Jump to content

Photo

GSM aparati

• Please log in to reply
1841 replies to this topic

#1021 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 05 May 2011 - 09:46 PM

Oh, moram se oglasit. Imam HTC-ja... To, da se lahko povešeš na wi-fi omogoča sedaj že skoraj vsak telefon za par €. Aplikacije dowloadam na Marketu, zadeve so zastojn. Večina jih ima zraven še en banner z neko reklamo, ki ga odstraniš, če doniraš/plačaš okoli 1 € ALI če izklopiš internet. Med drugim je zastojn aplikacija: Google Sky Map, ki je slična temu Skymapu. Določene alpikacije so na iPhonu in na Andorid telefonih enake, a samo na iPhonu plačljive. Seveda, so tudi na Androidih take, ki so izključno plačljive.

Najbolj pri srcu mi je sedaj ena alpikacija, ki ti meri prehojeno/pretečeno/prekolesarjeno pot. Preko gps-a meri koliko si prehodil, pot ti izrisuje na zemljevidu, zapisuje tvojo trenutno in povprečno hitrost, riše graf tvoje hitrosti, šteje čas tvoje aktivnosti in skalkulira koliko kcal si pokuril. Vsake toliko vmes še pokomentira kako ti gre (čas, hitrost, razdalja). Aktivnost si lahko shraniš, jo pokomentiraš, če si dovolj socialen se z njo pohvališ na FB smile.gif Tako sem ugotovila, da moj povprečen sprehod traja 1h +- 10 min, povprečna hitrost je nekaj nad 5 km/h in porabim cca 350 kcal na sprehod.

Oče, ki ima tudi HTC-ja, je pri sestri sprobal iPhona za nekaj dni. Pravi, da mu je HTC ljubši, edino touch screen tipkovnica na iPhonu bolje deluje. Na srečo imava midva HTC Desire Z, ki ima "običajno" tipkovnico. Super je za tipkat! Pravzaprav imaš s takim telefonom mini žepni računalnik, ki je vedno s tabo. Za tech frike je super igračka. Baterija se uporabi, zmogljivosti in velikemu displaju hitro prazni. Meni ob dobrih dneh drži 2 dni.

IPB Image

No all in all: jaz sem srečna, ne menjam in mislim, da glih skoraj umrem, če se mu kaj zgodi.
Stal pa me je preveč - 360 € na Simobilu z vezavo. Oče ga je na Mobitelu dobil za nekje med 200 in 300, na firmo.
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#1022 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 05 May 2011 - 10:09 PM

Katera aplikacija je to ? Jaz imam tut HTCja, pa bi jo imela. smile.gif

• 0
Viens, reste ici!

#1023 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 05 May 2011 - 10:17 PM

Uh, mnogo jih je. Sprobala sem nekaj različnih, uporabljam pa samo RunKeeper.
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#1024 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 05 May 2011 - 10:21 PM

Hvala.

• 0
Viens, reste ici!

#1025 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20005 posts

Posted 09 May 2011 - 10:46 AM

ima kera Samsunga Wave 723? je ok?
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1026 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5203 posts

Posted 09 May 2011 - 12:12 PM

QUOTE(Ana @ 5. 5. 2011 - 23:09) View Post

Katera aplikacija je to ? Jaz imam tut HTCja, pa bi jo imela. smile.gif

Endomondo je ena boljših.

• 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#1027 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 12 May 2011 - 01:07 PM

Mene je v zadnjem času začela moja stara Nokia E63 zajebavat, skoz jo je treba neki s kablam posodabljat, krneki skratka, parkrat v zadnjem času se mi je zgodilo tud, da nisem mogla klicat al pa me je kdo klicu pa sploh zvonilo ni...in podobno.

Skratka, za telefon mi je brezvezno dajat keš, rabim samo za klice in sms, sem pa vzela takega, da ima android in da se lepo sam posodablja (to da se ne, me je pri nokii najbolj motilo).

