Jump to content

Photo

Zanimivi linki

• Please log in to reply
6014 replies to this topic

• Guests

Posted 08 July 2007 - 10:10 AM

Pojedli bomo Zemljo

• 0

#1022 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27453 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 10 July 2007 - 03:40 PM

Iz picke materine

Tip je legenda biggrin.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1023 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 11 July 2007 - 12:19 PM

read a book nigga
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#1024 limeta

limeta

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2850 posts

Posted 12 July 2007 - 08:36 PM

QUOTE(Coco* @ 10. 7. 2007 - 16:40) View Post
Iz picke materine

Tip je legenda biggrin.gif

crkujeeem laugh.gif laugh.gif laugh.gif

• 0

#1025 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 13 July 2007 - 03:44 PM

Johnny Depp Dress-up Doll

thumbup.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#1026 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27453 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 13 July 2007 - 10:03 PM

Model´s funny falling

Supermodels falling
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1027 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 14 July 2007 - 02:02 PM

Attract-O-Meter wink.gif
  • 0

#1028 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 17 July 2007 - 11:54 AM

Čmrljev let na harmoniko blink.gif

Pa še na marimbo

Na osem klavirjev
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1029 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19990 posts

Posted 17 July 2007 - 01:25 PM

http://www.jonhs.net.../earthlings.htm

jokam se cry.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1030 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 17 July 2007 - 02:26 PM

QUOTE(MLadoLetNa @ 17. 7. 2007 - 14:25) View Post

Jaz močno upam, da bo ta film videlo čim več ljudi. In da se bo mogoče začelo kaj spreminjati na tem našem svetu. cry.gif

Kako me po vsem tem lahko še kdo začudeno in nejeverno vpraša ZAKAJ sem vegetarijanka???
Sprašujem se kaj, je narobe z ljudmi, ki ne vedo, kaj se v resnici dogaja z njihovimi zrezki, ko so še živi.
  • 0

#1031 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19990 posts

Posted 17 July 2007 - 08:39 PM

No ja sad.gif

Recimo jaz imam rada meso in nisem vegeterijanka, možno pa, da kdaj bom hmm.gif. Ampak fora filma niti ni toliko v temu, da bi morali sedaj kar vsi postati vegeterijanci, ampak v tem, da se žival ubije na human in neboleč način in pa, da so živali pri vzreji na primernejših površinah ali v primernejših objektih pri boljših pogojih. Recimo tam nekje bolj pri začetku kaže, kako "lepo" pse uspavajo, v pol sekundice je konec in se nič ne matrajo, ne pa pri raznih kravah ipd. (kjer sem se mogla zjokat, pa sicer take stvari še kar zelo dobro prenašam in mi ni tako težko krutejše prizore pogledat), ko jih prav hočejo matrat, da čimdlje in na čim okrutnejši način poteka njihova smrt (mislim dolgi rok trpljenja in šele nato verjetno oddih za te uboge živali - smrt). Jaz nevem, kaj imajo od tega, da recimo eno veliko mašino za krave ubijat kupijo, ko jo notri neki zmalič zadeva, namesto, da bi ji dali eno bogo injekcijo in bi bilo zelo kmalu konec, pa se nebi nič matrala in še nebi bilo tooliko krvi prisotne cry.gif . Potem pa, jaz upam, da te naše mesarije v Sloveniji, iz katerih potem prihaja meso v naše prodajalne, ubijajo na dokaj human načim (upam ermm.gif ) (kakšna Jata, farma Ihan ipd. hmm.gif ). Ne kupuješ kozmetike, ki testira na živalih, ne kupuješ psov in drugih hišnih živali pri preprodajalcu, ne nosiš krznenih in usnjenih stvari ... da se nekaj narediti, vsaj to smile.gif
  • 0

#1032 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 17 July 2007 - 10:11 PM

QUOTE(MLadoLetNa @ 17. 7. 2007 - 21:39) View Post

...da bi ji dali eno bogo injekcijo in bi bilo zelo kmalu konec, pa se nebi nič matrala in še nebi bilo tooliko krvi prisotne...

Mislim, da ima to vezo s tem, da je ta "strup", oz. uspavalno sredstvo potem v krvi živali in s tem tudi v mesu in tako le-to ne bi bilo primerno za hrano...

Ne vem no... jaz sem za to, da se vsa vele proizvodnja mesa ukine, pa naj si ljudje sami lovjo svojo hrano. Verjetno bi nas bilo 95% vegetarijancev.
Zanimivo je tudi dejstvo, da za 1 kg mesa porabijo kar 4 kg žita. Koliko ljudi bi lahko nahranili, če bi se proizvodnja mesa ukinila, ali vsaj zmanjšala? Ogromno. Bilo bi manj lakote in pomanjkanja.

Mene je najbolj šokiralo to, ko sem videla, da lovijo delfine za hrano in pa tisti posnetki, kjer polarnim lisičkam živim (samo omamljenim od elektro šokov) oderejo kožo. In tisti posnetek, ko pokaže kup lisičk brez kože, kako mežikajo in trpijo od nepopisne bolečine.

Zdi se mi grozno, da morajo živali tolko pretrpeti, še preden umrejo.
Najhujše zločince usmrtijo na čim manj boleč način. Živali, ki pa nikomur nič nočejo in imajo vso pravico živeti, pa si tega očitno ne zaslužijo.

Ne gre samo za trpljenje milijonov živali, ampak vse te klavnice resno ogrožajo okolje s svojimi odplakami. down.gif

Človeštvo si je samo krivo, da je prišlo do vseh bolezni, ki jih zadnje čase lahko opažamo pri živalih. Narava se upira temu, kar počnemo.

• 0

#1033 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19990 posts

Posted 18 July 2007 - 10:10 AM

Ma res no, tiste krvne odplake morskih živali kar nazaj v morje .. super ermm.gif

vglavnem, nekako bi se jih moralo ubiti na zelo kratek način in jih šeče po smrti odreti smile.gif
  • 0

#1034 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 19 July 2007 - 04:08 PM

http://postsecret.blogspot.com/
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1035 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17621 posts

Posted 19 July 2007 - 09:04 PM

Kaj meni škrat Bolfenk o mariborskem festivalu Lent

biggrin.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1036 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 20 July 2007 - 07:36 AM

http://frip.dk/invis...skingTest_1.htm

Kliknite na rdeči kvadrat in se izogibajte modrim! Good luck! wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1037 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25912 posts

Posted 20 July 2007 - 09:21 AM

kinky, dej mi ti rajs povej, kk unga zajca rešim biggrin.gif tableto mu dam u trebuh, pa se kr nč ne nardi?
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1038 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 20 July 2007 - 09:40 AM

Jst sploh ne pridem do nobenega trebuha, mi crkne že ko ga brijem sad.gif
  • 0

#1039 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 20 July 2007 - 10:50 AM

QUOTE(Hevea @ 20. 7. 2007 - 10:40) View Post

Jst sploh ne pridem do nobenega trebuha, mi crkne že ko ga brijem sad.gif

Ja kako ti lahko crkne že med britjem? biggrin.gif biggrin.gif Naslednja faza je skalpel - kaj bo šele takrat? Masaker na kvadrat! smile.gif

@Zlobica - saj to je konec, daš tableto noter in to je to! wink.gif (zeko postane rumene barve)
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1040 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 20 July 2007 - 10:52 AM

Ma kako?? Se kej podaljšuje čas?? Kr meni že uno oživljanje traja sto let, in potem ga začnem brit v zadnjih 7-10 sekundah in potem je konec!
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users