Jst bi na tvojem mestu raje šla do zdravnice/ginekologinje, ker gre pri tebi skoraj zih za kake hormonske težave, ker hormoni vplivajo na potek (moč, trajanje, pogostos) menstruacije. Razen če hočeš bit do menopavze na tabletih.
Tablete ti to reč lahko poštimajo, kot že veš pa niso nedolžna zadeva za zdravje. Moja kolegica denimo je imela menstruacijo dvakrat na leto, nato je šla na KT, po 4ih letih prenehala z jemanjem (letos marca) in od takrat še ni sploh dobila menstruacije, pa je stara 22. V vsakem primeru bo morala k zdravnici, da ji lahko postavijo diagnozo, ji svetujejo, mogoče kako zdravijo.
Ma ja sej bom šla do ginekologa, itak morm it še na pregled, k sem mela eno operacijo in še nism šla po tistem na pregled.Se bom z ginekologom zmenila in vprašala kako in kaj. Aja, še to sem te hotla vprašat, sicer ne spada pod to temo sam vseen, se mi ne da na dva konca pisat. A ti boš v Lj šla na jogo? Si se že kej odločla, k js sama v Kr tud ne bi šla in če bo katera od vas šla, bom tud js raj v Lj pršla.