Jump to content

Photo

Slovenija ima talent

• Please log in to reply
1425 replies to this topic

#1021 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 07 June 2010 - 08:29 PM

Ja Lina je način otroka,ki ga sama ne bi imela.Nimam nič proti drugač, ampak ne maram punčk ki so preveč punčkaste,princeskaste in "ljubke" da je že kičasto.Pa ne pravim, da je kaj narobe,če si pač tak.

Ne vem pa komu bi js dala zmago,vsak je bil po svoje zanimiv,kar sem js slišala je bilo kr fušanja ja ,ampk ne mislim kritizirat, dokler ne bom sama tam stala in pela.
  • 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

#1022 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 07 June 2010 - 08:32 PM

Jst pa nimam načeloma nič proti takim punčkam, jih mam na pravljičnih uricah dost, pa so super luštkane, sam Lina mi je kr mal narjena.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#1023 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 07 June 2010 - 08:47 PM

Ampak nekaj ne razumem.
VSI govorijo, da bi morali zmagal Maestro, pa vem ok, večina teh ne glasuje. Zraven vsi govorijo, da je Lina premajhna in da ne bi smela zmagat, kako ji je pol ratalo? Mislim, kje so zdaj vsi tisti, ki so glasovali zanjo?? Plus to, da ne morem verjet, kako Maestro niso prišli v top 2, ker majo veliiiko podporo in za Majo Keuc se nikoli ni toliko govorilo kot o njih. Pa ok, je dobro odpela pa vse, ampak vseeno od kje ma ona toliko glasov?
Tole je sumljivo dry.gif
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#1024 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 07 June 2010 - 08:50 PM

Men je bilo logično, da bo maja prišla naprej. Samo mi je bilo pa tudi logično, da bo šel naprej mastro...in ne lina... Tako da: bogsigavedi
  • 0

#1025 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 07 June 2010 - 09:05 PM

QUOTE(Parvinder @ 7. 6. 2010 - 21:47) View Post

Ampak nekaj ne razumem.
VSI govorijo, da bi morali zmagal Maestro, pa vem ok, večina teh ne glasuje. Zraven vsi govorijo, da je Lina premajhna in da ne bi smela zmagat, kako ji je pol ratalo? Mislim, kje so zdaj vsi tisti, ki so glasovali zanjo?? Plus to, da ne morem verjet, kako Maestro niso prišli v top 2, ker majo veliiiko podporo in za Majo Keuc se nikoli ni toliko govorilo kot o njih. Pa ok, je dobro odpela pa vse, ampak vseeno od kje ma ona toliko glasov?
Tole je sumljivo dry.gif

Vi na forumu ste edini ki jih poznam, ki se strinjate z mano in se vam to ne zdi sprejemljivo. Čist VSI iz moje družbe so ful zanjo in je ona oh in sploh in smo se že fulkrat skregal zarad tega, vključno s fantom in bf. Še k sm napisala na fb da mi je ful glupo za to tamalo se jih je takoj najdl 5 k so mi bli pametni. rolleyes.gif rolleyes.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1026 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 07 June 2010 - 09:11 PM

ja seveda smile.gif tle je sam normaln folk gor ;)
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

• Guests

Posted 07 June 2010 - 09:17 PM

QUOTE(Jinadaze @ 7. 6. 2010 - 16:23) View Post

Jaz sem se pa slikala s Hajdi, ko sem bla majhna. woot.gif

Js sm si dopisovala z njo! HA!!! IPB Image

• 0

#1028 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 07 June 2010 - 09:27 PM

Lahko pizduliramo naprej in nazaj.

Edini zmagovalec je pa POP TV. evil.gif

Nekje sem zasledila, ampak je nepreverjeno, da so dobili pol milijona glasov.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1029 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 07 June 2010 - 09:36 PM

QUOTE(Nincha @ 7. 6. 2010 - 22:05) View Post

Vi na forumu ste edini ki jih poznam, ki se strinjate z mano in se vam to ne zdi sprejemljivo. Čist VSI iz moje družbe so ful zanjo in je ona oh in sploh in smo se že fulkrat skregal zarad tega, vključno s fantom in bf. Še k sm napisala na fb da mi je ful glupo za to tamalo se jih je takoj najdl 5 k so mi bli pametni. rolleyes.gif rolleyes.gif

V naši družbi, med tistimi ki smo gledali, ni blo kaj velikega navdušenja nad Lino, so pa ble ene nore ženske, ki so me začele grdo gledat, ko sem pač rekla,da navijam za maestro ("cjooo, oni so ITAK že uspeli, nimajo kaj tu delat") pa da mi lina ni všeč (" kako ti ne more bit všeč?!"). Plus moja dobra frendica in danes sem jo s težavo poklicala, ker pač ful rada govorim o eni stvari, ki se zgodi nedavno in kaj bi pol, se grdo gledali, ker sva na nasprotnih straneh. Ja, res je bedno, da se kregaš zaradi Talentov, ampak ko se meni nekej uleže na srce, pol ne odstopim od tega biggrin.gif

