Jump to content

Photo

Brazilska depilacija

• Please log in to reply
1266 replies to this topic

#1021 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 16 May 2011 - 07:46 PM

Uf, danes je peti dan in me koža na dotik skoraj ne boli več, imam pa še vedno take rdeče bulice, samo po sredini. cry.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#1022 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27431 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 16 May 2011 - 07:49 PM

Hm, čudno, vsem tem času, bi se ti koža skorajda morala pomirit, vsaj po mojem mnenju. hmm.gif A ti se ponavadi briješ z žiletko?
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1023 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 16 May 2011 - 07:56 PM

Ja.
  • 0
Viens, reste ici!

#1024 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 07 August 2011 - 02:20 PM

Vprašanje za tiste, ki hodite na brazilsko, ali pa si pulite dlake kako drugače (da grejo korenine pač ven).
Koliko časa že to počnete in kakšni so razultati? So dlake enako goste, temne, so manj močne..?
Jaz prakticiram brazilsko slabe tri mesece in rezultatov sploh ni. Po vsaki depilaciji imam še vsaj 5 dni vse "vneto" (rdeče pikice, mozoljčki..). Ne vem, če naj nadaljujem in še vedno upam, da se koža navadi, ali naj grem nazaj na britje ( cry.gif )?
  • 0
Viens, reste ici!

#1025 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 07 August 2011 - 02:34 PM

Jaz sem bila zadnjič pri ginekologinji in mi je rekla da če se že morem brit lahko mozoljčke preprečim s tem, da se depiliram s kremami.
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#1026 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 07 August 2011 - 02:38 PM

To zdaj nima nikakršne veze z mojim postom, ker jaz sprašujem za depilacijo, kjer grejo korenine ven.
  • 0
Viens, reste ici!

#1027 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 07 August 2011 - 02:40 PM

Jaz hodim redno na brazilsko že najmanj 3 leta in dlake so se mi vidno razredčile ter niso več tako močne. Če se prav spomnim, sem to opazila po ene 5ih tretmajih. Je pa pri meni vse ok že takoj naslednji dan po depilaciji. Nimam nič vneto. Se pa vseeno občasno spopadam z vraščenimi dlakami in mozoljčki.
  • 0

#1028 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 07 August 2011 - 02:43 PM

Ja ampak pravim ti zaradi tega, ker domnevam da sovražiš mozoljčke. Jaz uporabljam depilator, ki odstrani dlake s korenino, ampak imam še vedno malo vneto in to me moti. Raje imam pobrito pa da korenine ostanejo, brez mozoljčkov, kot pa da odstranim tudi korenine in nastanejo mozoljčki.
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#1029 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 07 August 2011 - 02:51 PM

QUOTE(vrana @ 7. 8. 2011 - 15:40) View Post

Jaz hodim redno na brazilsko že najmanj 3 leta in dlake so se mi vidno razredčile ter niso več tako močne. Če se prav spomnim, sem to opazila po ene 5ih tretmajih. Je pa pri meni vse ok že takoj naslednji dan po depilaciji. Nimam nič vneto. Se pa vseeno občasno spopadam z vraščenimi dlakami in mozoljčki.

Mene moti predvsem to, da sem gladka samo 1 teden, potem pa nič več. sad.gif Kako pogosto pa ti hodiš?

• 0
Viens, reste ici!

#1030 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 07 August 2011 - 04:12 PM

Enkrat na mesec. Res je, da si popolnoma gladek samo en teden, a se mi zdi to azenkrat še vedno najboljša alternativa britju.
  • 0

#1031 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 07 August 2011 - 04:17 PM

Očitno bom še malo vztrajala. smile.gif Hvala.
  • 0
Viens, reste ici!

