Spovednica
Posted 02 July 2007 - 10:32 PM
Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.
Posted 03 July 2007 - 05:10 AM
In skupnega življenja po moje ne gre enačiti s tem, da sta drug pri drugem samo "na obisku", sploh, če so tam tudi starši. Samostojno življenje v dvoje, brez pokroviteljstva staršev, je čisto nekaj drugega.
Posted 03 July 2007 - 07:13 AM
drugače se pa strinjam: odločit se je treba in probat. kdaj se vseliš skupaj res nima veze s tem ali bo ljubezen trajala ali ne.
Posted 03 July 2007 - 07:24 AM
Sem bla skoraj ziher, Hsul, da se boš oglasil - kot novopečeni "skupni vselitelj". =)
To za moje pojme ni glih kompliciranje. Preprosto bi pač rada pošteno in dobro premislila, kako in kaj. In meni bi to pomenilo precej več, kot pa če bi živela s cimrom. Živiš s partnerjem. Po drugi strani sem pa v duši samotar, rabim ogromno časa zase... eni smo pač malo bolj komplicirani, jebat ga.
Pametna Jenna!(Itak, si misliš.

ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 03 July 2007 - 08:08 AM
In skupnega življenja po moje ne gre enačiti s tem, da sta drug pri drugem samo "na obisku", sploh, če so tam tudi starši. Samostojno življenje v dvoje, brez pokroviteljstva staršev, je čisto nekaj drugega.
Se podpišem pod tole. Pa še moja zgodba in pametovanje

Sama sem se pač odločila za ta sistem - nič čakanja, se pač poskusi če zadeva deluje. In v mojem primeru je, več kot odlično. In deluje še dandanes, po skoraj štirih letih. Seveda pridejo ovire, tudi finančne, ampak se da s skupnimi močmi vse te prepreke tudi premagati.
Poznam pa 2 primera: en par je po treh letih šel prvič na morje skupaj - tam sta ugotovila, da skupaj ne zdržita niti 5 dni (sta šla narazen). Drugi par isto - po sedmih letih skupaj se odločita preseliti v skupno stanovanje (ga kupita) - op ene letu gresta narazen.
Kot je -supergirl- rekla - odločiti se je potrebno in probati, kmalu vidiš pri čem si. Nekih univerzalnih receptov ni!

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 03 July 2007 - 08:14 AM
Pametna Jenna!(Itak, si misliš.

he he he. Se mi je nasmejal pri telem postu. Tko simpatično se "kregaš" sam s seboj in si ne moreš prit na jasno.

Pa glede skupnega življenja: mislim da kle ni nobene računice, ker ne moreš vedet kako se bodo stvari odvijale. Jst se ne bi spuščala v nekaj, kar mi ne ugaja, ustreza. Če bi pa bila na drugi strani huda želja (fantova), bi pa sklenila nek kompromis.
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 03 July 2007 - 08:15 AM
Še vedno trdim, da življenje skupaj ni noben bav bav, zahteva pa kompromise. Če tega nisi vajen, je seveda težje. Samo diplomacija ni tako težka stvar

V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.
Posted 03 July 2007 - 08:20 AM
NIKAKOR ne bi šla živet skupaj s komerkoli, oz. s fantom,
jaz recimo tudi če sem tam pri njemu do polnoči se spakiram in grem domov spat, v svoj prostor v svoj mir.....če tam prespim kar je največ 1krat tedensko se zjutraj v roku pol ure od bujenja že veselo peljem domov....skratka jaz ne bi še...nikakor, pa bi lahko ,ker ma fant itak urejena 2štuka samo za sebe...Pač mam rada svoj mir, svoje stvari,tišino,svoj red...
Posted 03 July 2007 - 08:24 AM
Posted 03 July 2007 - 08:29 AM

Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 03 July 2007 - 08:32 AM
I love cats, čeprav je 15 komadov že malo preveč. 2 bi bile super.
Posted 03 July 2007 - 08:41 AM
Tita je pač posebnost.

ja kot pravijo Tita je res nekaj posebnega

ja mačke bi ble v redu, ampak jaz sem bolj ljubiteljica psov, ,ti vsaj nimajo kaj da bi mi z*jebali red v stanovanju, kako žogico bom že prenesla, seveda bo jo lahko mel le v svojem kotičku,
Nihindra ti se kar norčuj,svi*ja

Posted 03 July 2007 - 08:45 AM
Posted 03 July 2007 - 08:50 AM
Nihindra ti se kar norčuj,svi*ja

Mirno Jovanka, da te nau kap...

OT: Meni psi smrdijo! Sem se potrudil, pa ne gre. Mačke so bolj čiste.
Si poskusu s kakim malim al slinastim bernardincem?
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 03 July 2007 - 09:03 AM
Pri nama je pa ravno obratno, ko sma skupaj (včasih sem pri njemu tudi po cel teden), je vse ql, ko sma pa ločena na taki razdalji pa se skoraj vedno pojavijo problemi, ponavadi gre za neko podzavesto očitanje en drugemu ker nisma skupaj, ki se v zavestni obliki izraža kot totalne blesarije, priznam obadva to delava

Posted 03 July 2007 - 09:53 AM
besna sm k sm zbolela....grrrrr

Posted 03 July 2007 - 09:57 AM
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 03 July 2007 - 10:18 AM

Tole brez besed je kar neki. Da pa toliko jajc nima, po 4 letih,... ne vem no. Človek si zasluži obrazložitev!
Posted 03 July 2007 - 10:49 AM
Srce se mi trga... Zakaj mi po teh 4 letih ne more v obraz povedat, da ma dost? Zakaj za hudiča se mora končat brez besed?
Mogoče mu je dovolj vsega, a te kljub temu noče zgubiti. Se je umaknil, da si uredi misli. Čeprav to ni način. Prav je, da se partnerju pove, kaj se ti plete po glavi, a tega ne zmorejo vsi.
Meni se je to zgodlo po najinem prvem letu. Fant me je kar odsekal iz svojega življenja in se do mene obnašal kot do zadnjega bivečega na tem planetu. Po treh tednih sem ga mela dost. Napisala sem mu pismo in se za dva dni pobrala v Izolo h kolegici na žensko terapijo čikov in piva. Klical me je naj se vrnem. Po tistem ni bilo več nikoli česa takega.
Se mu je takrat zgrnilo nekaj na um. Želel je biti ob meni, a ni mogel. Jajc pa ni mel, da mi to pove (itak je čudež, če SPLOH govori o svojih čustvih...)
Mogoče je s tvojim isto. Nekaj ga duši. Umika se v sebe. Tega ti noče/ne more povedat.
Ko pa enkrat zapadeš v tisti čuden krog občutkov in misli, pa itak sama veš, da je zelo težko priti ven. Na hipe se ti celo zazdi, da si odporen na čustva in sploh nikogar več ne rabiš. Prav otopiš.
Sama ga najboljše poznaš. Poskušaj na nek način zvabit dejanja iz njega. pomagaj mu, da pride ven iz sebe.
Nama je pomagalo pismo in moj umik, kar ga je mogoče prestrašlo.
Kaj bo vama, ne vem.
Veliko sreče!
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 03 July 2007 - 11:48 AM

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users