Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
35984 replies to this topic

#1021 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46100 posts

Posted 13 June 2006 - 09:37 AM

če imaš čas in voljo, prosim ja biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#1022 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 13 June 2006 - 09:44 AM

QUOTE(inchika)
QUOTE(lejck)
pa nemogoče no! kako je to sploh možno js premaknem depilator za milimetr pa mislm da bom umrla blink.gif pa po nogah je še kr šlo..tle pa ni šans ej. ermm.gif

A uporabiš peno za britje, pa te vseeno boli? Na kolko dni pa se briješ? Ker če se js takoj čez 2 dni, me tud mene pol mal boli, še kak dan počakam, da mal zrasejo, pa gre pol prav na komot...

ti najbrž govoriš o navadnem britju z britvico, lejck je pa govorila za depilacijo z depilatorjem torej za puljenje kocin?
  • 0

#1023 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 13 June 2006 - 11:48 AM

da biggrin.gif
  • 0

#1024 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 June 2006 - 01:21 PM

QUOTE(lejck)
pa nemogoče no! kako je to sploh možno js premaknem depilator za milimetr pa mislm da bom umrla  :shock: pa po nogah je še kr šlo..tle pa ni šans ej. ermm.gif

Za lepoto treba pač potrpet (tako mi je tudi kirurg na operaciji rekel, ko me je na živo šival, haha). IPB Image Jaz sem se tudi prvič skoraj onesvestla ene parkrat, ampak kasneje pa gre. Sem čist ponosna nase, ker mi je ratalo! biggrin.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1025 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 13 June 2006 - 04:00 PM

A Lejck, men tud ne gre ermm.gif Boli me ko svinja, pa sem že eneparkrat probala, pa vedno sem si pravla, da zdej bo pa verjetn bolš pa nkol ni blo ermm.gif mad.gif Še eneparkrat probam, poj pa.... bomo vidl biggrin.gif
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#1026 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 13 June 2006 - 04:26 PM

pussyke biggrin.gif

Neki me zanima-kera punca is je nabavla hot glatt k je tko zadovolna s tem balzamom?
K vem,da sm prašala,kaj se ji zdi tko fajn,sam ne najdm več ne teme,ne forumašice

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1027 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15248 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 13 June 2006 - 04:29 PM

men je v roku 2,3 mescev uporabe take mašince čist skurlo vse površinske živce očitno, ker me ne boli več tk ko prvič, drugič. biggrin.gif Je pa še vedno, oh, do i reaaaaly have to? opravilo smile.gif in jes, you have to, boys dont like hairy legs biggrin.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1028 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 13 June 2006 - 04:34 PM

ma noge sm si jst za malo malco biggrin.gif sam po luliki mi pa ne gre..sam vsakic se tko optimisticna spravm..si recm ah ce sm noge k je 10x vec površine bom pa še tole luliko upedenala..pržgem, prstavm, probam sam za centimetr mal premaknt strojčk in ne gre...dočim s pinceto si jih na izi..sam dej to je 3 ure dela, kdo bo to posebi vn pulu..mislm pa da je tut fora v tem, da možno, da si jst premal napnem kožo in da me zato tok cuka s strojčkom rolleyes.gif biggrin.gif
  • 0

#1029 anakonda

anakonda

sramežljivec

• Člani
  • 88 posts

Posted 13 June 2006 - 05:39 PM

kaksne mate probleme laugh.gif
  • 0
kace so kot zvitorepke

#1030 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 13 June 2006 - 10:04 PM

A je bolš met prvo sadni dan pa potem vodnega al je bolš najprje met vodnega pa naslednji dan sadnega?
Zakaj?
wink.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1031 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 June 2006 - 11:01 PM

QUOTE(lejck)
mislm pa da je tut fora v tem, da možno, da si jst premal napnem kožo in da me zato tok cuka s strojčkom rolleyes.gif biggrin.gif

Ja, obvezno si je treba kožo napet..... kje bolj, kje manj, itak veš. Sicer zelo nerodna reč, ampak se že da..... se naštimaš v komične poze oz. drže, pa rata.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1032 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 14 June 2006 - 06:34 AM

QUOTE(rea)
A je bolš met prvo sadni dan pa potem vodnega al je bolš najprje met vodnega pa naslednji dan sadnega?
Zakaj?
wink.gif

Rajtam, da vseeno.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#1033 Juliet

Juliet

odvisnik

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 3705 posts
  • Interests:kr dost stvari...

Posted 14 June 2006 - 08:51 AM

A je kdo tule zgodovinar, al pa da ful ve o zgodovini...

