Jump to content

Photo

(Prihajajoče) Novosti

• Please log in to reply
1978 replies to this topic

#1021 gejba

gejba

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 200 posts

Posted 10 September 2009 - 05:28 PM

2 debelejša sloja, ker se je grozno nanašal. Sem probala 1 sloj in je kar svetlejši. Zanimivo, glede na to, da gre za krem lak. ermm.gif
  • 0

#1022 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 10 September 2009 - 06:44 PM

QUOTE(Plain Jane @ 10. 9. 2009 - 1:29) View Post

Haha res je, sam je kar luškan. Lahko rečeš, da je bonbončkast. laugh.gif
IPB Image

Wow, I like. blink.gif
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#1023 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 10 September 2009 - 10:14 PM

QUOTE(Sarah @ 9. 9. 2009 - 22:21) View Post

A je že zunaj tole? Pa danes sem bila tam pa nisem pogledala. cry.gif Jaz grem jutri. Me interesirajo paletke.

Ja so že!

Mene je mikalo, samo potem nisem nobene paletke vzela, ker take barve že imam, če dobro pomislim in moram najprej porabit mojo huge zalogo. oops.gif
Vzela sem to rjavo toaletno torbico in mi je ful všeč, sicer je majhna sam js sm hotla tako. smile.gif Mikali so me še glossi, no pa kdaj drugič.

Parfuma pa smrdita...vse slaTke male bomo zavonjali že na 1km cry.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#1024 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 11 September 2009 - 12:27 PM

Men greste pa s temi slatkimi malimi vse že tok na kurac, pa ne leti sam nate ampak po vseh temah k je kej tazga se usi sam neki zgražajo pa svašta, mene bi stoposto pol use označle za slatko malo ker mam platinasto blond lase, nisem bleda k mrtvak, rada nosim srebrno, ful palim na pink in vse male puhaste srčkane stvari, pa sem delč od slatke male, vsi sam tok neki posplošujete pa ne vem kaj, pač obstajamo tut ljudje k smo veliki otroci in obožujemo pliškote, puh in roza barvo. K da ma veze a si barbi klon al si pa en metalski klon cel v črnem itd. Že fulkrat sm to razmišlljala no, sori sam je res, dejte se mal pomirit. rolleyes.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1025 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 11 September 2009 - 12:45 PM

Slatka mala je za moje pojme state of mind in način obnašanja, ne toliko oblačenje. Slatke male so za moje pojme ženskice, ki se obnašajo total zafnano, narejeno, so puhloglavke in se ne da nič menit z njimi, njihov najljubši hobi pa je limanje idiotsko nastavljaških slik na Glasujzame in podobnih 'vrhunskih' internetnih portalih. Je res, da so take navadno tudi ful bling bling zrihtane, ni pa to nujno. Kot tudi ni nujno, da je vsaka punca, ki ima rada fluffy pinky zadeve, avtomatsko slatka mala. Recimo vidve s Princesko imata rade pinky fluffy zadeve, pa vaju jaz nikakor in pod nobenimi pogoji ne bi prištevala med slatkice. Bajdevej, jaz imam ta roza Essence lak, mi je ful kjut, pa čeprav sem miles away od sladkišic, tudi po izgledu nimam nič skupnega z njimi.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1026 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 11 September 2009 - 12:49 PM

Vem kaj misliš, ampak mi gre glih to poslploševanje na živce- ena nalepi srebrn pas ali pa ene fluffy zadevice in cel forum takoj začne Oo za slatke male. Pač no, glede na to da je ful takih stvari všeč tut men in da po tem ključu tut jz padm med slatke male, čeprou se mednje niti slučajno ne prištevam, mi gre na žiuce to posploševanje. Tut jst ne težim nobeni k lepjo kkšne darkerske mejca ooo faaak spet bo cela Lj pouna enih metalcoov, beed rolleyes.gif Zato mi gre na živce k drugi to delajo. Brez zamere, sam povem smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1027 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 11 September 2009 - 05:57 PM

Metalci so kewl. biggrin.gif

Zajebavam, ne me resno jemat. Jaz imam tudi nekje doma eno iber srebrno kosmato trobico, moram še kdaj presenetit z njo na kakem srečanju biggrin.gif , sam škoda da je ne najdem več.

