Najbolj pri srcu mi je sedaj ena alpikacija, ki ti meri prehojeno/pretečeno/prekolesarjeno pot. Preko gps-a meri koliko si prehodil, pot ti izrisuje na zemljevidu, zapisuje tvojo trenutno in povprečno hitrost, riše graf tvoje hitrosti, šteje čas tvoje aktivnosti in skalkulira koliko kcal si pokuril. Vsake toliko vmes še pokomentira kako ti gre (čas, hitrost, razdalja). Aktivnost si lahko shraniš, jo pokomentiraš, če si dovolj socialen se z njo pohvališ na FB

Oče, ki ima tudi HTC-ja, je pri sestri sprobal iPhona za nekaj dni. Pravi, da mu je HTC ljubši, edino touch screen tipkovnica na iPhonu bolje deluje. Na srečo imava midva HTC Desire Z, ki ima "običajno" tipkovnico. Super je za tipkat! Pravzaprav imaš s takim telefonom mini žepni računalnik, ki je vedno s tabo. Za tech frike je super igračka. Baterija se uporabi, zmogljivosti in velikemu displaju hitro prazni. Meni ob dobrih dneh drži 2 dni.

No all in all: jaz sem srečna, ne menjam in mislim, da glih skoraj umrem, če se mu kaj zgodi.
Stal pa me je preveč - 360 € na Simobilu z vezavo. Oče ga je na Mobitelu dobil za nekje med 200 in 300, na firmo.