Jump to content

Photo

Facebook

• Please log in to reply
1917 replies to this topic

#1021 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 19 October 2011 - 08:41 PM

lahko se, od danes naprej. Vse ostalo pa je nekje dokumentirano.
Nevem kaj mene še drži tam. Res... Sploh po tem videu.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#1022 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 19 October 2011 - 09:08 PM

Meni je to bilo precej jasno, zato sem na fb-ju bolj neaktivna in ne nalagam gor ničesar takega. Me je pa tole za chat kar presenetilo. Strašljivo je vse skupaj. Ni pa to samo s fb-jem...če se kdo odloči zbirati podatke o tebi ima dandanes itak 1000 možnosti.
Pa tudi podjetja pri zaposlovanju čedalje bolj uporabljajo take finte, tudi v Sloveniji že, vem za par primerov. ermm.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#1023 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23396 posts

Posted 19 October 2011 - 11:46 PM

QUOTE(Coco* @ 19. 10. 2011 - 19:36) View Post

Fak, jaz sem zgrožena in čisto v šoku. Jaz sem mislila, da se pač to izbriše. ohmy.gif

QUOTE(PurePoison @ 19. 10. 2011 - 21:07) View Post

Pa saj to je menda jasno. huh.gif Saj celoten internet funkcionira tako, da se večinoma stvari, ki jih izbrišeš, ne izbrišejo, ampak so samo 'nedostopne'. Meni je povsem logično, da fb od mene dobiva podatke in, če jaz nekaj izbrišem, še ne pomeni, da oni pa zdaj tistega podatka nimajo več. Če so ga enkrat dobili, ga pač imajo. Ne rečem, da je to prav, ampak ni pa nič novega. Skoraj gotovo je situacija enaka z maili na googlu in uploadanjem fotk kamorkoli.

QUOTE(Sally @ 19. 10. 2011 - 21:27) View Post

Zelo naivno. Večinoma, karkoli objaviš na internetu, ostane nekje.

Točno tako. Zato pa se jaz na fb-ju skoraj ne pogovarjam in pišem sporočil in sem nasploh skoraj neaktivna, ne pišem nič pretirano osebnega, imam minimalno slik. Bolj me skrbi, kako je z varnostjo mailov, ker tam pač pišemo tudi bolj osebne stvari, stvari v zvezi s študijem, službo. Ali pa npr. elektronski indeksi, elektronsko bančništvo.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1024 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 19 October 2011 - 11:52 PM

Mah, jaz se lahko potem skozi okno vržem. laugh.gif Prek FB chat in zasebnih sporočil komuniciram skoraj več kot pa v živo, slike sem tut nalagala gor čisto vse, kar sem jih mela (v zadnjih par mesecih sem se malenkost umirila), statusov niti ne pišem veliko, ampak saj je chat zadosti.

Ko pa temu prištejem še forum.. Ah laugh.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1025 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 20 October 2011 - 07:33 AM

Meni je jasno za slike in podobno, sem pa šokirana glede ZS sporočil; za forum mi je tudi jasno, da kar napišem, je na internetu. smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1026 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14271 posts

Posted 20 October 2011 - 01:12 PM

Ravnokar sem opazila, da očitno lahko z neki aplikacijo sporočaš v katerem lokalu si in s kom. Who gives a fuck? blink.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1027 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 20 October 2011 - 01:26 PM

Tako lažje pride do nepričakovanih srečanj. Nimaš pojma.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1028 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14271 posts

Posted 20 October 2011 - 01:28 PM

očitno laugh.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1029 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 20 October 2011 - 01:30 PM

,)
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#1030 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27975 posts

Posted 22 October 2011 - 02:06 PM

QUOTE(Kalypso @ 13. 10. 2011 - 12:35) View Post

Pet nespametnih stvari, ki jih verjetno počnete na Facebooku
http://podpalmo.si/i...p...0&id=109281

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 19. 10. 2011 - 19:19) View Post

KLIK

Za ANG podnapise kliknite desno spodaj CC.

Lepo povedano/prikazano, razpecujem. Znanec se se kar cudi, kako npr. Gmail pozna njegove zelje (ker mu prikazuje veliko taksnih oglasov, ki ga dejansko zanimajo). Le kako, res, hehe. >: )
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1031 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 24 October 2011 - 12:37 AM

Ko sem gledala tisti posnetek o shranjevanju podatkov, mi je padlo na pamet, da so najverjetneje zato vrgli pogovor v ZS-je. Da lažje shranjujejo. biggrin.gif

Se ne bom preveč ukvarjala s tem. Razmišljam podobno kot Nincha in če bodo tožbo izgubli, bodo itak prišli neki varnostni ukrepi. Za nazaj pa pač je, kot je in nič se ne da spremenit.
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

