Jump to content

Photo

Koncerti

• Please log in to reply
2381 replies to this topic

#1021 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27700 posts

Posted 26 May 2010 - 08:04 PM

^^

wub.gif

Sem se pred kratkim spomnila nate in Bubleja, sem mislila, da je bil ze en cas nazaj koncert. ;)
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1022 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27700 posts

Posted 30 May 2010 - 03:50 PM

Vceraj Bajaga v Krizankah with two old friends, nadaljevanje v lokalu za Krizankami, 80s night. Vse popolno - od benda in druzbe do lokacije in publike. blush1.gif
  • 0

#1023 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27456 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 30 May 2010 - 08:32 PM

Ijooooj kako ti zavidam. oops.gif Jaz bi tudi Bajagooo.

Jaz sem včeraj šla na S.A.R.S in Dubiozo. S.A.R.S. zamudila, ujela samo Buđav lebac na koncu, mi je bilo res žal, ker so mi ful zakon, glede Dubioze pa.. kaj pa vem, energijo imajo, dobri so, niso pa mi za past na rit. Mogoče je bilo krivo tistih 0.0 promila v krvi, pa to, da sem ves čas bentila čez vse, ki so mi pihali dim od trave v faco. mad2.gif laugh.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1024 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27700 posts

Posted 01 June 2010 - 08:13 AM

Coco, sem se spomnila nate na Bajagi (sej vem, da ti nic ne pomaga). ;)

By the way: PurePoison, kako je bilo na Skunk Anansie?? woot.gif
  • 0

• Guests

Posted 01 June 2010 - 09:29 AM

Nisem šla potem, ker me ni mikalo it na Gospodarca. :/ Saj zdaj živim v pričakovanju Gotan Project. smile.gif
  • 0

#1026 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27700 posts

Posted 01 June 2010 - 10:24 AM

A tudi tebe ne, same here. Drugace so se 6.7. v Benetkah na Heineken Jammin' Festivalu:

http://www.heineken....JamminFestival/

(Na zacetku klikni "SI".) ;)

Gotan Project me too, za njih pa ze imam karto! ;)
  • 0

#1027 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 01 June 2010 - 10:26 AM

^^ Pol se bomo spet množično srečavali pred Križankami. laugh.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1028 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27700 posts

Posted 01 June 2010 - 10:27 AM

w00t2.gif

Katera kaj ve - ce na karti ne pise "stojisca", potem se sedi? Gre tudi foter pa bi malo tezko stal ves koncert.
  • 0

#1029 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 03 June 2010 - 11:32 AM

Jaz ko sem bila na Oliverju, so bili stoli. Mogoče da res.

Kdo gre vse na Gibonnija danes, razen Planet, fergie in mene? cool.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1030 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26108 posts

Posted 03 June 2010 - 11:34 AM

od planetke fotr?
  • 0

#1031 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 03 June 2010 - 11:58 AM

biggrin.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#1032 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 03 June 2010 - 01:50 PM

IPB Image

thumbup.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#1033 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 03 June 2010 - 11:36 PM

GIBONNI, 03.06.2010 z gosti (Urban yahoo.gif , Trkaj, Maja A.)

Setlista po pričakovanjih, stare uspešnice, in nekaj komadov z nove plate. V bisu še toleranca, skupaj s Trkajem.

Prvič so bile tekom celega koncerta prikazane tudi projekcije, ki so bile res dodelane, in povezane s pesmimi, ali z videospoti samih komadov.

Ozvočenje odlično, edini, a VELIK minus gre temu, da je bila NEPOPISNA gužva, in me je na začetku kar malo minilo, ko sem videla, da ne bom skoraj nič videla, ampak je še nekako šlo.

