Jump to content

Photo

Mozolji

• Please log in to reply
1813 replies to this topic

#1021 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 14 November 2008 - 08:56 AM

moja kolegica hodi na laser v CAT salon in je ful zadovoljna z rezultati...sicer imam sama občasne napade mozoljčkov (zdaj ko sem nehala s KT še toliko bolj) in bom šla po vsej verjetnosti na laser, ker ima moja kolegica res dobre rezultate s tem..Oh, I wish my skin was perfect as it was cry.gif

• 0

#1022 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 14 November 2008 - 01:25 PM

Mična- tvoja prjatlca hod na laser k odpravlja mozole al na laser k odpravlja fleke in brazgotine od mozoljev, sta 2 laserja- Joj jz se pa še odločam al na laser al na kemični piling, kva mislš?
Jz smt ko razmišlala, da bi šla najprej na laser pa potem grem še vedno lahko čez par mescou na kemični piling, če bi pa obratno nrdila bi blo pa bl obremenjujoče za kožo, če bi delala zdj kemičnega in če bi bil rezultat slab potem še na laser, bi bla koža bolj utrujena od vsega.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1023 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 14 November 2008 - 01:26 PM

Kožo boš utrudila in z enim in z drugim. Laser skuri povrhnjico kože s svatlobo, medtem ko jo kemični piling s kemikalijami. Učinek je isti.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#1024 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 14 November 2008 - 01:28 PM

učinek je hitrejši in boljši pri kemičnem pilingu (vsaj tako mi je bilo rečeno, ko sem šla jaz to delat). 3 leta bo že tega.
  • 0

#1025 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 16 November 2008 - 08:00 PM

QUOTE(rea @ 14. 11. 2008 - 13:25) View Post

Mična- tvoja prjatlca hod na laser k odpravlja mozole al na laser k odpravlja fleke in brazgotine od mozoljev, sta 2 laserja- Joj jz se pa še odločam al na laser al na kemični piling, kva mislš?
Jz smt ko razmišlala, da bi šla najprej na laser pa potem grem še vedno lahko čez par mescou na kemični piling, če bi pa obratno nrdila bi blo pa bl obremenjujoče za kožo, če bi delala zdj kemičnega in če bi bil rezultat slab potem še na laser, bi bla koža bolj utrujena od vsega.

moja kolegica hodi odstranjevat akne in moram rečt, da res uspešno, ker jih praktično nima več, razen nekaj pikic sem ter tja. Imam pa tudi sošolko, ki hodi v CAT na odstranjevanje brazgotin od mozoljčkov...tudi ona je res zadovoljna pa njena koža izgleda res fuuulll bolje, kot prej. Očitno laser res pomaga in je zaenkrat ena najboljših rešitev za take probleme.
  • 0

#1026 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 16 November 2008 - 11:13 PM

Eh. Jaz sem tut hodila na laser pa je blo na začetku res TOK bolš..polpa se je vse nazaj vrnil. Torej nima nekega dolgotrajnega učinka- vsaj pri meni ne. Zmetala sem pa preveč $.

Zakaj vsi nehate z jemanjem KT?
  • 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#1027 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 16 November 2008 - 11:21 PM

Moj razlog je bila prekinitev veze. Nisem več vidla potrebe po šopanju s hormoni. Drugače ne bi.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1028 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 17 November 2008 - 12:31 AM

Opažam, da ste neki vse nehale, al mate namen nehat.. kaj potem uporabljate kondome?
Jaz pa lih razmišljam, če bi začela, ker nimam več ideje kako drugače poštimat kožo.

• 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#1029 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 17 November 2008 - 08:29 AM

Ja, kondome. Sej obstaja tema na to temo. smile.gif Jaz sem jih nehala, ker sem želela probat, kako se telo obnaša brez KT.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#1030 *Angel in the night.

*Angel in the night.

sramežljivec

• Člani
  • 19 posts

Posted 18 January 2009 - 05:29 PM

Hej. js bom pa verjetno začela jemat KT Diane 35, ker sm že čist obupala nad drugimi kremami in me zanima, kakšne stranske učinke imajo?
Lp wink.gif
  • 0

#1031 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 18 January 2009 - 05:32 PM

Celulit, zrediš se, zastaja ti voda v telesu, pade ti libido, lahko dobiš grozne mood swings in tako naprej.
Se ti pa tudi sčisti koža in uredi menstruacija, ampak potem, ko jih nehaš jemat, dobiš mozolje nazaj.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1032 *Angel in the night.

*Angel in the night.

sramežljivec

• Člani
  • 19 posts

Posted 18 January 2009 - 05:45 PM

Ojej, a to so tvoje izkušnje? a pol so boljše une tablete Roaccutane? Js sm čist zmedena zdej. ermm.gif
  • 0

#1033 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 18 January 2009 - 05:49 PM

Ne, ne moje, ampak to so pač stranski učinki KT nasploh, jaz jemljem ene druge.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1034 *Angel in the night.

*Angel in the night.

sramežljivec

• Člani
  • 19 posts

Posted 18 January 2009 - 06:02 PM

Js sm bla že pr zdraunici in je rekla da je proti mozoljem možnost med Diane 35 in Roaccutane (ki so tko močne, da npr. ženske 1/2 leta ne morejo zanosit) in nevem za katere se naj odločim, oz. katere bi imele najmanj teh neželenih učinkov. Če mi kera lohk pove, bom zlo vesela. smile.gif
  • 0

#1035 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17274 posts

Posted 18 January 2009 - 06:09 PM

Imaš mozolje ali hude akne? Če nimaš aken, Roaccuatne pomojem ne pride v poštev, ker to je ful ful močno zdravilo in se ni za zajebavat s tem. Skinoren si probala? Differin? Diacneal?
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1036 *Angel in the night.

*Angel in the night.

sramežljivec

• Člani
  • 19 posts

Posted 18 January 2009 - 06:27 PM

zdaj se mi pojavljajo akne in jih ne morem spravt stran. sej učasih se koža izboljša sam pol je spet isto mad.gif
uporabljala sem Skinoren - ne pomaga + ful peče koža in postane suha.
  • 0

#1037 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17588 posts

Posted 18 January 2009 - 06:35 PM

Diane 35 so med KT z več hormoni in niso edine za težave s kožo, saj lahko pomagajo že nizkodozne KT, tko da ne nasedaj, da so samo Diane take.
Jaz sem tudi že sita težav s kožo in bom kr šla po KT. Žavbe pomagajo samo za določen čas, pol pa nič več. Ne bi jih imela samo zaradi kože, pač pa tudi za ureditev menstruacije (v treh letih še nikoli točna) pa slejkoprej bo treba imet zaščito proti nosečnosti.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1038 *Angel in the night.

*Angel in the night.

sramežljivec

• Člani
  • 19 posts

Posted 18 January 2009 - 07:14 PM

jaz glede KT nimam sploh nobenih izkušenj. Matilda, a si jih že uporabljala kdaj proti mozoljem?
  • 0

#1039 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17588 posts

Posted 18 January 2009 - 10:41 PM

Ne, bom šla ponje. Je drugih punc tu gor dosti, ki se jim je po jemanju izboljšala koža.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1040 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 18 January 2009 - 10:52 PM

Samo da vas še enkrat opozorim, lepo kožo boste imele samo dokler boste jemale KT, ko boste nehale, lahko računate na še hujše mozolje (tako je pri večini punc, sej si lahko preberete v temi o KT).
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users