Sem se pred kratkim spomnila nate in Bubleja, sem mislila, da je bil ze en cas nazaj koncert.
Koncerti
Posted 26 May 2010 - 08:04 PM
Sem se pred kratkim spomnila nate in Bubleja, sem mislila, da je bil ze en cas nazaj koncert.
Posted 30 May 2010 - 03:50 PM
Posted 30 May 2010 - 08:32 PM
Jaz sem včeraj šla na S.A.R.S in Dubiozo. S.A.R.S. zamudila, ujela samo Buđav lebac na koncu, mi je bilo res žal, ker so mi ful zakon, glede Dubioze pa.. kaj pa vem, energijo imajo, dobri so, niso pa mi za past na rit. Mogoče je bilo krivo tistih 0.0 promila v krvi, pa to, da sem ves čas bentila čez vse, ki so mi pihali dim od trave v faco.
Pablo Picasso
Posted 01 June 2010 - 08:13 AM
By the way: PurePoison, kako je bilo na Skunk Anansie??
Posted 01 June 2010 - 09:29 AM
Posted 01 June 2010 - 10:24 AM
http://www.heineken....JamminFestival/
(Na zacetku klikni "SI".)
Gotan Project me too, za njih pa ze imam karto!
Posted 01 June 2010 - 10:26 AM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 01 June 2010 - 10:27 AM
Katera kaj ve - ce na karti ne pise "stojisca", potem se sedi? Gre tudi foter pa bi malo tezko stal ves koncert.
Posted 03 June 2010 - 11:32 AM
Kdo gre vse na Gibonnija danes, razen Planet, fergie in mene?
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 03 June 2010 - 11:34 AM
Posted 03 June 2010 - 11:58 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 03 June 2010 - 01:50 PM

vuelvo a vos,
Posted 03 June 2010 - 11:36 PM
Setlista po pričakovanjih, stare uspešnice, in nekaj komadov z nove plate. V bisu še toleranca, skupaj s Trkajem.
Prvič so bile tekom celega koncerta prikazane tudi projekcije, ki so bile res dodelane, in povezane s pesmimi, ali z videospoti samih komadov.
Ozvočenje odlično, edini, a VELIK minus gre temu, da je bila NEPOPISNA gužva, in me je na začetku kar malo minilo, ko sem videla, da ne bom skoraj nič videla, ampak je še nekako šlo.
Nasploh mi gre malo na organ, da vse koncerte sedaj prodaja kot neke kulturne prireditve. Pričetek ob 20.30, konec ob 23.00, prepovedan vnos pijač, paraliziran folk. Ampak res mi ni jasno, zakaj bi ljudje dali 33 evrov, ker poznajo en komad (LIBAR, kaj pa drugega), in cel koncert stojijo pred tabo kot eni lipovi bogi pred vnebozetjem, in ti kradejo kisik.
Slik nimam, ker ni imela smisla slikati iz moje pozicije. Bo Miro Majcen zjutraj takoj vse objavil, I'm sure.
Glede Gibonnija - kot vedno tudi sedaj brez pripomb - nadodličen je.
Posted 04 June 2010 - 10:16 AM
vuelvo a vos,
Posted 04 June 2010 - 10:23 AM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 04 June 2010 - 10:38 AM
Jaz ko sem bila na Oliverju, so bili stoli. Mogoče da res.
Kdo gre vse na Gibonnija danes, razen Planet, fergie in mene?
Tudi na Josipi Lisac so bili stoli.
od planetke fotr?
Nein, fotr gre na Gotan.
GIBONNI, 03.06.2010 z gosti (Urban
Setlista po pričakovanjih, stare uspešnice, in nekaj komadov z nove plate. V bisu še toleranca, skupaj s Trkajem.
Prvič so bile tekom celega koncerta prikazane tudi projekcije, ki so bile res dodelane, in povezane s pesmimi, ali z videospoti samih komadov.
Ozvočenje odlično, edini, a VELIK minus gre temu, da je bila NEPOPISNA gužva, in me je na začetku kar malo minilo, ko sem videla, da ne bom skoraj nič videla, ampak je še nekako šlo.
Nasploh mi gre malo na organ, da vse koncerte sedaj prodaja kot neke kulturne prireditve. Pričetek ob 20.30, konec ob 23.00, prepovedan vnos pijač, paraliziran folk. Ampak res mi ni jasno, zakaj bi ljudje dali 33 evrov, ker poznajo en komad (LIBAR, kaj pa drugega), in cel koncert stojijo pred tabo kot eni lipovi bogi pred vnebozetjem, in ti kradejo kisik.
Slik nimam, ker ni imela smisla slikati iz moje pozicije. Bo Miro Majcen zjutraj takoj vse objavil, I'm sure.
Glede Gibonnija - kot vedno tudi sedaj brez pripomb - nadodličen je.
POD PIS!!
Produkcija, gostje, itd. na nivoju,
Gibonni
guzva & struktura poslusastva
.
Edit: se to - danes ponoci se mi je sanjalo, da sem obticala v tisti gneci v Krizankah - Gibonni je pel se kar naprej, na odru sta dva plesala balet, naenkrat pa se je vse koncalo, neka zenska nas je nadrla, da se svercamo na koncert, zaceli so z zemljo zakopavati izhode iz Krizank, vlect neke zavese cez prizorisce, we were like
Posted 04 June 2010 - 03:53 PM
Posted 04 June 2010 - 05:38 PM
Pablo Picasso
Posted 04 June 2010 - 06:17 PM
Ja, zapel Budi moja voda, pa Posoljeni zrak, pa še zraven na koncu bil na odru. Zakon, mam fotke, ma so slabe.
Posted 04 June 2010 - 07:28 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users