SPLOŠNA RAZPRAVA o FILMIH in priporočila
Posted 27 July 2012 - 03:09 PM

Posted 27 July 2012 - 04:51 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 27 July 2012 - 05:37 PM

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 27 July 2012 - 09:23 PM
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 27 July 2012 - 09:42 PM

Pričakujem pa, da bo konec leta, ko pridejo Les Miserables, kandidatka za oskarja. Anne, ne Angelina, bog ne daj.
Posted 27 July 2012 - 09:43 PM
― V. Van Gogh
Posted 28 July 2012 - 01:09 AM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 28 July 2012 - 12:23 PM
Nisem še videla novega Batmana, ampak ja ... razumem, kaj je želela Jina povedati.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 30 July 2012 - 11:41 AM
Mimogrede če katera pozna kakšen dobr film o življenju Amišev se priporočam.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.
Posted 30 July 2012 - 11:42 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 30 July 2012 - 11:49 AM
L.A. Confidential (1997)
Mnenje: Meni osebno eden najboljših filmov ever.
Noro dobra vsebina - v napetosti te pusti do samega konca, igralci (Guy Pearce, Russell Crowe, Kim Basinger, Kevin Spacey, James Cromwell, Ron Rifkin...) so zakon!
Ponovno sem si ga ogledala po res dolgem času in moram reči, da potrjujem mnenje, da je to (meni) eden najboljših filmov sploh. Zgodba je tako noro zapletena, vloge fantastično podeljene in odigrane - čisti presežek v vseh pogledih.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 30 July 2012 - 11:51 AM
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.
Posted 30 July 2012 - 11:51 AM

Posted 30 July 2012 - 11:55 AM
Anne mi je bila čist ok. Ful je imela ozek pas v tem filmu

Posted 30 July 2012 - 12:02 PM
Škoda, da si se dolgocasila, jaz se nisem niti malo, pa sicer sploh nisem za ta žanr.
― V. Van Gogh
Posted 30 July 2012 - 12:14 PM
Drugače so mi pa bili zelo smešni vložki ameriškega patriotizma in policije itd. Kater lolek bo šel z bogo pištolco tečt proti odpadnikom oboroženim z mitraljezom etc?
Posted 30 July 2012 - 06:28 PM
Posted 30 July 2012 - 06:37 PM

Posted 31 July 2012 - 07:51 PM
We need to talk about Kevin: Sploh me ni navdušil. Po vaših hvalah na forumu sem pričakovala ful več. Meni je bil dolgočasen in vlekel se mi je. Niso mi všeč taki filmi, kjer se "nič ne dogaja", oz. se dolgo nekaj pripravlja in se vleče, na koncu pa je neka akcija in kar naenkrat konec filma. Ni mi bilo všeč tudi to, da so malo govorili. Saj zgodba je zanimiva, ampak za moj okus je bila dokaj dolgočasno predstavljena in razplet mi je bil prekratek. Podoben stil filma se mi je zdel tudi Into the wild, ki me prav tako ni prepričal.
Intouchables: Ta pa mi je bil zelo všeč. Zabaven in žalosten hkrati. Glavna igralca sta dobro odigrala svoji vlogi in sta mi bila zelo simpatična.
Batmana pa bi tudi jaz rada šla gledat v kino, upam, da ga ne bodo prej nehali vrtet.

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 31 July 2012 - 07:55 PM
posebno protivnetno dieto za to vlogo
Kakšna pa je to?

S kratkimi lasmi je krasna. XD

― V. Van Gogh
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users