No a mi lahko pomagate če kdo kej ve, in mi razložte prosim ta dva pojma: UNITARIZEM IN TRIALIZEM? Bitteschon, vsem vam bo večno hvaležna, ker sn vprašana dans in nujno nujno nujno. wink.gif ermm.gif
  • 0

#1034 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46100 posts

Posted 14 June 2006 - 09:02 AM

Unitarizem je če ti čist enostavno povem to, da so smatrali, da so vsi narodi v prvi Jugoslaviji en sam narod, da so Srbi, Hrvati in Slovenci samo plemena tega naroda oziroma, da so to samo 3 različna imena za isti narod. Makedonce in Črnogorce so jemali kot Srbe, Albancev pa sploh niso jemali kot narod.

Trializem pa je ena izmed idej o "preureditvi" Avstro-Ogrske, da bi jo razdelili na tri dele: prišlo naj bi do združitve Slovenije in Hrvaške v novo državo v okviru Avstro-Ogrske. Ta program je podprirala SLS (Slovenska Ljudska stranka).

Še kaj?

Pa dosti sreče!
  • 0

#1035 Miky

Miky

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 661 posts

Posted 14 June 2006 - 09:03 AM

QUOTE(Juliet)

No a mi lahko pomagate če kdo kej ve, in mi razložte prosim ta dva pojma: UNITARIZEM IN TRIALIZEM? Bitteschon, vsem vam bo večno hvaležna, ker sn vprašana dans in nujno nujno nujno. wink.gif ermm.gif

Unitarizem je nasilno izenačevanje razlik, poenotenje zelo različnih kulturnih, gospodarskih in upravno-političnih razmer po posameznih pokrajinah v Kraljevini Jugoslaviji - ustvarjanje novega jugoslovanskega naroda.

trializem - delitev države na tri enakopravne dele...
politična ideja o združitvi jugoslovanskih dežel Avstro-Ogrske (razen Vojvodine) v tretjo državno enoto monarhije. Hrvatska stranka prava jo je skupaj z Neodvisno narodno stranko 1894 sprejela kot svoj končni cilj v razreševanju hrvaškega narodnostnega vprašanja na temelju hrvaškega državnega prava. 1898 ga je na skupni konferenci s pravaši sprejela tudi SLS, ki je to hotenje povezovala z domnevnimi
načrti o preureditvi monarhije prestolonaslednika Franca Ferdinanda, ki pa so izključevali prav slovenske dežele. Program SLS je bil še 1909 utemeljen na narodnostni sorodnosti Slovencev, Hrvatov in Srbov. Od 1911 pa je SLS sprejela načelo zedinjenja na temelju hrv. Državnega prava, torej pristala na narodnostno kulturno zedninjenje s Hrvati.”
  • 0

#1036 Juliet

Juliet

odvisnik

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 3705 posts

Posted 14 June 2006 - 09:14 AM

Joooj, najlepša hvala obema... bo pomagal. Kr v tem pof**** učbeniku vse piše tak čudn da groza... No hvala še 1x za pomoč! biggrin.gif biggrin.gif

Držte pesti za mene... tole morn pozitivno dobit. ermm.gif wink.gif
  • 0

#1037 Juliet

Juliet

odvisnik

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 3705 posts

Posted 14 June 2006 - 12:35 PM

Sporočam, da sem popravla zgodovino... Miky in Kalypso hvala obema za pomoč še 1x, res sta mi pomagala. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#1038 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 14 June 2006 - 01:11 PM

QUOTE(Kalypso)

Bom ziher, ko bom kaj na faxu, zdele doma grizem čtiva za izpite...

A se še kateri to dogaja, da ji depilator sploh ne odstrani sveh kucin? Meni se to ful dogaja, ko si depiliram noge. Mogoče ker jih depiliram po kopanju in so kucine še preveč mehke in jih samo odreže, ne pa spuli, ali pa ker je aparat že fuč? Imam ga pa šele dobro leto.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1039 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46100 posts

Posted 14 June 2006 - 01:17 PM

QUOTE(Juliet)
Sporočam, da sem popravla zgodovino... Miky in Kalypso hvala obema za pomoč še 1x, res sta mi pomagala. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ni zakaj. Samo da je šlo. ;)

QUOTE(crna)
QUOTE(Kalypso)

Bom ziher, ko bom kaj na faxu, zdele doma grizem čtiva za izpite...

Ti le izpite prej naredi. ;) Saj se ne mudi. biggrin.gif
  • 0

#1040 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 14 June 2006 - 01:46 PM

QUOTE(Juliet)

Zdele sem se spomnla da jst to use vem biggrin.gif biggrin.gif , sam nisem znala povezat besede, ker nisi napisala obdobja. biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users