• Guests

Posted 24 October 2011 - 05:34 PM

Nisem imela iPhona, ne laptop, ne Xbox. Igrala sem se skrivalnice, vozila kolo, sestavljala lego kocke, ko se je stemnilo sem šla v hišo. Mama me ni klicala po mobitelu, ampak je z okna vpila: PRIDIII NOTEER!! Namesto Facebook-a sem se igrala z pravimi prijatelji!. Ni bilo antibakterijskega gela, imeli pa smo blato in zemjo. Vsako jutro smo gledali Tom & Jerryja. Lepo otroštvo! Prilepi si to na zid. če si kdajkoli pil vodo iz šlaufa in preživel!!

rolleyes.gif
  • 0

#1033 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26023 posts

Posted 24 October 2011 - 05:46 PM

Tudi knjigo za slovnico tudi niso imeli doma, pa so preziveli.

Jaz res ne razumem tega fenomena crednega nagona copy/paste-anja stvari na FB huh.gif .
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1034 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 24 October 2011 - 05:51 PM

QUOTE(Felicia @ 24. 10. 2011 - 18:34) View Post

če si kdajkoli pil vodo iz šlaufa in preživel!!

rolleyes.gif

laugh.gif laugh.gif cry.gif cry.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#1035 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 October 2011 - 06:13 PM

QUOTE(Felicia @ 24. 10. 2011 - 18:34) View Post
Ni bilo antibakterijskega gela, imeli pa smo blato in zemjo.

IPB Image

Blato in zemljo, rofl.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1036 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 24 October 2011 - 07:00 PM

QUOTE(Limona @ 18. 9. 2011 - 18:00) View Post

^^ butl.gif

Zelo znamenit je tud tale "favourite quotation" (al ga pa samo jst tok opazim): "I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best." — Marilyn Monroe

Ful izvirno, res rolleyes.gif

Poznam eno, ki si je dala to tetovirat na veliko čez cel hrbet.

QUOTE(Kinky @ 22. 9. 2011 - 20:07) View Post

laugh.gif
Še bolj bolano je: POLN PROFIL ali
pazi to:

ZAFILAN PROFIL AJEBES.jpg mgun1.gif

In pa PRAVI profil laugh.gif , PRAVA Sanja Grohar. cool.gif

QUOTE(fifa @ 27. 9. 2011 - 12:07) View Post

Ne verjemi nikoli 3 osebam: rak, strelec, riba - oni so sebični.
ne izgubi nikoli 3 osebe: bik , oven, kozorog - oni so iskreni in pravi za ljubezen.
ne pusti nikoli 3 osebam da gredo od tebe: devica, tehtnica, škorpijon - oni vedo kako ohraniti skrivnost.
ne izgubi nikoli 3 osebe: lev, dvojček, vodnar - oni so pravi prijatelji.
kopiraj to in napiši kar si: oven.

Me zanima koliko se vas tega (ne) drži in ima zato življenje tako komplicirano! nono.gif laugh.gif

To je bil eden najbolj glupih ever, še posebej zato ker sem ga zasledila na enih zidih ljudi, ki sem jih do tedaj obravnavala kot normalne. Ana, to si je naprimer objavila ona Lina. laugh.gif A ženska stara, koliko, 21? Pa se ima za najbolj pametno na svetu. Spodaj pa še je komentirala, da to je res, da ribe so neverjetno hinavske, da vedno pazi da se ne nahajajo v njenem elitnem krogu prijateljev.

Najhuje je, da bi jim najraje taki spis napisal spodaj, ampak si mislim, če si tak butasta, da si nekaj takega napišeš, potem si preveč butasta, da bi razumela, zakaj je to tako zelo butasto.

• 0
Memento mori.

#1037 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27535 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 24 October 2011 - 07:25 PM

QUOTE(Zlatolaska @ 24. 10. 2011 - 20:00) View Post

Poznam eno, ki si je dala to tetovirat na veliko čez cel hrbet.

HAHA, budala. laugh.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1038 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 24 October 2011 - 08:07 PM

You have no idea.
  • 0
Memento mori.

• Guests

Posted 24 October 2011 - 08:17 PM

Tole sem še zasledila danes:

Zbiram srčke. vsak, ki misli, da sm pravi srček in me bo za vedno nosil v srcu naj mi pod komentarje nalepi srčka. Prilepi to v svoj profil in poglej koliko srčkov dobiš. ♥♥

Menim, da tovrstne objave sporočajo, da gre za osebo, ki ji zelo primanjkuje samozavesti, zato želi nekakšno potrditev od drugih.
  • 0

#1040 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 24 October 2011 - 08:36 PM

JOJ! a ni že dost da to beremo na fb? Je treba še tu???
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users