Jump to content

Photo

Restavracije/lokali - dobre in slabe kritike

• Please log in to reply
2878 replies to this topic

#1021 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 01 June 2010 - 09:16 PM

Sej če pogledam, v bistvu ni TOK velik a ne, ampak glede na to kaj oz. kok dobiš pa se mi zdi, da se ne splača. Sploh, ker ne gre za nobeno nadorgazmično kulinarično doživetje.
Torej: 3 predjedi (dve goveji juhi, hobotnica v solati), 2 glavni (telečja tagliata-mu itak ni bila dobra in ta moja tuna), 2 sladici (jagode s sladoledom in še čokoladni ganache-don't ask, sliš se fancy, pa gre samo za ploščico biskvita, gor pa čokoladna krema, tud miniaturno), en Heineken in Šveps (btw to dvoje skupi je fuuul dobro, sem prvič probala pa ne maram piva)=61€.
Glavne jedi so nekje od 15-20€.

Slikala sem pa posebej za vas, drugač ne počnem tega. laugh.gif

Jooj, da ne omenjam Asa! 250€ (celo več, sem zihr) za najslabšo večerjo v mojem življenju, ful smo bile razočarane (3 smo bile, ena kolegica je povabila za rojstni dan, prov boga je bila na konc k smo dobile račun. Pa ne zato, ker je bilo tok drago, ampak ker je bilo zanič in res nevredno!).
  • 0

#1022 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 01 June 2010 - 09:18 PM

To je đabe. Sem mislila, da bo dražje, glede na visokoleteča imena. Sam ja, če je zanič, ni vredno 1€.

Čaki čaki - vse skupi 61€, al samo ena predjed + ena glavna jed + sladica + pijača???
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1023 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 June 2010 - 09:21 PM

Jaz obožujem take male fensi porcije, je pa res, da morajo upravičevati ceno (jedača pri npr.
Hiši Franko jo, zelo). Zdaj kar se tega stejka tiče, ugotavljam, da je naročilo bolj bilo zgrešeno,
kot sama jed - bi se mogla pozanimati o prisotni zelenjavi. Tuna baje niti ne sme biti preveč
pečena, ker dobi okus po postani govedini. A glede na to, da gre za steak, bi ga morala opozoriti oz.
bi sam moral vprašati, če naj bo skozi pečen (kot to vprašajo ali poveš za ramsteak, biftek).
Mi pa vse skupaj ne deluje baš nešto ... če je vsega malo in postavljeno navzgor (česa se mnogi zelo
radi poslužujejo zadnje cajte) pol metra, še ne pomeni, da je petitno.

Jagode s smetano in sladoledom - meni bi bilo to dovolj, dejansko se ne bi čudila količini.
Ampak ne pričakujem cele tiste košare jagod iz Špara.

Take mini porcije znajo biti fajn nasitne, sploh, če ješ predjed, glavno jed in sladico.
Vendar ... kdor pričakuje ne vem kakšne obilne porcije, pač ne zahaja v gostilne s tovrstno postrežbo,
pa gre npr. na dunajca, ki gleda čez krožnik + pomfri. Malo karikiram, pa vendar...

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1024 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 01 June 2010 - 09:22 PM

Probi Pr'Noni potem, Fluffy. Na konc Tržaske, dolgi most.
  • 0

#1025 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 01 June 2010 - 09:23 PM

^^ Tam je pa dobro, ja. yes.gif

Se pa strinjam glede tuninega zrezka, res ne sme bit preveč pečen. Sam jbg, to je tudi edina dobra stvar od glavne jedi, škoda, da so zajebali.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#1026 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85890 posts

Posted 01 June 2010 - 09:24 PM

Meni sploh ne deluje tako malo.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1027 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 01 June 2010 - 09:24 PM

jaz bi pa protestirala, že takoj ko bi mi prinesli(leti na sladico in količino)

• 0

#1028 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 01 June 2010 - 09:25 PM

Sej meni glavna jed tudi ne, ampak sladica je pa res revščina no.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1029 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

QUOTE(Braunkopf @ 1. 6. 2010 - 22:23) View Post

^^ Tam je pa dobro, ja. yes.gif

Je, ja. Zadnjič sem jedel eno zarebrnico, zraven za prste polizat dobri omakci pa krasno pečen krompir. Pol pa jagodni mousse da dol padeš.

