Prvo mogoče še ima potencial, ker ga lahko po svoje urediš, drugo pa mi je za ta denar milo rečeno bedno. Nobenih (skritih) shranjevalnih površin, ogromni prostori, kjer stvari pač ležijo po tleh. Kuhinja pa glede na prostor tako majhna, da se prav vidi, da jim kuhanje ni prioriteta. Isto v kopalnici. Nikjer ni videt nič za shranjevat. Elektroinstalacije za luči bi skrila v par cm znižan strop, ki se itak ne bi poznal ipd. Prvo kar bi naredila v drugem stanovanju, bi tam ko je kuhinja naredila shrambo, kuhinjo pa premaknila bolj v sam prostor. Drugače pa cene, uf

Hiše & stanovanja
Posted 07 April 2023 - 01:40 PM
Posted 07 April 2023 - 01:56 PM
Kako ni nobenih skritih shranjevalnih površin, če jih je polno v kuhinji, pa to belo okrog (sivih) vrat so vse omare na pritisk.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 07 April 2023 - 03:56 PM

Posted 07 April 2023 - 04:05 PM
Posted 07 April 2023 - 05:18 PM
Glede shranjevanja igrač se strinjam, pa za slikanje bi jih lahko tudi vsaj polovico odstranili, ker je sploh otroška soba obupna. Ti plastični zaboji, v katerih so pod TV-jem, pomoje sodijo samo v shrambo pa nikamor drugam.
Se mi pa ne zdijo tako ogromni prostori, veliko tudi naredi širokokotni objektiv.
Banje v spalnici tudi nikoli ne bom razumela, ampak očitno nekaterim paše.
― V. Van Gogh
Posted 07 April 2023 - 05:35 PM

Posted 07 April 2023 - 05:55 PM
Zdaj mi je potegnilo, da je to stanovanje prav v stavbi Tobačna, grozljivo.
― V. Van Gogh
Posted 11 April 2023 - 12:13 PM
Ful mi je zanimivo, kako imamo različne prioritete.
Tišina, mir in bližina narave so ene od mojih glavnih, za noben denar ne bi živela v centru Lj. Lepi sta pa obe stanovanji, tudi tlorisa sta uporabna.
Ja midva sva res ful mestna otroka in nikoli ne bi šla v hišo, sem najbolj vesela, da sva usklajena glede tega. Tudi če se bova še kdaj selila, bi se kvečjemu bližje centru, kot sva zdaj. Edino, na kar ne bi pristala je stanovanje, kjer ni dostopa z avtom (Stara Lj recimo). Pa balkon oz. terasa sta pogoj. Možu so sanje Dukičevi bloki.
Živet v Tobačni bi bilo pa grozljivo, se strinjam. Škoda, da pri nas res nikjer ni teh warehouse flatov kot v Londonu ali NY, to mi je tut čist hudo.
After all this time?
Always.
Posted 11 April 2023 - 01:19 PM
Prvo mogoče še ima potencial, ker ga lahko po svoje urediš, drugo pa mi je za ta denar milo rečeno bedno. Nobenih (skritih) shranjevalnih površin, ogromni prostori, kjer stvari pač ležijo po tleh. Kuhinja pa glede na prostor tako majhna, da se prav vidi, da jim kuhanje ni prioriteta. Isto v kopalnici. Nikjer ni videt nič za shranjevat. Elektroinstalacije za luči bi skrila v par cm znižan strop, ki se itak ne bi poznal ipd. Prvo kar bi naredila v drugem stanovanju, bi tam ko je kuhinja naredila shrambo, kuhinjo pa premaknila bolj v sam prostor. Drugače pa cene, uf
Razmišljam podobno. Tako velik prostor bi se dalo bolje izkoristiti. Mi pa ta stanovanja, ki so kot hale, itak ne potegnejo.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 16 May 2023 - 05:55 PM
https://www.nepremic...ovanje_6574146/
NMJ
Resno, zakaj so ta vrata?
https://img.onneprem...i2/10682870.jpg
― V. Van Gogh
Posted 16 May 2023 - 07:46 PM

Pablo Picasso
Posted 16 May 2023 - 08:32 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 16 May 2023 - 08:33 PM
― V. Van Gogh
Posted 17 May 2023 - 07:41 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 17 May 2023 - 08:27 AM

Pablo Picasso
Posted 17 May 2023 - 08:34 AM
Itak bo vse to prazno za investicijske namene ali pa za oddajo turistom. Da imaš toliko denarja pa kupiš to zase za živet, zelo slaba kalkulacija
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 25 May 2023 - 11:39 AM
Posted 25 May 2023 - 11:49 AM
Zgleda fajn! Upam, da vam uspe
Midva sva šla prejšnji teden eno pogledat, pa je že prodana. Sicer zelo lepo, vzdrževanain zelo okusno opremljena.
Jutri greva pogledati 2.
Sva pa razširila krog iskanja po novem letu.
Se pa zadnjih enkaj mesec pojavlja pogoj v oglasih, da kupec placa 2% davka od prodaje nepremičnin, kar mi je bruhalno.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 25 May 2023 - 12:12 PM
To o 2 % podtaknjeno kupcu se že kar nekaj časa pojavlja. Midva sva morala tudi.
Bill Bullard
Posted 25 May 2023 - 12:13 PM
Ful lepo, Barbarina. Tako stanovanje bi bilo v okolici centra Lj gladko 500k+.
― V. Van Gogh
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users