 09:49 PM
Jaz pa sem od fanta dobila depilator (pretirava, čeprav ga je poceni dobil!)
Od naših: denar, copate, svečnik in svečke
Od fantovih: copate, tist jajček za čaje not dat, lindt čokolado
Od fantovih stari starši: dormeo brisača, vanilijev gel za tuširanje
Posted 10 December 2014 - 08:34 AM
Midva sva za miklavža dobila sladkarije in sadje, za božička bova pa klobase Moji se bojijo, da ne bi bila lačna očitno
Posted 11 December 2014 - 07:44 AM
Dedek Mraz v službi je Katji (in vsem otrokom do 3 let ) prinesel veliko brisačo v barvah in z jubilejnim logotipom firme, kartonko z eno igrico in iz lesa izrezljane živalice v več kosih, kot 3-D sestavljanka. Zdej ima tamala že majco in brisačo od firme, medtem ko nimam jaz niti enega niti drugega, hahaha
Posted 18 December 2014 - 05:15 PM
― V. Van Gogh
Posted 18 December 2014 - 05:31 PM
Blazno lustni, ampak totalno neprakticni. Sem imela nekaj podobnega (sovico) in kar naprej isces luknjo, kamor bo vse skupaj pasalo zaradi debelega ohisja. Ni sans, da mas se kaj v luknji zraven priklopljeno.
Posted 18 December 2014 - 05:45 PM
Ja, to pa res. Pa jaz jih imam rada na vrvici, vse skupaj.
― V. Van Gogh
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users