Krema / serum za obraz
Posted 05 July 2008 - 06:43 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 05 July 2008 - 07:08 PM
A za Suki se da tud testerje dobit?
Aja Goddess a veš če so sestavine za to od Aubrey že ocenjene...ker jih nisem našla!
Posted 05 July 2008 - 09:05 PM
Ne vem sicer kje so druge dobile testerje za Suki, jaz sem namreč kupila tisti ''preizskuševalni'' komplet, ampak verjetno se lahko dobi v trgovini Organique, pa v lekarnah kjer prodajajo Suki ali pa če povprašaš na bbnatura.si za tester.
Posted 08 July 2008 - 02:25 PM
Malo updejta glede Vegecola:
sem ugotovila, da se mi res vpije samo, če ga dam na suho kožo. Če se prej našpricam z tonikom se pozna nekaj te biserne snovi še na koži (ker je krema take barve).
Tako, da pred kremo ne uporabljam več tonika, samo čistilni gel (se mi tudi zdi, da mi sedanji onik ne odgovarja preveč, kar je da lepo diši).
Da bi bila koža kaj lepša niti ne opažam, bo pa krema zagotovo premalo za zimske dni (mogoče tudi zato, ker uporabljam tudi glino 2x na teden zadnja 2 meseca).
Je pa krema zaenkrat najboljša od vseh kar sem jih kadarkoli preizkusila (pa sem probala vsaj 10 različnih, tako naravnih kot kemičnih).
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)
Posted 08 July 2008 - 02:47 PM
Posted 24 July 2008 - 08:59 PM
Hm, a ni pred časom to rjavo Cosmerbo ful punc tukaj uporabljalo? A se mi samo zdi, a je nekako utonila v pozabo?
Jaz jo imam vedno na zalogi pa se zeleno sem si narocila pred kratkim. Sicer se mi rjava za obraz ni obnesla (imam mesano oz. mastno kozo) je pa super za telo - mi dobesedno zradira razne nepravilnosti na kozi - imam suho kozo na telesu in so se mi prej na dolocenih mestih (spodnji del nog, trebuh) kar naprej pojavljale kaksne pikice, z rjavo Cosmerbo je pa mir.

Posted 27 July 2008 - 10:44 AM
Sem si pa zdaj naročila Amwayevo kremo za normalno do mešano kožo in neko sredstvo za varovanje kože pres vplivi staranja, v obliki seruma, bomo vidl, kako bo
Na sosednjem forumu je oboje ful dobro ocenjeno.
Itak pa lahko vrnem, če ne bo OK.

Posted 14 September 2008 - 05:50 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 14 September 2008 - 05:55 PM

Sem si pa kupla v petek od Scheller Apotheker kremo za obraz in sm zaenkrat ful zadovoljna z njo. Me je pa mikala še ena od Green Line, pa me zanima če sem naredla napako? samo glede na to da ima SA naravno kozmetiko je biu to dobre nakup?
Posted 14 September 2008 - 06:16 PM

Posted 14 September 2008 - 06:22 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 14 September 2008 - 06:41 PM
Posted 17 September 2008 - 11:49 AM

pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 17 September 2008 - 12:30 PM

Jaz mam tole kremo in mi je ful dobra,me pa zanima če katera kaj ve kok ma ok sestavine?
pa če jo še kera uporablja...
Posted 17 September 2008 - 01:40 PM

you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)
Posted 17 September 2008 - 03:23 PM
Kakšne so cene Nuxe krem za obraz - predvsem me zanima v primerjavi z recimo L'Occitanom?
So primerljive/ali pa malo dražje. Tam okrog 40 eur.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 17 September 2008 - 04:50 PM

Posted 20 September 2008 - 09:30 AM

Res, z moje strani same pohvale Nuxe kozmetiki!

Posted 20 September 2008 - 09:33 AM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users