Jump to content

Photo

Kaj ste to noč sanjali?

• Please log in to reply
1724 replies to this topic

#1021 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 02 February 2008 - 02:47 PM

Sanjalo se mi je o matematiki. ermm.gif Da smo dobili nazaj teste. Pa je prišo profesor do mene pa reko:''To pa ni dobro, pravzaprav je katastrofa!!!'' Pol pa jaz vzamem test in ga pogledam. In tak na veliko je bla enka obkrožena in dosegla sem celo 1 točko. Ko pa sem malo pregledala test, pa vidim da mam tam 2 točki, pa pr drugi nalogi 3 točke. Nič več mi ni blo jasno. Pol pa me je mami zbudla.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1022 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 04 February 2008 - 06:11 PM

Danes sem mela take čudne sanje, haha. lol1.gif nutella je rekla, da tudi če bi prebrala kje to, bi vedla, da sem to jaz sanjala, ker mam lahko samo jaz take butaste.

V Ruše je prišla neka skupina teroristov in vse pobila. Ostale smo le še jaz, nutella in 2 sošolki. Ker je bilo v Rušah preveč nevarno, smo hotle na vlak in se odpeljat na Koroško, ker pač tam ni tak. Pa se mi vozimo in naenkrat na vlak pridejo teroristi. Vse pobijejo, pol pa pridejo še v naš kupe. Posadijo nas na neko tako klop in nam naročijo naj štejemo do 10. Pol pa vsako 1x vstelijo v glavo. Oni mislijo, da smo vse mrtve, me pa smo ble samo tak malo zaspane. laugh.gif Pol pa biser jaz dvignem roko in onega vprašam, če me lahko če enkrat vstreli, ker še nisem mrtva (sem si mislila, da nočem trpet). Ful je bil začuden & me je še 1x vstrelil, tak v sredino čela. Jaz še kr nisem bla mrtva, ampak sem se tak, kot vse kolegice, pretvarjala da sem. Oni so mislili, da smo umrle in so šli ven, me pa smo pobegnile skozi okno. Tisti 2 sošolki sta se ubili pri skoki, midve z nutello pa sma tekli dalje. Prišli sva do neke kmečke vasice, kjer naju je ena mala punčka vprašala zakaj bežima. Jaz sem ji razložla, da so me vstrelili, da imam v glavi 2 krogli pa še vseeno živim. biggrin.gif Pol pa nama je pokazala neko pot, da sma pobegnili skozi gozd. Ven sma prišle v Rušah, kjer naju je čakala skupina teroristov. huh.gif Jaz sem glavo kr pred pištolo potisnila in rekla naj me ubijejo, ker nočem trpet. On pa je reko da ne, da me bodo prvo natepli. Ker je bila grozna situacija sem se zaročila s tistim ''glavnim'', da naju niso ubili.
Aja, celi čas pa sem razmišljala o tem, kaki čudež medicine sem, da vseeno živim čeprav imam v glavi 2 krogli. laugh.gif Pa ful se se veselila, da pridem v bolnico in jim to povem, ker bom sigurno slavna.

Čudne sanje vglavnem, zjutraj sem se ful smejala. biggrin.gif
  • 0

#1023 SaRcHiiQaa

SaRcHiiQaa

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 821 posts
  • Interests:...

Posted 04 February 2008 - 06:25 PM

Da je bil po celem svetu sneg, in da se je zemeljska polobla obrnila navpicno, tako da smo mogli v sneg izkopat ene zepke, v katerih smo potem ziveli, cene bi padli dol. What the fuck?
  • 0

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.

#1024 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 06 February 2008 - 05:50 PM

Sm 2 dni nazaj mela take razvedrilne, totalno žive sanje, sm se prou zares spočila v sanjah, ker sem odšla na dopust, na morje laugh.gif . Prou čutla sm sončka na telesu, to toplino pa mokre lase sm mela pa šumenje morja, pa bla sm z 2 sošolcema iz sš. Zato sm tok dolg spala laugh.gif No, ne zarad sošolcev ampak zarad morja dry.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1025 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 09 February 2008 - 09:39 AM

