Nanizanke, nadaljevanke
Posted 18 October 2011 - 05:14 PM
Joj, Weeds. Jst sem do sedaj vse pogledala, sej se sploh ne spomnem zadnjega dela. Nekam so se odpravljal, v Evropo, kam že?Mater je to tečn, ko je tak dolg premor.
Posted 18 October 2011 - 09:17 PM
Ravno ta z Dansko mi ni bla všeč. Zadnja je boljša.
Vsekakor pa so močno izgubili na kvaliteti.
Super scena, ko se srečajo trije njeni ljubimci, ki ne vedo en za drugega, vsi govorijo o biznisu, ona pa ozvočena s strani ene korporacije.

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 19 October 2011 - 09:14 AM
A dej nehi, jst sem pa mislila, da sem vse pogledala.
Sem šla počekirat, pogledala sem 6. sezono, manjka mi še sedma.
Bom pogledala med krompirjevimi počitnicami, ko ma babica fraj.

Posted 23 October 2011 - 10:36 PM
Še enkrat moram priznati, Kinky, da si imela še kako prav - Pierce postane totalno zamorjen po peti
sezoni, prava prelomnica. Pogrešam Radarja. x(
Toliko to ponavljam, ker se ne morem sprijazniti, da so postali tako drugačni. Tako težko jih gledam, Radar je
bil nasploh moj najljubši lik, sredi 8. sezone se sicer itak poslovi, zdaj pa je samo še tu in tam, pa še takrat
ni kaj dosti od njega. x( Saj me ne bi motilo, če bi izpostavili že to depresijo in naveličanost vojne, slejkoprej
udari ven in šale izpuhtijo/zmanjka moči za njih, ampak vseeno v tak ekstrem ne bi rabili hodit.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 24 October 2011 - 07:17 PM

Sem pa imela v spominu, da se je to zgodilo bolj pozno, zadnjo sezono, mogoče dve, ampak kot vidim se je na sredini. Je res preteklo že precej let odkar sem gledala.
Zadnji del si pa le poglej, lahko malo preskočiš; pač ko resnično odidejo domov, ko je tisti helikopter dejansko namenjen njim.
Jaz sem že več nanizank prenehala gledati, nazadnje How I met your mother. Prav dopizdili so mi, neverjetno, pa smo mi prve 4 sezone bile res vrhunske. Saj o tem se že pisala, ampak tudi sama nisem dojela, kako so se lahko tako drastično poslabšali, in so le senca humorja, ki je bil predstavljen v prejšnjih sezonah.
Prav vidi se kako boleče so vse nategovali, samo pač ker je bila gledanost visoka. In ta podoben način lahko nategujejo še n-sezon. Mislim, da bodo vsaj še 2, če ne celo 3.

Od tistih, ki sem jih pogledala do konca pa prednjači zagotovo Nip/Tuck (v zadnjem času).

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 24 October 2011 - 07:25 PM
Nip/Tuck je tudi meni zakon, si me spet spomnila, da moram spet nadaljevat z gledanjem.
Posted 24 October 2011 - 07:37 PM
Zadnjih 15 minut zadnjega dela sem že pogledala.

Pierce in Margeret strastno zaližeta.
Še en članek, sicer z leta 2008: KLIK
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 24 October 2011 - 07:41 PM

Nobenega komentarja spodaj, očitno zavzeti komentatorji SDS brigade, ki paradira po tem portalu, ne gledajo nadaljevank, oziroma se ne udeležujejo preostalih debat,
Anyway . . .

Klinger, on je tudi bil posrečen karakter.

Pierce in Margeret strastno zaližeta.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 24 October 2011 - 07:45 PM

Meni je bil Radar najboljši.

