Jump to content

Photo

Korona virus / Covid-19

• Please log in to reply
7286 replies to this topic

#1021 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15807 posts

Posted 21 April 2020 - 09:32 PM

Ja Marmelada, misli mi bereš!
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1022 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17729 posts

Posted 21 April 2020 - 09:50 PM

:lol: :lol: buhuu

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1023 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27531 posts

Posted 21 April 2020 - 10:02 PM

Meni ta bris res ni nic groznega, bolj mi je zoprn bris zrela, ne stekam zakaj sploh kdo ne bi zelel sodelovat, se manj so mi jasne te s cipi in G5 in ne vem kaj se :D meni vcasih prav zivci popuscajo ob takih debilizmih in bi koga kar delat poslala, pa da vidimo koliksen procent bi bil se pametnih na vseh podrocjih :D ah bv, se mi zdi da vsakemu po svoje malo skodi ta spremenjen ritem, smo vajeni, da se moramo vedno nekam gnat in silit, pa fizicno smo prevec odpociti, pa prevec beremo in tuhtamo, medijsko pismen je pa itak majhen odstotek prebivalstva :D
  • 0

#1024 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28095 posts

Posted 21 April 2020 - 10:29 PM

Aha, domov, saj je bilo res govora o tem. Maaa jaz še bližnjih ne vabim domov, Lo-Fi bi razumela. : )))
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1025 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5842 posts

Posted 21 April 2020 - 10:33 PM

Zakaj imam obcutek, da po prvem maju oblast s situacijo ne bo zadovoljna in ne bo rahljanja ukrepov?
Saj iz k**** obcine naj me spustijo. Mislim, da bi morali pocasi zaceti normalno funkcionirat. A jim ni jasno kaj delamo otrokom in mladimi z izolacijo? Saj bodo socialni invalidi. Zdaj jih teramo na socialna omrezja in elektronske naprave, ko bo pa tega konec bo pa to narobe. Ampak se bomo cudili, da so socialno nesposobni funkcionirat.
  • 0

#1026 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11541 posts

Posted 22 April 2020 - 01:56 AM

meni vcasih prav zivci popuscajo ob takih debilizmih in bi koga kar delat poslala, pa da vidimo koliksen procent bi bil se pametnih na vseh podrocjih :D D

Jaz se tako vecina casa pocutim, zato me je sploh strah pokomentirat kaj v Korona temi.

Jaz ne morem pomagat, ampak zdaj v tem obdobju se je res veliko ljudi pokazalo kako razvajeni in egoisticni so. Je res tako tezko stisnit zobe pa potrpet teh par measecev za dobro vseh. Teorij zarote pa tudi ne smem brat, ker mi vsi zivci gredo, sploh tale o 5G, da so v Angljiji ljudje stolp zazgali. Pa daj no. Mogoce se pa jaz prevec zivciram. :D

Je pa res, da ta prehod med obcinami tudi meni ni jasno zakaj je tako strogo, to bi zdaj res lahko odpravili...
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#1027 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17148 posts

Posted 22 April 2020 - 05:02 AM

Pol leta traja raziskava. Zdaj pridejo na dom vzet bris in kri, oddas v muverri anonimni vprašalnik. Potem pa te v tem obdobju na 2-3 tedne poklicejo da preverijo zdravatveno stanje, na koncu das pa ponovno kri.