Da sem bila v bolnici in so me ostrigli na kratko, potem se pa navrh kratke frizure nosila lasuljo narejeno iz mojih dolgih las. Grozno. blink.gif Pa da sem šla na en izlet, pa se prav spomnim kako sem sanjala, kako sem si pripravljala nahrbtnik, vsak artikel sem počasi in pazljivo zložila vanj. Čuden sanje zadnje dni, pa vedno se vsega natačno spomnim.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1026 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27430 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 09 February 2008 - 01:59 PM

Sanje številka 1: Odprem hladilnik in vidim notri dve vrečki paradižnikov, jih gledam, potem zaprem hladilnik in se odločim, da bom jedla kaj drugega. (konec sanj) laugh.gif

Sanje št. 2: Umrl je sošolec. Bil je nekaj bolan, predpisanih zdravil pa ni in ni hotel jemati. Naslednji dan so ga našli v stanovanju, ker je požrl vse tablete, ki ji jih je imel, v upanju, da se bo čimprej pozdravil. huh.gif

Sanje št. 3: Bli smo v NG na tekmi, ampak je bila dvorana čisto neka X. Ko si izstopil iz nje, si se znašel v zasneženi Bosni. blink.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1027 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 10 February 2008 - 01:30 AM

Sanjala sm, da sm šla z letalom v LJ, ampak to letalo sploh ni melo sedežev, ampak samo drogovje za se držat, ko v avtobusu. Letalo me je odložilo nekje v centru, jst sm si iz avto-like prtljažnika vzela en ogromen bež kufr in se zaplezala na neko grozljivo goro. Tam sta strašili dve majhni srčkani puhasti stvari, reklo se jim je nekaj v stilu shilichuli. Ena je bla roza, ena pa vijolčasta in so ble blazno srčkane, ampak tudi neznosno grozljive, tam sta se skrivale za skalami na tisti grozni gori in mimoidoče ljudi napadle in do smrti razcefrale s svojimi strahotinimi mini zobki. Brrr.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1028 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27430 posts

Posted 10 February 2008 - 10:48 AM

Moja mama je včeraj tudi sanjala da je šla v LJ z letalom!!! blink.gif
  • 0
Pablo Picasso

#1029 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 10 February 2008 - 10:49 AM

ohmy.gif Nekaj bo na temu!!
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1030 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 11 February 2008 - 09:37 AM

MUKA

Da sem bila spet v SŠ, pa da je spraševal MA, in spet nisem bila pripravljena, pa sem cvikala kot nora, da me bo vprašal in zakoličil. Prav realne sanje so bile, majkemi.
Potem me ja isti profesor spraševal nekaj v francoščini, na koncu so se pa 4 moji sošolci odločili za orgijo, ha ha. Pa so nas vse ostale spodili ven iz razreda. Vse se je pa dogajalo v eni izmed učilnic gimnazije Nova Gorica, učilnica št. 14. biggrin.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1031 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25904 posts

Posted 12 February 2008 - 07:30 PM

zadnje čase neke freaky stvari sanjam ... sej ne, da se še kšne spomnim zdejle, ampak zbujam se pa vsa pomečkana in krmežljava in neprespana ... čudna v glavnem.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1032 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27430 posts

Posted 13 February 2008 - 03:26 PM

Sanjala sem, da smo šli k Đokovićevim na obisk, ki so bili kao naši družinski prijatelji. In sedimo mi v dnevni sobi, med starši poteka debata petsto, meni pa straaašno dolgčas.
Grem v zgornje nadstropje, da poiščem kopalnico, ker me je tiščalo na wc. Uletim jst v kopalnico, a v tuškabini Novak (jst nisem vedla, da je on njihov sin) in jst se začnem opravičevat in to, on pa samo uno u easy, brezbrižno ma sej ni panike dej , pa mi reče, da naj vstopim. In jst se usedem na wc školjko, on se tušira (skozi tuš kabino se ni nič vidlo :/ biggrin.gif ) in midva se tko pogovarjava sto let kot največja kolega.
Ko se je oblekel, sva šla na balkonček, ki je vodil iz kopalnice in on je tam mahal in se smehljal mimoidočim oboževalcem in delil avtograme, pol pa sva preskočila ograjo balkončka in se šla sprehajat po ulici. LOL. laugh.gif
  • 0
Pablo Picasso