Ampak sem mislila tako na splošno, ko berem komentarje na forumih pa tko. Le redko se kdo oglasi, da brani svojo malo princesko. Vsi samo, da bi mogli zmagat Maestro, če bi pa zbirali izmed teh dveh v top2 pa Maja.
O, kaj sem se zdaj spomnila, tam na strani od talentov piše SLADKA Lina lol. To se meni sliši tko pedofilsko, kot bi Brane K. rekel: Res si sladka biggrin.gif

A bojo rezultati glasovanja kdaj objavljeni? Verjetno ne?
  • 0

#1030 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 June 2010 - 09:38 PM

QUOTE(Parvinder @ 7. 6. 2010 - 21:47) View Post
Mislim, kje so zdaj vsi tisti, ki so glasovali zanjo??

Stare bake in mentalno moteni ljudje ne znajo računalnikov uporabljati.
Samo sms znajo poslati. LOLČEK.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1031 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85958 posts

Posted 07 June 2010 - 09:40 PM

laugh.gif laugh.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1032 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 June 2010 - 09:40 PM

QUOTE(Kinky @ 7. 6. 2010 - 22:27) View Post
Edini zmagovalec je pa POP TV. evil.gif
Nekje sem zasledila, ampak je nepreverjeno, da so dobili pol milijona glasov.

Aha. Zato je pa Branko navdušeno napovedal prekrasno vest,
da bodo začeli s pripravami na SIT no. 2. woot.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1033 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 07 June 2010 - 09:46 PM

^^ True, true.

Parvinder js jih pa fuuul poznam k so bli za Lino. Tud na fejsbuku k sm včeri gledala so si vsi pisal kok hudo, da je Lina zmagala... pa to tudi tisti k sm misla, da so vsaj mal pr zdravi pameti. tongue.gif Pa takoj se je ne vem kok mojih fb frendu včeri včlanlo v tisto lame skupino k je izjavila Lina - fanta dobiš zastonj pa neki...tko, da men se zdi čist vrjetno, da je največ folka zanjo glasoval...tud, če greš gledat posamezne strani na fbju ma lina največ oboževalcu - ti so pa itak še dodatno iz vseh možnih telefonu glasoval. rolleyes.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#1034 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 07 June 2010 - 09:46 PM

Ja ja, jst mam že 15 prjatlov v uni skupini, HAHAHAH biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1035 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 07 June 2010 - 09:56 PM

Ma ja tud eni moji kolegi in kolegice so pisal na FB, da je najboljša, ampak jih je več proti biggrin.gif
No v glavnem, zgledam kot en detektiv, ki išče krivce za nastalo situacijo. Bo že moralo bit tako kot je.

• 0

#1036 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 07 June 2010 - 11:09 PM

IPB Image

laugh.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#1037 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 08 June 2010 - 01:47 AM

Alright evilgrin.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1038 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 08 June 2010 - 05:56 AM

thumbup.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#1039 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 08 June 2010 - 12:12 PM

Glede tega morm pa samo še eno stvar rečt.. TOK mi grejo na K* komentarji v stilu.. Lina je NAJVEČJI talent k je tooook mejhna pa tooook lepo poje, ne pa Maestro, to je pa sam natrenirano...

JA MA NEMOJ, če primerjaš ples pa petje, dej mi pokaži ENEGA plesalca ki lahko nrdi eno uspešno točko za 7 ljudi brez treninga???? Za ples je LOGIČNO da morš trenirat, verjetno ti koreografija ne bo padla v glavo 10s pred nastopom. Je pa zraven valda tut ogromno talenta, večina folka ne bi sestavla niti 5% take koreografije, kaj šele da bi jo tko odplesali, tut po 20 letih treninga. O jooooj, kok pa mene folk zna zživcerat biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1040 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 08 June 2010 - 12:14 PM

^^ Podpis. Pri plesu samo talent nikakor ni dovolj. No, saj tudi petje vadiš, ampak je pa le drugače.

QUOTE(Kinky @ 7. 6. 2010 - 18:52) View Post

IPB Image

O.M.G.

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 7. 6. 2010 - 19:48) View Post

Ta Lina je meni pravzaprav kar malo strašljiva.
Jo prav vidim v kakšni grozljivki.

QUOTE(Parvinder @ 7. 6. 2010 - 22:36) View Post

pa da mi lina ni všeč (" kako ti ne more bit všeč?!")

thumbup.gif

Jaz sicer Talentov, z izjemo prvih dveh oddaj, nisem spremljala. Kljub temu je pa naravnost bolano, da zmaga otrok. Otrok niti pošiljat ne bi smeli po takih šovih, naj ostanejo otroci otroci, ne pa takoj, ko jih povržeš na svet, že tržit z njimi. down.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users