Jump to content

Photo

SPLOŠNA RAZPRAVA o FILMIH in priporočila

• Please log in to reply
3344 replies to this topic

• Guests

Posted 27 July 2012 - 03:09 PM

Aha, sem dala loadad The Vow. Ne, sem šla poiskat naslov, un film je What to Expect When You're Expecting. Bolj tako-tako film, sem ga pa silom prilike videla v kinu z nekaj prijatelji, s katerimi smo prej spili malo vina, pa je bil potem kar zabaven. :D
  • 0

#1022 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86034 posts

Posted 27 July 2012 - 04:51 PM

Prebrala, da je bila na avdiciji za catwoman med drugimi tudi Angelina, izbrali pa so to milo jero. Fail na kubik.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1023 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17637 posts

Posted 27 July 2012 - 05:37 PM

Angelina bi bila perfect izbira. :wub: Filma sicer še nisem pogledala, njo pa res občudujem kot igralko.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1024 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 27 July 2012 - 09:23 PM

Anne tudi meni ni všeč, se mi zdi, da jo tlačijo že čisto v vsak film. Toliko vlog je že čez dala.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

• Guests

Posted 27 July 2012 - 09:42 PM

Meni je pa Anne zelo dobra igralka, če ste gledale recimo Rachel Getting Married, fantastična ... ampak jo pogosto dajejo (ali pa pogosto sprejema) take bolj na izi vloge. V Batmanu še vedno 100x rajše gledam njo, kot Angelino. :yucky:

Pričakujem pa, da bo konec leta, ko pridejo Les Miserables, kandidatka za oskarja. Anne, ne Angelina, bog ne daj.
  • 0

#1026 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86034 posts

Posted 27 July 2012 - 09:43 PM

Meni Anne že po defaultu ni za nikamor, taka mila ženska jokavega frisa.
  • 0

― V. Van Gogh

#1027 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 July 2012 - 01:09 AM

Meni je Anne edino bila dobra v The Devil Wears Prada, drugače se strinjam z zgornjim mnenjem.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1028 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 28 July 2012 - 12:23 PM

Meni je tudi ona full precenjena igralka. Ni mi slaba, ne vidim pa zakaj jo vsi kujejo v zvezde.

Nisem še videla novega Batmana, ampak ja ... razumem, kaj je želela Jina povedati. :)
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1029 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 30 July 2012 - 11:41 AM

Po ogledu trailerja sem sicer pričakovala, nekaj drugega o čemer film govori,ampak vseeno kar v redu prikaže življenje Amišev,koliko resnično ne vem, ker o njih ne vem prav veliko.Na splošno pa film ni da bi ga uverstila med dobre filme,prej pod slabše,predvesem zaradi igralske zasedbe,ker so mi šli skoraj vsi na živce.
Mimogrede če katera pozna kakšen dobr film o življenju Amišev se priporočam.

• 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

#1030 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 30 July 2012 - 11:42 AM

Witness

:)
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#1031 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24593 posts

Posted 30 July 2012 - 11:49 AM

L.A. Confidential (1997)

Mnenje: Meni osebno eden najboljših filmov ever.
Noro dobra vsebina - v napetosti te pusti do samega konca, igralci (Guy Pearce, Russell Crowe, Kim Basinger, Kevin Spacey, James Cromwell, Ron Rifkin...) so zakon!

Ponovno sem si ga ogledala po res dolgem času in moram reči, da potrjujem mnenje, da je to (meni) eden najboljših filmov sploh. Zgodba je tako noro zapletena, vloge fantastično podeljene in odigrane - čisti presežek v vseh pogledih.
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#1032 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 30 July 2012 - 11:51 AM

Hvala Kinky,si bom pogledala.
  • 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

#1033 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 30 July 2012 - 11:51 AM

:) Le daj, ne bo ti žal. Res je odličen film.
  • 0

#1034 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 30 July 2012 - 11:55 AM

Jaz sem gledala Batmana. O jej. Kako sem se dolgočasila. Zanimivo je bilo na začetku in na koncu. Vmes pa je bilo kar nekaj in sem skos gledala na uro, kdaj bo konec.
Anne mi je bila čist ok. Ful je imela ozek pas v tem filmu :o
  • 0

#1035 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86034 posts

Posted 30 July 2012 - 12:02 PM

Ja, njej so pas zožili za polovico, Hardyju pa dodali 50 kil.
Škoda, da si se dolgocasila, jaz se nisem niti malo, pa sicer sploh nisem za ta žanr.
  • 0

― V. Van Gogh

#1036 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 30 July 2012 - 12:14 PM

Jaz imam ful rada akcijo in vse. Prva dva dela sta mi top!
Drugače so mi pa bili zelo smešni vložki ameriškega patriotizma in policije itd. Kater lolek bo šel z bogo pištolco tečt proti odpadnikom oboroženim z mitraljezom etc?
  • 0

• Guests

Posted 30 July 2012 - 06:28 PM

Sem zadnjič zasledila nek članek, da je Anne imela posebno protivnetno dieto za to vlogo (je bil opisan tudi jedilnik itd.).
  • 0

#1038 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 30 July 2012 - 06:37 PM

Jaz imam pa karte za jutri, komaj čakam, poročam (obširno). :)
  • 0

#1039 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23312 posts

Posted 31 July 2012 - 07:51 PM

Na morju sem pogledala 2 filma:

We need to talk about Kevin: Sploh me ni navdušil. Po vaših hvalah na forumu sem pričakovala ful več. Meni je bil dolgočasen in vlekel se mi je. Niso mi všeč taki filmi, kjer se "nič ne dogaja", oz. se dolgo nekaj pripravlja in se vleče, na koncu pa je neka akcija in kar naenkrat konec filma. Ni mi bilo všeč tudi to, da so malo govorili. Saj zgodba je zanimiva, ampak za moj okus je bila dokaj dolgočasno predstavljena in razplet mi je bil prekratek. Podoben stil filma se mi je zdel tudi Into the wild, ki me prav tako ni prepričal.

Intouchables: Ta pa mi je bil zelo všeč. Zabaven in žalosten hkrati. Glavna igralca sta dobro odigrala svoji vlogi in sta mi bila zelo simpatična.

Batmana pa bi tudi jaz rada šla gledat v kino, upam, da ga ne bodo prej nehali vrtet. :) Tak film res mnogo bolj pride do izraza v kinu.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1040 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86034 posts

Posted 31 July 2012 - 07:55 PM

posebno protivnetno dieto za to vlogo

Kakšna pa je to? :lol:

S kratkimi lasmi je krasna. XD

Posted Image
  • 0

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users