Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#1021 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 17 May 2008 - 11:59 AM

Bom kar tule vprašala. Tiste, ki ste se barvale z L'Oreal Casting creme gloss prelivi, se vam je barva popolna izprala ali ne? Jaz sem se že kar nekaj časa nazaj barva in glede na to da piše, da se barva obdrži do 24 pranj (če ne motim) se moja barva še vedno ni popolnoma izprala, čeprav sem si lase v tem času gotovo oprala že večkrat in tudi z globinskim šamponom ermm.gif
  • 0
We must let go to live on.

#1022 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27355 posts

Posted 17 May 2008 - 12:00 PM

Meni se ni nikoli popolnoma izprala, lasje so mi ostali tako kot bi mi jih sonce poškodovalo, če veš kaj mislim.
  • 0

#1023 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 17 May 2008 - 12:08 PM

Ja vem kaj misliš. Moti me ker se mi zaradi tega malo vidi narastek in ne maram tega.

A potem sploh obstajajo kakšni prelivi, ki se res popolnoma izperejo? Tudi, ko sem se pri frizerki barvala s prelivom, se mi ta ni popolnoma izpral. Verjetno se potem noben ne izpere čisto ali pač.
  • 0
We must let go to live on.

#1024 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 17 May 2008 - 12:26 PM

Zelo fino je, če olje zmešaš s kakšnim naravnim ekstraktom, ki ima zdravilni, razkuževalni, antibakterijski učinek in potem to mešanico fajn vtreš v lasišče ter pustiš delovat kakšno uro. Eden najučinkovitejših je ekstrakt grenivkinih pešk, kot sem že v enem od prejšnjih postov napisala.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1025 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 17 May 2008 - 12:53 PM

Dilema ki se pa kupijo ti ekstrakti in kako dobro olje?
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#1026 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 17 May 2008 - 12:56 PM

Jaz imam vse od Akamuti, ekstrakt in avokadovo ter jojobino olje. Nikakor ni poceni, je pa vrhunske kvalitete in imaš za 100 let. Jaz bom imela ekstrakt grenivkinih pešk zihr za pol leta redne uporabe, ker se ga ful malo ponuca, pa 50ml ga je, doziraš ga pa po kapljicah s pipeto.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1027 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 17 May 2008 - 09:59 PM

Kje pa se kupi Akamuti an kakšna je cena?
  • 0

#1028 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 18 May 2008 - 11:53 AM

srcek.si
  • 0

#1029 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 18 May 2008 - 05:05 PM

Sade, jaz imam tole:

http://www.srcek.si/...peck-i450.shtml

Drago, a zagotovo vredno denarja, pa ful malo se porabi.

http://www.srcek.si/...olje-i516.shtml in http://www.srcek.si/...olje-i463.shtml

Oba sta fantastična, ampak meni je avokadovo še ljubše. Sicer so pa vsa njihova olja super, zdej so na novo dobili tudi korenjevo, riževo, konopljino, češnjevo, lešnikovo in slivovo olje.

Imam pa še eno vprašanje za vas, se mi sicer zdi, da sem to že enkrat spraševala, pa ni bilo nekih čisto konkretnih odgovorov. A si katera morda posvetljuje obrvi? Recimo kakšna naravna temnolaska s temnejšimi obrvmi, ki se barva na blond? Me zanima, če je rezultat zelo nenaraven in na koliko časa jih moraš potem posvetljevat - verjetno vsaj mesec, ane?
  • 0

#1030 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 18 May 2008 - 05:08 PM

Jaz pa sem mislila, da se Baby malo norčuje iz mene in sploh nisem pla gledat na toto stran laugh.gif

Hvala Dilema, bom še premislila o nakupu. Saj avokadovo sploh ni pretirano drago!