Ni mi jasno na kak način bi ti naj cepivo podtaknili, sej pa te vidis ce ti kaj vbrizgajo ali kri vzamejo, isto za bris no. 🤔
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1028 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27531 posts

Posted 22 April 2020 - 05:14 AM

Ste videle kaksna kolona vozil pred McDonaldsom v Siski? Pa saj ne mores verjet, in nekateri se vedno prepricani, da nam je bil virus podtaknjen, da so ukrepi brezvezni in nepotrebni, pa ce to ne kaze dovolj dobro na debilizem naroda in to, koliko se ljudje sploh zavedajo, da smo si s svojim ravnanjem in zahtevami sami to nakopali! Res najlazje je, da so vsi ostali krivi, najpreprostejsa razlaga so teorije zarote, potem pa noret v Meka v prvi sekundi ko se odpre!
  • 0

#1029 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17571 posts

Posted 22 April 2020 - 05:44 AM

Meni pa 4G ni glih nekaj in komaj cakam 5G :D Sam a pol pomeni da morem naprej verus dobit?
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1030 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27531 posts

Posted 22 April 2020 - 05:53 AM

Pomoje ja, pa cip ti morajo se vstavit prej, da ti bo boljs delal!
  • 0

#1031 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17148 posts

Posted 22 April 2020 - 05:55 AM

Jaz sploh ne razumem od kot so prišli na povezano med virusom in 5G? Nisem sploh spremljala kaj dosti okoli tega 5G. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1032 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17571 posts

Posted 22 April 2020 - 06:00 AM

Pomoje ja, pa cip ti morajo se vstavit prej, da ti bo boljs delal!

To se mi zdi logicno ja. Kk nej ga pa drgac lovim... Telefon ni tolk zmogljiv da bi kr nekej z zivimi organizmi prevajol.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1033 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26075 posts

Posted 22 April 2020 - 07:41 AM

https://sciencebased...1ul942mAwBOrLKA
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1034 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17729 posts

Posted 22 April 2020 - 08:05 AM

A res je bila takoj kolona na drive-in Meku? Haha, ja toliko smo zreli kot narod. Razvajeni res na polno.

Nekateri ne bi preživeli dneva vojne, če bi do tega prišlo. Zdi pa se mi, da se najbolj pritožujejo ravno tisti, ki jim nič ne manjka. Saj je vedno tako.

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1035 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27607 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 22 April 2020 - 08:14 AM

Ta McDrive scena je za bruhat. Ko vidim take stvari, prav pomislim, da si v resnici zasluzimo se kaj hujsega kot korono, ker smo kot vrsta taki idioti.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1036 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15807 posts

Posted 22 April 2020 - 08:20 AM

Pa ko bi vsaj dobro bilo. Men je tam vse tak ogabno, sploh njihov kruh, fuj, ko en podplat.

Edino sladoled imajo dober.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1037 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32748 posts

Posted 22 April 2020 - 08:27 AM

Meni je že dopoldne ena javla, da je kolona, ma ko sem to videla, sm pa sam buljila, hahaha :-)

Mi sicer gremo kakšnih  3x na leto, na en Happy meal z igračko, moj si privošči chicken bucket, jaz pa vsakemu malo ukradem in spijem kavo. 

• 0

#1038 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17571 posts

Posted 22 April 2020 - 08:33 AM

Mi hodimo po kavo iz McCafeja. Je poceni pa vedno solidna in lahko zbiramo kateri koli plac za pitje v mestu (ker v Lj. tezko dobis dobro, zaracunajo ti jo pa po 1.8).
  • 0

Tumblr

#1039 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86864 posts

Posted 22 April 2020 - 11:39 AM

Vceraj sem po dolgem casu gledala vecerna porocila in so govorili o ponovnem odprtju gostinskih obratov, za to naj bi se tudi v zacetku maja odlocili, kdaj bo. Za moje pojme je potem vseeno, ce se hkrati odprejo se sole in vrtcu, skrb za higieno bi bila podobna.
Sem razmisljala, da bi se v tej situaciji se vedno najtezje odpovedala porodu brez moza. Drugace sem pa se vedno v stiku samo z mojimi starsi, prve 4 tedne se nismo videli, potem nam je bilo pa dovolj.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1040 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19484 posts

Posted 22 April 2020 - 11:41 AM

Jaz sem pisala mail na policijo, ker bi res res res rada šla v soboto domov. Držite pesti.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users