#1033 limeta

limeta

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2850 posts

Posted 18 February 2008 - 01:00 PM

Jaz, moja simpatija in moja najboljša smo stali v naši garderobi naše osnovne šole. In me je začel on nekaj spodjebavat in men je dop**** in sem se nanjga začela dret ko zver.(drgač si tega nikoli nebi upala naredit)Pol me tak on začudeno pogleda pa odide s šole. Jaz sem se tam še naprej drla in jokala
prijateljca me je pa tolažila. Kr naenkrat sem se ji iztrgala iz objema in stekla na WC. Ona je nekaj kričaka za mano, ampak jaz je nisem poslušala. Ko sem končno prišla dol mi je čistilka rekla, da se BF ni dal čakat name in da je šla na bus. In pol sem se odvlekla domov...

Sicer nič posebnega, ampak sanje so pa le.
  • 0

#1034 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 21 February 2008 - 09:52 AM

Sanjala sem Luciferko, da so ji na faksu dali neko oceno za zadevo, ki jo sploh ni naredila. In to zelo dobro oceno. Svašta.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1035 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 21 February 2008 - 09:54 AM

Jaz sem se pa včeraj in danes v sanjah (na žalost) lupčkala z L. in je blo ful ful dobr.
  • 0

#1036 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18460 posts

Posted 21 February 2008 - 10:29 AM

Ha, jaz pa sem sanjal dirketorja in tajnico: nekaj ji je naročil, naj naredi, pa je imela tako glup izgovor, zakaj tega ne bo naredila, da smo se vsi trije na moč režali.

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#1037 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 21 February 2008 - 10:45 AM

Tok v živo se mi je sanjal, da je Matic naredu samomor, da sm zares jokala in se zbudila šele, ko se je on zbudu, ker sm tok naglas dihala. Obesu se je skoz okn od stanovanja in mi je blo ful grozn, razmišlala sm sam to kako me je lohk pustu samo. Hvala bogu, da je spal pr men, da sm se lohk stisnla k njemu pol. Zares ni blo prijetno.
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#1038 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 21 February 2008 - 10:50 PM

Čist vsak dan sanjam o maturi. Da nisem nikamor sprejeta, ker tako slabo naredim. To se mi zdejle sanja že ene pet dni zapored. Prov odfukal se mi bo.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#1039 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 23 February 2008 - 03:45 PM

Sanjala sm, da se je name naselila t.i. spalna mravlja, ki je povzročala, da sm ob vsaki priložnosti v hipu zaspala, smo stali s kolegi pri nekem stopnišču in se pogovarjali in jst samo padem po tleh, kr sm zaspala, in pol so me oni mogli budit, in tko nonstop. Pol je moj fant reku da tako ne gre več naprej in da je treba to mravljo nest nazaj na mravljišče. Za to nardit sva pa mogla skupaj opravit nek poligon, ki je bil ful težek, in za povrh sm še jst zaspala vsake 2 minute. Enkrat so nas diskvalificirali, kr sva mela prekratko palco, in potem ko sva prišla drugič že skoraj do konca, so se pokvarli neki trampolini za se izstrelit do mravljišča in nisva mogla pridet do tja, zato sva rekla, da greva z busom. In sva prišla do neke postaje in je bla ful gužva in v vsej zmedi se je on ponesreči vkrcal na napačen avtobus. Jst sm bla cela obupana že, kr sm se zgubila, in potem sm opazla, da mi on sledi v njegovem avtobusu. Na naslednji postaji sva se oba izkrcala in šla na en tretji avtobus, kjer sm jst srečala ful kolegic in mogla pospravit neko postlo, kar mi nikakor ni ratalo, ker je avtobus tko divje vozu, da se je nonstop vse podiralo.
  • 0

#1040 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 24 February 2008 - 02:39 PM

Ful debilne sanje. Kr neki, skratka....bla sem na morju in sem plavala z morskimi psmi, pa ful so bli prjazni, pa še govoril so. Bla sem na enem otoku, vse je blo tko ful čudn. Mislm zjutri ko sem se zbudila, sem šla prou sama seb na nerve, kako mam lohk tok glupe sanje laugh.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users