Pa pocen. Dve porciji, dva jabolčna, pivo, kava = mislim da 45.
  • 0

#1030 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85890 posts

@ Lo-Fi: WTF, če je slow food restavracija? huh.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1031 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 01 June 2010 - 09:26 PM

More like low [on] food. teehee.gif
  • 0

#1032 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 01 June 2010 - 09:26 PM

Nona ni baš slow food. Pač obična restavracija, kjer pač dejansko nekaj dobrega in kvalitetnega dobiš. Samo porcije niso lih ful velke, take poletne.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#1033 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 01 June 2010 - 09:28 PM

QUOTE(Braunkopf @ 1. 6. 2010 - 22:18) View Post

To je đabe. Sem mislila, da bo dražje, glede na visokoleteča imena. Sam ja, če je zanič, ni vredno 1€.

Čaki čaki - vse skupi 61€, al samo ena predjed + ena glavna jed + sladica + pijača???

Vse skupi. Ne res ni, ampak ni vredno no, ne vem. Sej jaz mam tud rada take minimalistične stvari (pa tud dunajca biggrin.gif ), ob predpostavki, da je dobr in da ješ še kej druzga oz. si želiš eno doživetje.
Glede tune pa vem, jo redno jem če gremo kam ven in tud vem, da ne sme bit prepečena, ampak ta je bila že na pogled cela bledikava, not pa za moj okus premal pečena.
Sej lačen ni bil na konc noben (niti jaz ne biggrin.gif ), ampak mami je itak samo hobotnico, prijatelj pa tud ne slovi kot jedec. biggrin.gif
  • 0

#1034 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 01 June 2010 - 09:28 PM

BK, ona to prav za to restavracijo od plain jane, da bi protestirala, jina ji odgovarja, da ne more, ker je slow food restavracija... biggrin.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1035 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 01 June 2010 - 09:29 PM

Možno, da je bla tuna samo slabše kvalitete.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#1036 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 June 2010 - 09:32 PM

Hvala za Nono. Bomo ob priliki preverili... : )

Glede jagod pa res ne vem, kaj je tak smešnega. Če gre za takšne vrste restavracijo,
ne morete pričakovati cele sklede jagod, kot bi jo morda dobili kje drugje.
Koliko je prišla ta sladica? Če je nad 7€, je svinjarija. XD

QUOTE(Plain Jane @ 1. 6. 2010 - 22:16) View Post
Jooj, da ne omenjam Asa! 250€

Kaj pa ste jedle??? Ö

Pa hvala za slike, takšna dejanja so zelo cenjena. ˘-˘

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1037 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 01 June 2010 - 09:32 PM

Ja lej, če je vse skup prišlo 60€, je sladica đabe. biggrin.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#1038 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 June 2010 - 09:33 PM

Ne da se mi računat, LOL, naj pove. haha, ja ok, no... oops.gif laugh.gif
  • 0

#1039 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 01 June 2010 - 09:37 PM

To pa ne vem, sem pogledala samo končni znesek.
Hm, glede Asa, ne spomnem se točno, predjed-surova zelenjava z dvema vrstama pomake, potem pa pečen brancin (dokaj brez okusa) in pečen krompir (zamrznjen, k pomfri, zanič v glavnem). Obojega ful malo (brancina manj kot te tune, pa ni mi deloval neki svež!), ena k je naknadno prišla je potem eno juho, pa steklenica al dve šampanjca, par vod. Nobenih sladic, tud solate ne vem, če so bile. hmm.gif
  • 0

#1040 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 June 2010 - 09:39 PM

Cena je res konkretna. Ampak je pa res, da so ribe drage (kje še posebej), da šampanjcev ne omenjam.
Samo vseeno ... huda cena. Pa če praviš, da še dobro ni bilo. Groza, res.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users