Posted 27 August 2012 - 02:21 PM
Ja, Izginule so mi zelo všeč. Do zdaj so mi bile najbolj všeč Dvojnica, Žetev in pa tale ... sem na tričetrt že.
Čudno, da je nimajo. :s Danes sem si še vzela Težnost (Dr. Emma Watson se je vse življenje pripravljala na
vznemirljivo nalogo – preučevanje življenja v vesolju. Ko mora nenadoma zamenjati svojega predhodnika na
mednarodni vesoljski postaji, se njeno raziskovanje spremeni v grozljivko, saj se neznani enocelični organizmi
izmuznejo nadzoru in okužijo posadko vesoljske postaje s smrtonosnimi posledicami. Emma se v vesolju spopada
z virusom, medtem ko se njen mož Jack McCallum s pomočjo Nase trudi, da bi jo varno pripeljal domov. Toda
reševalna akcija je preprečena. Virus zdaj grozi Zemlji in astronavti so ujeti na vesoljski postaji, kjer drug za
drugim umirajo) in Skrivnost zapuščenega vrta (Julia Hamill na zemljišču svojega novega doma na massachusetskem
podeželju naleti na grozljivo odkritje: v skalnato prst zakopano lobanjo – človeško, žensko in, po strokovnem mnenju
bostonske mrliške oglednice Maure Isles, zaznamovano z očitnimi sledovi umora, ki se je zgodil pred mnogimi leti …
v nizu zverinskih umorov, povezanih z globoko zakopano skrivnostjo).
Kupljeni Klub Mefisto in Ledeni grob bosta pa za na morje.
Pa ful priporočam serijo Rizzoli & Isles, carici sta. x)
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>