Kaj ti misliš, je velika razlika in v čemu je razlika med temi olji in olivnim oljem?
  • 0

#1031 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 18 May 2008 - 05:16 PM

Tudi olivno olje je zelo kvalitetno - zdej, ko je na izbiro toliko drugih, bolj eksotičnih olj, se nam olivno kar naenkrat ne zdi več dovolj dobro. =) Je pa res, da je recimo avokadovo še boljše, kolikor vem, vsebuje še več vitaminov, je še bogatejše in vsebuje tudi proteine. Podobno je tudi z jojobinim recimo. Seveda lahko kamot uporabljaš olivnega, ker je tudi super, samo je spet važno, katerega. Akamuti ima ful kvalitetna, bio in popolnoma nepredelana olja, temu primerna pa je žal tudi cena.
  • 0

#1032 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 18 May 2008 - 05:19 PM

Eno vprašanje še samo mam: Kaj te dvojne tablete, ki jih ti jemlješ za lese in nohte... kje se kupijo? Si bom jih šla nabavit, da pomagam lasem preživet šok biggrin.gif

Hvala za vse odgovore!
  • 0

#1033 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 18 May 2008 - 05:36 PM

Sade, jaz zdej nimam več tistih. So prišle ven nove, reče se jim Perfectil in je3v1 varijanta (za lase, nohte in kožo) in mi je boljše, ker vzamem zdej samo eno kapsulo na dan. So pa tudi super po učinku, posebej na nohtih se to fajn vidi in bom zdej skos kr te mela. Kdaj greš k frizerju?

Punce, a si nobena ne svetli obrvi? cry.gif
  • 0

#1034 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 18 May 2008 - 05:41 PM

Kje pa se kupijo te tablete in kolko stanejo? Saj vem, da sem nadležna.

V četrtek grem (22.5.). Bom takoj slikala, brez skrbi biggrin.gif Moj edini strah zdaj je, da bom prišla ven oranžno-blond, ker je pač prvo beljenje.

Ena moja kolegica si temni obrvi. Zakaj te zanima?
  • 0

#1035 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 18 May 2008 - 05:42 PM

Jaz sem jih za en odtenek temnila ko sem še imela črne.
Ti pa svetujem da greš za svetlenje vprašat v kakšen kozmetični salon,ker doma lahko hitro kaj zasračkaš.

Btw:
Mene je Akamutijev forum zelo razočaral.Dve stvari sem vprašala tam pa mi po nekaj tedno ni nihče nič odgovoril.Groza.
  • 0

#1036 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 18 May 2008 - 05:45 PM

Perfectil kapsule
Sem se že pozanimala o kapsulah. Jutri si grem po njih v lekarno.
  • 0

#1037 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 18 May 2008 - 05:51 PM

Sade, vsa ta prehranska dopolnila se dobijo v lekarni.

Ne zanima me temnjenje obrvi, ampak svetljenje - slednje je dosti bolj tricky. Zanima me zato, ker če bom v prihodnosti ful svetlo blond, bodo obrvi sekale ven, čeprav nimam zelo temnih. Bi jih želela v ta namen posvetlit za odtenek ali dva, pa da bi še vedno izgledale naravno. Itak, da ne bi delala doma teh zadev, ampak tudi če ti naredijo v salonu to še ne pomeni, da bo super, zato me zanimajo konkretne izkušnje.

Aja, zdej vidim, da si že sama ugotovila glede Perfectila. =) Kar se pa barvanja tiče, naj ti da po razbarvanju gor pepelnato blond barvo ali preliv, ki bo nevtraliziral rumeni odblesk. Meni je tko naredila in je bilo fenomenalno, nisem bila niti pikico rumena.
  • 0

#1038 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 18 May 2008 - 05:58 PM

Eh, jaz si pa ne mislim svetlit obrvi. Mam nekak isto svetle/temne kot ti pa čisto nič ne zgleda narobe. Lahko pa probaš enkrat in vidiš kak zgleda. Saj obrvi se kar hitro obnovijo po mojem.

Saj barvo mi bo tak dal gor pepelnato blond, samo jaz vseeno paničarim. Me kar malo stiska, veš smile.gif Po eni strani me je strah četrtka, po drugi pa komaj čakam, da vidim kaka bom.
  • 0

#1039 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 18 May 2008 - 06:08 PM

Rumen ton, ne glele na to, kako agresiven je, se da stran spravit. S kakšnim temu namenjenim prelivom, pa potem z redno uporabo tistih vijoličastih šamponov, ki tudi super ubijejo rumeni podton. Ja, pa kakšni balzami, kot tisti Revlonov NUTRICOLOR. Nestrpno pričakujem fotke in držim pesti, da boš zadovoljna!
  • 0

#1040 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26109 posts

Posted 18 May 2008 - 06:14 PM

Ekstrakt grenivkinih pečk se da kupiti tudi v Sanolaborju in v lekarnah po ful nižji ceni, kot je od AKAMUTIja. Tisti drugi se imenuje GRENIFIT, stane pa tam nekje 7€.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users