Poroka - obleke, frizure, čevlji...
Posted 20 August 2013 - 01:30 PM
After all this time?
Always.
Posted 20 August 2013 - 06:50 PM
Posted 26 August 2013 - 11:02 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 28 August 2013 - 07:14 PM
After all this time?
Always.
Posted 07 September 2013 - 09:32 PM
Malo bom zlorabila temo
Priporoča katera dobrega fotografa za poroke?
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 08 September 2013 - 12:47 PM
Kinky-in brat! :-) Pa se za enega vem... Bom poiskala pa ti posljem na zs.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 08 September 2013 - 01:31 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 08 September 2013 - 02:06 PM
Moja glasbena kolegica Darja:
https://www.facebook...DarjaStravsTisu (med albumi ima enega prav: Wedding photography)
Posted 08 September 2013 - 07:33 PM
Samo je draga (zelo). Pa ne vem, če ti je tak stil všeč.
Tole sem včeraj gledala, mi je bbilo zelo všeč.
Koliko pa je to zelo drago?
Matic Kuder mi pa ni bil všeč.
Olivija, a veš da sem se res spomnila nanj!
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 08 September 2013 - 08:28 PM
Nekje sem zasledila ceno 1200.
Posted 08 September 2013 - 08:37 PM
Kinky-in brat! :-) Pa se za enega vem... Bom poiskala pa ti posljem na zs.
Ampak ne slika več, ima druge projekte. Hvala vseeno.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 08 September 2013 - 08:49 PM
^ zelo lepe slike, ful so mi vsec.
Ampak ne morem pa mimo tega, da mu v opisu piše, da govori 4 jezike (tudi ita), potem pa fali že v naslovu albuma. Oookej.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 08 September 2013 - 08:50 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 08 September 2013 - 09:01 PM
Posted 08 September 2013 - 09:03 PM
Podgana, 1200 je res precej huda cena.
Fiona, zelo všeč
Zmedena sem
Bellini, ni panike, bom kasneje pogledala.
Posted 08 September 2013 - 10:32 PM
Omg, Never let me go je poroka od sestre od moje bf in ona na ful slikaaaah, waaaaaaw.
After all this time?
Always.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users