Tako da zdaj imam tega, Samsung Galaxy Mini S5570

IPB Image

• 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#1028 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15771 posts

Posted 12 May 2011 - 01:32 PM

Ooooo, lušten je.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1029 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 12 May 2011 - 01:58 PM

Aneda smile.gif

Samo na touch se bo treba navadit, pa bo.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#1030 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 20 May 2011 - 02:09 PM

iPHONE 4 v Sloveniji preko SiMobila

KLIK
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1031 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 20 May 2011 - 03:31 PM

Me prav zanima kakšna bo cena in pogoji, pomoje vse ubitačno. wacko.gif
  • 0

#1032 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 20 May 2011 - 03:51 PM

QUOTE(Plain Jane @ 4. 5. 2011 - 17:26) View Post

Pri nas na faksu majo vsi iPhone al pa Blackberrye! ohmy.gif

Ja, to verjamem. Tudi razne promotorke, s katerimi sem delala, so imele vse ponavadi iphone pa BB, večina jih je bila s prava. Pol pa jst s svojo Nokio wannabe Blackberry lol.

QUOTE(Nincha @ 4. 5. 2011 - 18:53) View Post

Pri vas na faksu je itak najbolj fin folk v Lj, glih zadnjič mi je kolegica razlagala da ji je ful bed, ker imajo VSEE njene sošolke po 5 originalnih parov uggic doma (pa ne da bi jim bila uggice fouš, sam veš kok je to keša!), use samo firme nosjo, vse tok top shit ušmekane high society... Tko da me ne preseneča. biggrin.gif

Se strinjam. Večina k jih poznam s prava majo same firme. Glih zadnjič sva se srečali z eno pa šli na kavo-Burberry čevlji, Guess pas+torbica, Gucci denarnica, Cavali majca.. sam gledaš.
Pri nas na faksu so pa bl đabarji. Če prideš upedenan, te prov gledajo laugh.gif firm noben ne pozna haha.

• 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#1033 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 20 May 2011 - 04:01 PM

Jst o matematikih verjetno ne rabim razlagat, a? laugh.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1034 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86422 posts

Posted 20 May 2011 - 04:02 PM

Pri nas jih ima tudi precej iPhone-a. Dizajnerji pač.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1035 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17084 posts

Posted 21 May 2011 - 09:34 AM

Meni čez kak mesec poteče pogodba, in lahko nabavim nov telefon. In nekako sem si vpiknila v glavo, da bi imela takega z qwertz tipkovnico, nikakor pa ne toucha.
Gledla sem med temi, pa me zanimajo vaše izkušnje z njimi.

BlackBerry Bold 9780
IPB Image

Nokia E72 live!
IPB Image

Nokia E5
IPB Image
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1036 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 21 May 2011 - 09:40 AM

Jaz sem vse tri sprobala, mam pa BB (sicer ne ta model). Mislim, da so vsi dobri telefoni, edino če si navajena Nokie pač raje vzemi Nokio. BB marsikomu požre živce. biggrin.gif
  • 0

#1037 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17084 posts

Posted 21 May 2011 - 09:44 AM

Mam Sonya trenutno smile.gif Zakaj pa bi BB požrl živce? Preden se pač navadiš na funkcije?
  • 0

[Napoleon]

#1038 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 21 May 2011 - 09:47 AM

Ja, čis je drugačen kot večina telefonov, kar se tiče menija pa to, ampak ščasoma ugotoviš, da ma res kakšne prikladne funkcije in v bistvu čis enostavne. Jaz sem ga res navajena, ker sem že prej mela BB. Pa enim tud ful šteka. Jaz še nisem mela problemov, edino pri ta prvem (k je bil res star model) je kar pogosto zamrznil in se prižigal sto let, sem vsakič ponorela. Pri zdejšnjem pa res nimam problemov, kmal ga bom mela eno leto (in bi že novega laugh.gif ), samo na začetku sem dala zamenjat software, ker ni bil najnovejši in dela ko urca.

Drugač pa men brez qwertz tipkovnice ni za živet! ohmy.gif Nikol ne grem nazaj na navadno, res ne. Če mi daš zdej en sms za napisat bom ful časa porabila, tako ga mam pa v sekundi napisanega.
  • 0

#1039 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17084 posts

Posted 21 May 2011 - 09:57 AM

Sej zato hočem jaz zdaj met qwertz tipkovnico, ko se navadiš je pisanje sms-o izi pizi. biggrin.gif
Ko bo tak daleč bom šla v trgovino pa bom vidla kaka je ponudba, upam na kake akcije.
Ej kateri naročniški paket pa imaš?
  • 0

[Napoleon]

#1040 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 21 May 2011 - 09:58 AM

Orto Beri.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users