• 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1028 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 11 September 2009 - 08:45 PM

QUOTE(Nincha @ 11. 9. 2009 - 13:27) View Post

mene bi stoposto pol use označle za slatko malo ker mam platinasto blond lase, nisem bleda k mrtvak, rada nosim srebrno, ful palim na pink in vse male puhaste srčkane stvari, pa sem delč od slatke male, vsi sam tok neki posplošujete pa ne vem kaj, pač obstajamo tut ljudje k smo veliki otroci in obožujemo pliškote, puh in roza barvo. K da ma veze a si barbi klon al si pa en metalski klon cel v črnem itd. Že fulkrat sm to razmišlljala no, sori sam je res, dejte se mal pomirit. rolleyes.gif

Nincha calm down. Js sm tud blond, sam mam različn stil, tud roza se najde pr men in všeč so mi včasih take girly stvari! Pa se ne prištevam med slatkice in tudi tebe ne! Očitno pod ta pojem vsak nekaj svojega dojema...to je pač fora, js mam za slatke male vse tiste napol nage in nastavljaške punčare na gz in, ki so zmeraj ornk kiči kiči zato me je ta parfum spomnil pač na njih...videz in tisti cheap vonj. Pač moje mnenje...sicer je pa Dilema lepo povzela tudi moje mišljenje o njih.
I'm sorry, če sem koga prizadela! oops.gif

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#1029 _vrtnca_

_vrtnca_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1372 posts

Posted 12 September 2009 - 11:09 PM

Essence Secrets of the past

IPB Image

IPB Image
IPB Image
IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
  • 0
Earth provides enough to satisfy every man's need, but not every man's greed.

Mahatma Gandhi

#1030 _vrtnca_

_vrtnca_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1372 posts

Posted 12 September 2009 - 11:56 PM

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
  • 0

Mahatma Gandhi

#1031 _vrtnca_

_vrtnca_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1372 posts

Posted 13 September 2009 - 12:31 AM

MAC A/W 09
IPB Image

IPB Image

IPB Image

MAC Style Black
IPB Image

MAC Nail Trend A/W 09
IPB Image
IPB Image
  • 0

Mahatma Gandhi

#1032 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 13 September 2009 - 08:26 AM

Od Essence sta mi zanimivi paletki in moder lak. Morda kak svinčnik, kdaj tole pride ven? tongue.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1033 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 13 September 2009 - 08:56 AM

november - december. Tam nekje.
  • 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#1034 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 13 September 2009 - 09:58 AM

Lušni glosski od Essence. smile.gif
  • 0

#1035 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 13 September 2009 - 10:10 AM

Prva paletka in moder in rjav svinčnik od essence<3
Pa od Isadore šminka ali glos sta mi tudi zelo všeč.Pa vijoličen pigmentek od MAC-a(čisto zadnji)
  • 0

#1036 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 13 September 2009 - 11:50 AM

Od Isadore gloss bo mogoče pristal pri meni.
  • 0

#1037 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 13 September 2009 - 03:46 PM

Meni je fuksija piggie od MACa KEWLCHY.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1038 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 18 September 2009 - 02:29 PM

IPB Image

Težko bi naredili bolj bruhalno škatlico. huh.gif

IPB Image

IPB Image

IPB Image

rolleyes.gif

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1039 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 18 September 2009 - 08:47 PM

Nude Inspiration by Clarins

IPB Image

Šminka je ful lepa, sem jo že probala.

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1040 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 September 2009 - 09:11 PM

Sivi Collistar gloss? blink.gif

So mi pa všeč vsi trije laki + ostala 2 glossa in potencialno tudi senčka. woot.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users