Nasploh mi gre malo na organ, da vse koncerte sedaj prodaja kot neke kulturne prireditve. Pričetek ob 20.30, konec ob 23.00, prepovedan vnos pijač, paraliziran folk. Ampak res mi ni jasno, zakaj bi ljudje dali 33 evrov, ker poznajo en komad (LIBAR, kaj pa drugega), in cel koncert stojijo pred tabo kot eni lipovi bogi pred vnebozetjem, in ti kradejo kisik. rolleyes.gif

Slik nimam, ker ni imela smisla slikati iz moje pozicije. Bo Miro Majcen zjutraj takoj vse objavil, I'm sure. laugh.gif

Glede Gibonnija - kot vedno tudi sedaj brez pripomb - nadodličen je. wub2.gif
  • 0

#1034 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 04 June 2010 - 10:16 AM

S kom vse se vidimo v ponedeljek pred Križankami (Globoko vijolični)? biggrin.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#1035 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14261 posts

Posted 04 June 2010 - 10:23 AM

Jaz skor zihr pridem s sestro
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1036 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27700 posts

Posted 04 June 2010 - 10:38 AM

QUOTE(Kinky @ 3. 6. 2010 - 12:32) View Post

Jaz ko sem bila na Oliverju, so bili stoli. Mogoče da res.
Kdo gre vse na Gibonnija danes, razen Planet, fergie in mene? cool.gif

Tudi na Josipi Lisac so bili stoli.

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 3. 6. 2010 - 12:34) View Post

od planetke fotr?

Nein, fotr gre na Gotan.

QUOTE(Kinky @ 4. 6. 2010 - 0:36) View Post

GIBONNI, 03.06.2010 z gosti (Urban yahoo.gif , Trkaj, Maja A.)
Setlista po pričakovanjih, stare uspešnice, in nekaj komadov z nove plate. V bisu še toleranca, skupaj s Trkajem.
Prvič so bile tekom celega koncerta prikazane tudi projekcije, ki so bile res dodelane, in povezane s pesmimi, ali z videospoti samih komadov.

Ozvočenje odlično, edini, a VELIK minus gre temu, da je bila NEPOPISNA gužva, in me je na začetku kar malo minilo, ko sem videla, da ne bom skoraj nič videla, ampak je še nekako šlo.

Nasploh mi gre malo na organ, da vse koncerte sedaj prodaja kot neke kulturne prireditve. Pričetek ob 20.30, konec ob 23.00, prepovedan vnos pijač, paraliziran folk. Ampak res mi ni jasno, zakaj bi ljudje dali 33 evrov, ker poznajo en komad (LIBAR, kaj pa drugega), in cel koncert stojijo pred tabo kot eni lipovi bogi pred vnebozetjem, in ti kradejo kisik. rolleyes.gif
Slik nimam, ker ni imela smisla slikati iz moje pozicije. Bo Miro Majcen zjutraj takoj vse objavil, I'm sure. laugh.gif

Glede Gibonnija - kot vedno tudi sedaj brez pripomb - nadodličen je. wub2.gif

POD PIS!!

Produkcija, gostje, itd. na nivoju,

Gibonni yahoo.gif,

guzva & struktura poslusastva mellow.gif
.

Edit: se to - danes ponoci se mi je sanjalo, da sem obticala v tisti gneci v Krizankah - Gibonni je pel se kar naprej, na odru sta dva plesala balet, naenkrat pa se je vse koncalo, neka zenska nas je nadrla, da se svercamo na koncert, zaceli so z zemljo zakopavati izhode iz Krizank, vlect neke zavese cez prizorisce, we were like blink.gif. Ena se je drla, da nas bo vse pobila. Nekako se mi je uspelo skozi neke brajde prebiti iz Krizank, srecala se Trkaja po poti, ampak sva na zalost oba pristala v hisi of The claw lady, kjer je neka, na videz sicer prijazna zenska, hodila naokoli s kavljem in skarjami ter naju nakljucno rezala, kjer je padlo.
  • 0

#1037 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 04 June 2010 - 03:53 PM

Še reportaža:

KLIK
  • 0

#1038 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27456 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 04 June 2010 - 05:38 PM

URBAAAAAAAAN neeeeeee, kaj jaz zamujam zaradi mature. cry.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1039 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 04 June 2010 - 06:17 PM

cry.gif

Ja, zapel Budi moja voda, pa Posoljeni zrak, pa še zraven na koncu bil na odru. Zakon, mam fotke, ma so slabe. down.gif
  • 0

#1040 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27700 posts

Posted 04 June 2010 - 07:28 PM

Nisem vedela, da je bil tisto Urban (vem pa, da ga Coco obozuje ;))...ja, pac, nisem cisto na tekocem z vso sceno. : ) Mi je bila pa Budi moja voda v njegovi izvedbi ZELO vsec, zakon!
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users