Jump to content

Photo

LUSH

• Please log in to reply
2636 replies to this topic

#1021 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 26 February 2008 - 11:57 AM

H'suan wen hua maska za lase je v SLo 9, 5 evra. (225g)
  • 0

#1022 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 26 February 2008 - 02:29 PM

Ja, sem gledala cene na slo. in avstrijski strani od Lusha pa so v Sloveniji občutno cenejše.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1023 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 15 March 2008 - 04:05 PM

Ne vem, če je že tole kdo napisal...

Sedaj imajo maske za obraz vse enakih cen in enakih velikosti, 75 g, imajo pa jih v fiksnih lončkih, črnih kot imajo kremice za obraz. Samo še vedno samo po 3 naenkrat.

Prodajajo že tudi tista lepa velikonočna darila- barvna jaca (kopeli, plus krogle in mila). Meni tak všečno izgleda, ampak mi ni preveč uporabno, saj me doma ves čas podijo iz kopalnice.

Z novim katalogom je tudi super akcija, če zbereš 5 lončkov od embalaže kremic, mask za obraz ali mask ali regeneratorja za lase (v tem primeru ima tako embalažo samo Retread- od balzamov), torej vse kar je v trdih črnih lončkih....dobiš masko zastonj. Tam zbirajo "smeti".

Pa nov katalog je izšel, v angleščini. Nič novega nisem opazila.

Prodajajo pri nas tudi nov gel za tuširanje Ghost, ki ga v katalogu ni, diši pa po lilijah, oziroma po milu Lily savon.

• 0

#1024 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 15 March 2008 - 04:08 PM

QUOTE(Klavdija27 @ 15. 3. 2008 - 16:05) View Post

Z novim katalogom je tudi super akcija, če zbereš 5 lončkov od embalaže kremic, mask za obraz ali mask ali regeneratorja za lase (v tem primeru ima tako embalažo samo restread- od balzamov), torej vse kar je v trdih črnih lončkih....dobiš masko zastonj. Tam zbirajo "smeti".

So lahko lončki različni, ali more bit 5 istih ?

• 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#1025 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 15 March 2008 - 04:10 PM

Meni je rekla, da so lahko različni.
  • 0

#1026 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 15 March 2008 - 04:28 PM

ok, tnx. Aja, masko si lahko sam zbereš al je določena ?
  • 0
IPB Image

#1027 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 15 March 2008 - 04:32 PM

To pa nisem vprašala.

Jaz bi predvidevala, da si sam izbereš eno izmed treh ki jo imajo na voljo, kakor trofiš. A nikol ne veš, mogoče dajo kako tik pred rokom ali pa, ki se ne prodaja evil.gif biggrin.gif No, saj ni važno, zastonj je dobra katerakoli od njih, ker so mi itak čisto vse všeč.

• 0

#1028 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts

Posted 15 March 2008 - 04:44 PM

QUOTE(Klavdija27 @ 15. 3. 2008 - 16:32) View Post

No, saj ni važno, zastonj je dobra katerakoli od njih, ker so mi itak čisto vse všeč.

True true wink.gif

• 0
IPB Image

#1029 amisa

amisa

sramežljivec

• Člani
  • 90 posts

Posted 15 March 2008 - 05:13 PM

meni je včeraj prodajalka rekla, da morajo biti ti lončki prav od mask in da potem nimaš možnosti izbire, ampak ti oni določijo katero ti dajo. No, ne bi bilo nič čudnega, če bi vsaka prodajalka malo po svoje povedala ermm.gif
  • 0

#1030 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 15 March 2008 - 06:39 PM

Jaz sem pa bila tam 2 dni nazaj. In sem jo ekstra vprašala, če je lahko mešano. Je rekla, da in potem še poudarjala, kaj vse pride v poštev. In pokazala na kup, kjer se te reči zbirajo.

In tudi kupila sem balzam za lase Retread in tudi gor je nalimana nalepka, s tem sporočilom.

Poslala im bom e-mail, pa naj se točno izjasnijo.

• 0

#1031 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 20 March 2008 - 02:34 PM

Ghost-a imajo?? thumbup.gif Jaz imam milo Lily Savon in mi ful lepo diši!!!! Zelo nežen vonj je, po lilijah. Baje je ta gel za tuširanje istega vonja. Bi bilo fajn imet to v tuš kabini. Mi katera zna povedati koliko stane? biggrin.gif
  • 0
"Oh, you can't help that," said the cat: "We're all mad here. I'm mad. You're mad."

IPB Image

• Guests

Posted 20 March 2008 - 02:47 PM

Kaj bi bila katera pripravljena kupiti nekaj v Lushevi trgovini in mi poslati po pošti? Pošljem denar v naprej biggrin.gif
  • 0

#1033 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 20 March 2008 - 04:08 PM

Nina, povej, kaj rabiš pa ti grem danes iskat in na pošto. Ostalo pa po ZS. wink.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

• Guests

Posted 21 March 2008 - 02:45 PM

uuuu.....hvala Špela

imela bi kremo za britje.....Ambrosia ali nekaj takega.
  • 0

#1035 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 21 March 2008 - 03:03 PM

Mene pa zanima, kako je zdej z naročanjem na dom? To že laufa? Kje lahko naročim?

Ok, sem našla. oops.gif Zdej, ko se da naročit na dom, se bom mogoče tudi sama kdaj odločila za nakup, pa me zanima, kateri so Lushevi resnično must have izdelki v naslednjih kategorijah:

- gel za tuširanje (glede na opis me mikata predvsem Sonic Death Monkey in Olive Branch, ampak sem odprta za predloge)
- losjon/krema za suho kožo telesa
- kopalna krogla/peneča kopel (sicer ne vidim razlike, oboje je v kosu)
- balzam za ustnice

Rada imam bolj tople, sladke (kokosaste, čokoladaste, vanilijaste, oreškaste) vonjave, lahko tudi s kakšnim fajnim dodatkom citrusov (sploh pomaranč), da je malce sveže.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

• Guests

Posted 21 March 2008 - 03:05 PM

Na njihovi spletni strani lahko naročaš. Zraven vsakega izdelka je narisana košarica in potem klikneš na njo. Poštnina pa je 4€.
Se mi zdi da je 4€ kr dosti.
  • 0

#1037 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 21 March 2008 - 03:22 PM

BTW, ne vem a sem slepa al kaj, ampak na tej slovenski spletni strani nikjeeeer ne najdem krem za obraz in losjonov/krem za telo.

http://www.lush.hr/?...r...pa&grupa=50
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1038 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 21 March 2008 - 03:27 PM

tam v življenju svežih rastlin al kaj je že: http://www.lush.hr/?...r...grupa&id=32

• 0

#1039 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 21 March 2008 - 03:28 PM

Ah, hvala! Sama neb nikdar našla, tja sploh nism misla pogledat, sm misla, da piše kej o rasti rastlin in tko. tongue.gif No, upam da si bo ktera poznavalka vzela ča in mi kaj predlagala (kot sem pisala v prejšnjem postu), pa še eno vprašanje imam - kakšna je Gorgeous krema, je res tako fantastična, da je uporavičeno občutno dražja od ostalih? Jaz sem namreč izgubljena med kremami, zadnje čase imam masten T predel, ampak zelo suho povrhnjico in rabim tko za ene 3x na teden za namazat pred spanjem eno res kvalitetno hranljivo kremo, ki pa vseeno ne bo pretežka in mi ne bo zapacala por.
  • 0

#1040 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 21 March 2008 - 03:30 PM

ej magic trick: med iskanje sem vnesla besedo OBRAZ smile.gif
  • 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users