Posted 24 October 2011 - 07:47 PM

Gary Burghoff je imel malce poshabljeno levo roko, kar si je v seriji nadvse prizadeval prikriti - zato je okrog vedno prenašal beležko ali pa roko tlačil v žep.
Zelo zanimivo.
Charles je bil sprva mišljen kot nekakšen nadomestek Franka - bil je nadut, ciničen in sebičen - potem pa se je na življenje v enoti 4077 počasi navadil. Vseh 'plebejskih' podvigov se vseeno ni udeleževal - raje je v svojem šotoru poslušal klasiko in prebiral poezijo.
Ta je bil pa jebač od sestre od Georga v Sever in jug.

Posted 24 October 2011 - 09:43 PM
Ja, zanimivo.
Se ga pa spomnim iz Sever in Jug nadaljevanke. Ta nadaljevanka je tudi bila nekaj posebnega, epska,
enkrat bi jo spet mogla pogledati.
Pa moram povedat, da mi je Private Practice čedalje bolj všeč, prav veselim se jih vsak petek, bolj kot GA.
Ta novi lik Dr. Reilly mi je zelo všeč.
Posted 24 October 2011 - 10:12 PM
Zdele sem pogledala 1. del Mike & Molly, omg, kako je dobro! Še 10 minut sem se še režala na koncu in en prizor še enkrat pogledala.

Posted 25 October 2011 - 04:47 AM
Ja, Private Practice je res fajn, nič dolgočasno, Reilly je pa tudi meni všeč.
Zdele sem pogledala 1. del Mike & Molly, omg, kako je dobro! Še 10 minut sem se še režala na koncu in en prizor še enkrat pogledala.

To tudi jaz spremljam, zdaj je ze 2. sezona v teku

Posted 25 October 2011 - 08:30 AM
V zadnjem mesecu malo obsedeno gledm Bones fajn mi je.
Posted 26 October 2011 - 08:05 AM
Jaz jo imam na disku, in sicer vseh 8 sezon, in sicer že več kot leto, pa sem trenutno šele pri 3 sezoni. En del traja samo 20 minut, ampak moj problem je, da ne morem pogledat več kot enega dela skupaj, razlog je pa Raymond.
Tako nadležnega karakterja pa še ne. Ne prenesem ga, resnično mi je težen, nadležen, patetičen, smotan, razvajen moški v srednjih letih, ki ga žena in mati 'pedenata' od spredaj in zadaj, malo manjka, da mu še riti ne obrišeta. Debro (ženo) v vsakem delu kritizira, še posebej njeno kuhanje, ki ne seže do kolen kuhi njegove mame.

Nasploh je njen ljubljenček, drugega sina (Roberta) sploh nima tako zelo rada, kar je razvidno, in tudi sama večkrat pove. Svojih otrok sploh nima rad, oziroma mu je večkrat muka, da preživlja čas z njimi.
Debra je super, lušna, z glavo na pravem mestu, jaz ne razumem, kako si je na glavo nakopala takšnega sebičnega in vase zagledanega težaka. V vsakem delu navijam, da mu da dvojko (ampak mu je itak nikoli ne - še ena majhna zmaga za kretena Raymonda).
Če potegnem črto, Raymond mi je odvraten, vsi ostali karakterji so mi pa zakon, sploh Robert.

Posted 27 October 2011 - 12:08 PM

Posted 27 October 2011 - 01:10 PM
Ma ne, itak da ma rad svoje otroke, jst ga sploh ne vidim tako kot ti.
Mogoče sem se premočno izrazila; jaz opažam, da je večkrat nezainteresiran zanje.
By the fall of 2003, Romano was making 2 million dollars an episode–more than 'Frasier’s' Kelsey Grammer or any one of the six 'Friends' stars. Co-stars Heaton, Roberts, Garrett and Boyle “called in sick” before the new season was to start filming. But it was reportedly a ploy to squeeze more pay out of CBS. Not wanting to lose its highest-rated comedy, CBS paid up.

Ko pa kaj takšnega preberem, prav drugače gledam na igralce. Sam pohlep jih je.
Posted 27 October 2011 - 01:40 PM
Ja, res mi ni jasno kaj pol delajo s tem dnarjem. Ogabno.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users