Slovenija ima talent
Posted 07 June 2010 - 08:29 PM
Ne vem pa komu bi js dala zmago,vsak je bil po svoje zanimiv,kar sem js slišala je bilo kr fušanja ja ,ampk ne mislim kritizirat, dokler ne bom sama tam stala in pela.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.
Posted 07 June 2010 - 08:32 PM
Posted 07 June 2010 - 08:47 PM
VSI govorijo, da bi morali zmagal Maestro, pa vem ok, večina teh ne glasuje. Zraven vsi govorijo, da je Lina premajhna in da ne bi smela zmagat, kako ji je pol ratalo? Mislim, kje so zdaj vsi tisti, ki so glasovali zanjo?? Plus to, da ne morem verjet, kako Maestro niso prišli v top 2, ker majo veliiiko podporo in za Majo Keuc se nikoli ni toliko govorilo kot o njih. Pa ok, je dobro odpela pa vse, ampak vseeno od kje ma ona toliko glasov?
Tole je sumljivo

Posted 07 June 2010 - 08:50 PM
Posted 07 June 2010 - 09:05 PM
Ampak nekaj ne razumem.
VSI govorijo, da bi morali zmagal Maestro, pa vem ok, večina teh ne glasuje. Zraven vsi govorijo, da je Lina premajhna in da ne bi smela zmagat, kako ji je pol ratalo? Mislim, kje so zdaj vsi tisti, ki so glasovali zanjo?? Plus to, da ne morem verjet, kako Maestro niso prišli v top 2, ker majo veliiiko podporo in za Majo Keuc se nikoli ni toliko govorilo kot o njih. Pa ok, je dobro odpela pa vse, ampak vseeno od kje ma ona toliko glasov?
Tole je sumljivo

Vi na forumu ste edini ki jih poznam, ki se strinjate z mano in se vam to ne zdi sprejemljivo. Čist VSI iz moje družbe so ful zanjo in je ona oh in sploh in smo se že fulkrat skregal zarad tega, vključno s fantom in bf. Še k sm napisala na fb da mi je ful glupo za to tamalo se jih je takoj najdl 5 k so mi bli pametni.

After all this time?
Always.
Posted 07 June 2010 - 09:11 PM

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 07 June 2010 - 09:27 PM
Edini zmagovalec je pa POP TV.

Nekje sem zasledila, ampak je nepreverjeno, da so dobili pol milijona glasov.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 07 June 2010 - 09:36 PM
Vi na forumu ste edini ki jih poznam, ki se strinjate z mano in se vam to ne zdi sprejemljivo. Čist VSI iz moje družbe so ful zanjo in je ona oh in sploh in smo se že fulkrat skregal zarad tega, vključno s fantom in bf. Še k sm napisala na fb da mi je ful glupo za to tamalo se jih je takoj najdl 5 k so mi bli pametni.

V naši družbi, med tistimi ki smo gledali, ni blo kaj velikega navdušenja nad Lino, so pa ble ene nore ženske, ki so me začele grdo gledat, ko sem pač rekla,da navijam za maestro ("cjooo, oni so ITAK že uspeli, nimajo kaj tu delat") pa da mi lina ni všeč (" kako ti ne more bit všeč?!"). Plus moja dobra frendica in danes sem jo s težavo poklicala, ker pač ful rada govorim o eni stvari, ki se zgodi nedavno in kaj bi pol, se grdo gledali, ker sva na nasprotnih straneh. Ja, res je bedno, da se kregaš zaradi Talentov, ampak ko se meni nekej uleže na srce, pol ne odstopim od tega

Ampak sem mislila tako na splošno, ko berem komentarje na forumih pa tko. Le redko se kdo oglasi, da brani svojo malo princesko. Vsi samo, da bi mogli zmagat Maestro, če bi pa zbirali izmed teh dveh v top2 pa Maja.
O, kaj sem se zdaj spomnila, tam na strani od talentov piše SLADKA Lina lol. To se meni sliši tko pedofilsko, kot bi Brane K. rekel: Res si sladka

A bojo rezultati glasovanja kdaj objavljeni? Verjetno ne?
Posted 07 June 2010 - 09:38 PM
Stare bake in mentalno moteni ljudje ne znajo računalnikov uporabljati.
Samo sms znajo poslati. LOLČEK.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 07 June 2010 - 09:40 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 07 June 2010 - 09:40 PM

Nekje sem zasledila, ampak je nepreverjeno, da so dobili pol milijona glasov.
Aha. Zato je pa Branko navdušeno napovedal prekrasno vest,
da bodo začeli s pripravami na SIT no. 2.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 07 June 2010 - 09:46 PM
Parvinder js jih pa fuuul poznam k so bli za Lino. Tud na fejsbuku k sm včeri gledala so si vsi pisal kok hudo, da je Lina zmagala... pa to tudi tisti k sm misla, da so vsaj mal pr zdravi pameti.

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 07 June 2010 - 09:46 PM

After all this time?
Always.
Posted 07 June 2010 - 09:56 PM

No v glavnem, zgledam kot en detektiv, ki išče krivce za nastalo situacijo. Bo že moralo bit tako kot je.
Posted 07 June 2010 - 11:09 PM

Posted 08 June 2010 - 05:56 AM

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 08 June 2010 - 12:12 PM
JA MA NEMOJ, če primerjaš ples pa petje, dej mi pokaži ENEGA plesalca ki lahko nrdi eno uspešno točko za 7 ljudi brez treninga???? Za ples je LOGIČNO da morš trenirat, verjetno ti koreografija ne bo padla v glavo 10s pred nastopom. Je pa zraven valda tut ogromno talenta, večina folka ne bi sestavla niti 5% take koreografije, kaj šele da bi jo tko odplesali, tut po 20 letih treninga. O jooooj, kok pa mene folk zna zživcerat

After all this time?
Always.
Posted 08 June 2010 - 12:14 PM

O.M.G.
Ta Lina je meni pravzaprav kar malo strašljiva.
Jo prav vidim v kakšni grozljivki.
pa da mi lina ni všeč (" kako ti ne more bit všeč?!")

Jaz sicer Talentov, z izjemo prvih dveh oddaj, nisem spremljala. Kljub temu je pa naravnost bolano, da zmaga otrok. Otrok niti pošiljat ne bi smeli po takih šovih, naj ostanejo otroci otroci, ne pa takoj, ko jih povržeš na svet, že tržit z njimi.

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users