Posted 19 October 2011 - 08:41 PM
Nevem kaj mene še drži tam. Res... Sploh po tem videu.
Posted 19 October 2011 - 09:08 PM
Pa tudi podjetja pri zaposlovanju čedalje bolj uporabljajo take finte, tudi v Sloveniji že, vem za par primerov.

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 19 October 2011 - 11:46 PM
Fak, jaz sem zgrožena in čisto v šoku. Jaz sem mislila, da se pač to izbriše.

Pa saj to je menda jasno.

Zelo naivno. Večinoma, karkoli objaviš na internetu, ostane nekje.
Točno tako. Zato pa se jaz na fb-ju skoraj ne pogovarjam in pišem sporočil in sem nasploh skoraj neaktivna, ne pišem nič pretirano osebnega, imam minimalno slik. Bolj me skrbi, kako je z varnostjo mailov, ker tam pač pišemo tudi bolj osebne stvari, stvari v zvezi s študijem, službo. Ali pa npr. elektronski indeksi, elektronsko bančništvo.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 19 October 2011 - 11:52 PM

Ko pa temu prištejem še forum.. Ah

After all this time?
Always.
Posted 20 October 2011 - 07:33 AM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 20 October 2011 - 01:12 PM

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 20 October 2011 - 01:28 PM

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 22 October 2011 - 02:06 PM
Lepo povedano/prikazano, razpecujem. Znanec se se kar cudi, kako npr. Gmail pozna njegove zelje (ker mu prikazuje veliko taksnih oglasov, ki ga dejansko zanimajo). Le kako, res, hehe. >: )
Posted 24 October 2011 - 12:37 AM

Se ne bom preveč ukvarjala s tem. Razmišljam podobno kot Nincha in če bodo tožbo izgubli, bodo itak prišli neki varnostni ukrepi. Za nazaj pa pač je, kot je in nič se ne da spremenit.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 24 October 2011 - 05:34 PM

Posted 24 October 2011 - 05:46 PM
Jaz res ne razumem tega fenomena crednega nagona copy/paste-anja stvari na FB

Posted 24 October 2011 - 06:13 PM

Blato in zemljo, rofl.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 24 October 2011 - 07:00 PM
^^

Zelo znamenit je tud tale "favourite quotation" (al ga pa samo jst tok opazim): "I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best." — Marilyn Monroe
Ful izvirno, res

Poznam eno, ki si je dala to tetovirat na veliko čez cel hrbet.

Še bolj bolano je: POLN PROFIL ali
pazi to:
ZAFILAN PROFIL

In pa PRAVI profil

Ne verjemi nikoli 3 osebam: rak, strelec, riba - oni so sebični.
ne izgubi nikoli 3 osebe: bik , oven, kozorog - oni so iskreni in pravi za ljubezen.
ne pusti nikoli 3 osebam da gredo od tebe: devica, tehtnica, škorpijon - oni vedo kako ohraniti skrivnost.
ne izgubi nikoli 3 osebe: lev, dvojček, vodnar - oni so pravi prijatelji.
kopiraj to in napiši kar si: oven.
Me zanima koliko se vas tega (ne) drži in ima zato življenje tako komplicirano!

To je bil eden najbolj glupih ever, še posebej zato ker sem ga zasledila na enih zidih ljudi, ki sem jih do tedaj obravnavala kot normalne. Ana, to si je naprimer objavila ona Lina.

Najhuje je, da bi jim najraje taki spis napisal spodaj, ampak si mislim, če si tak butasta, da si nekaj takega napišeš, potem si preveč butasta, da bi razumela, zakaj je to tako zelo butasto.
Posted 24 October 2011 - 08:07 PM
Posted 24 October 2011 - 08:17 PM
Zbiram srčke. vsak, ki misli, da sm pravi srček in me bo za vedno nosil v srcu naj mi pod komentarje nalepi srčka. Prilepi to v svoj profil in poglej koliko srčkov dobiš. ♥♥
Menim, da tovrstne objave sporočajo, da gre za osebo, ki ji zelo primanjkuje samozavesti, zato želi nekakšno potrditev od drugih.
Posted 24 October 2011 - 08:36 PM
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users