Jump to content

Photo

ASOS

• Please log in to reply
1926 replies to this topic

#1021 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 07 December 2011 - 02:06 PM

Če je katera tu, ki je že vračala. Rabim hiter odgovor smile.gif

Sem vse prebrala, samo preverjam. Jaz pač pošljem tako, da na paket nalepim tisto, kar je na onem listu + priložim notri izpolnjen list in potem čakam. Ne rabim nič obveščati njih itd. Hvala kiss.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1022 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 07 December 2011 - 02:07 PM

Tako je.
  • 0
Viens, reste ici!

#1023 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 07 December 2011 - 02:11 PM

^^ Da.
  • 0

#1024 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 07 December 2011 - 02:14 PM

Meni se bo res zmešalo. FUL FUL FUL sem jezna. Valda da so mi pošiljko izgubili kreteni. Sem jim pisala in so rekli, da naj počakam še 9 dni. Ja valdaa, če v enem tednu ne dobim itak en bom nikoli. Danes jim bom en hudobni mail napisala. sad.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#1025 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 07 December 2011 - 02:57 PM

Zakaj pa ne, jaz sem že kdaj čakala več kot en teden, tudi dva. Izgubili mi pa niso še nikoli.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1026 Felicity

Felicity

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3216 posts

Posted 08 December 2011 - 08:48 AM

Jaz sem verjetno rekorderka v čakanju njihovih paketov, skoraj mesec dni (če ne več?). evil.gif Pa vmes so mi že vrnili denar. tongue.gif
  • 0

#1027 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 11 December 2011 - 01:15 PM

ASOSLOOK11 20% na neznižano (na nek Asos izdelek sem probala).

ASOSPP20 tudi dela.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1028 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17606 posts

Posted 11 December 2011 - 01:23 PM

Dela, meni na vse neznižano, hvala kiss.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1029 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 11 December 2011 - 03:11 PM

Grrrr, že nekaj časa nazaj sem gledala eno ful lepo Jack&Jones denarnico, ki bi jo kupila fantu za božič. Seveda je ni več. cry.gif
  • 0

#1030 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 11 December 2011 - 04:51 PM

Podgana, Matilda prime tudi na ne-asos? cry.gif
  • 0
Memento mori.

#1031 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17606 posts

Posted 11 December 2011 - 07:01 PM

Meni na Gipsy žabe je (ostalo je bilo Asos).
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1032 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 11 December 2011 - 09:22 PM

NAJLEPŠA HVALA! worship.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1033 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 12 December 2011 - 12:14 AM

Delivered on or before Thursday 05 January 2012

omg, a to je zdele zarad praznikov tko al zmeri tok velik piše, pa potem prej pride? cry.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1034 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 12 December 2011 - 12:20 AM

Fuul odvisno. Lahko da boš komaj takrat dobila ja. Ampak jaz mislim da boš prej. Razen če ti zgubijo, legende. rolleyes.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#1035 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 December 2011 - 12:35 AM

Meni so isto napisali. Po moje bom dobila že prej, če ne pa tudi prav, ne morem nič.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1036 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 12 December 2011 - 07:52 AM

Prej boste dobile, to so samo oni datumi ki se tam izpišejo, pomenijo pa ne nič. Vsaj jaz sem vedno way prej dobila kot je bilo napisano. Tisto je nek ekstremni datum bolj.

Se pa zna podaljšat zdaj zaradi praznikov, ampak pred boste dobile pred Božičem. Jaz danes pričakujem majico za fanta, upam, da pride.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1037 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 12 December 2011 - 09:09 AM

Ja, jaz sem tudi vedno dobila prej.
  • 0

#1038 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 12 December 2011 - 09:35 AM

Ko sem naročala 29.11. je pisalo 8.12., tako da ta januarski datum je zagotovo podaljšan zaradi praznikov.

Je pa verjetno ta paket izgubljen, ker smo že 12. pa enega kasnejšega sem že dobila. Fino.
  • 0

Tumblr

#1039 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 12 December 2011 - 09:52 AM

^Podgana, story of my life. Res ne vem zakaj mam jaz tako smolo, da tako pogosto izgubijo moj paket.
  • 0
Viens, reste ici!

#1040 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 December 2011 - 03:34 PM

Jaz sem že prejela mail, da so moj paket odposlali.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users