#1032 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 07 August 2011 - 04:52 PM

QUOTE(Ana @ 7. 8. 2011 - 15:51) View Post

Mene moti predvsem to, da sem gladka samo 1 teden, potem pa nič več. sad.gif

Mene je to tudi preveč motilo, sploh za taki denar. Drugače pa jaz se spomnim do se mi že po drugi depilaciji dlake zredečile za vsaj polovico, prav scary je bilo, ko so ven rastle sem bla kot opipana kura. huh.gif Pol sem še parkrat šla in dalje sama nadaljevala in je pustilo ful posledice, tudi zdaj ko se brijem (ampak ne preveč pogosto, zaradi ranic) mam približno dlako/cm2, prej sem pa imela čisto na gosto.
Zgleda da je pri vsakem posamezniku drugače ampak če mene vprašaš tak ni razlike al maš goste al bolj redke, v vsakem primeru so, in mi ne zgleda lepo dokler niso odstranjene. Mogoče mi še malo bolj smešno zgleda zdaj, ko so tak redke in mam vmes območja ko sploh več ne rastejo. Za lažjo predstavo, prej: džungla, zdaj:puščava z občasnim grmičevjem in šopi trav. butl.gif
  • 0
Memento mori.

#1033 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 07 August 2011 - 05:06 PM

Jaz sem jih epilirala.
(bikini) ostalo pa brila.

ZDaj bom hodila na vosek (bikini) ostalo brila še naprej.

Masakra nimam samo, če se brijem, drugače imam 5 tisoč vraščenih dlak, mozoljev in nasploh me prime bruhat če se tja dol gledam. Pač, močne dlake in s*ukana koža. Ultrakratkih hlač ne oblčem če mi plačaš.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#1034 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 07 August 2011 - 05:08 PM

Jaz noge s strojčkom, bikini linijo z vosek trakovi, tam spodaj in pazduhe pa z britvico. laugh.gif Zaenkrat mi tako ustreza, ker sem nasplošno ful malo poraščena, vraščanja dlak pa nimam nikoli.

Sem pa tudi sama razmišljala o brazilski a jo odpisala ravno iz tega razloga - če si gladek zgolj 1 teden, je meni osebno BV, ker potem moraš čakat da ti spet kolkr tolko zrastejo in moreš bit tačas pač kosmat.. biggrin.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1035 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 07 August 2011 - 05:14 PM

Aja pozabila sem dodat, da se epiliram zdaj dve leti, dlake niso več tako močne, goste so pa ravno toliko kot so ble.
Sumim da bi se, če bi se začela noge spet brit, ratale spet trde kot ne vem kaj.
Tam spodaj imam pa itak đunglo, če bi slučajno si pustila dolge dlake... ji hne morem, ker me vse začne srbet.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#1036 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 07 August 2011 - 05:23 PM

Jaz bom nadaljevala z brazilsko, ker me britje prav živčno dela.
Nimam pa nikoli vraščenih dlak (ne pri brazilski, ne pri britju).
  • 0
Viens, reste ici!

#1037 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 07 August 2011 - 07:21 PM

Jaz sem si pa sama doma naredila "brazilsko" (v narekovajih zato, ker na prvi pogled izgleda kot brazilska, ampak se spodaj po ustnicah nisem, tam se še naprej brijem. Zgoraj sem pa vse populila, ne samo bikini linijo). Zdej grem 1x ali 2x na teden z epilatorjem čez, spuli 2 dlaki in to je to. Nič pikic, nič vraščenih dlak, nič kakršnih koli dlak. Obutek sicer ni TAKO gladek kot takoj po britju, ampak kaj dosti slabše pa tut ni. Meni je idealno, ostajam na tem.

Koliko sem pa jaz merodajni primer pa ne vem, ker sem pač blond, svetla in s precej malo dlakami, pa še tiste ki so so zeloo nežne in mehke.
  • 0

After all this time?

Always.

#1038 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 August 2011 - 09:41 PM

QUOTE(Ana @ 7. 8. 2011 - 15:51) View Post
Mene moti predvsem to, da sem gladka samo 1 teden, potem pa nič več.

To je pač križ s temi dlakami. Če nisi glih spodaj na tričetrt plešasta, tako to je. Jaz si jih
epiliram/pipam z mašino (VSE) in je tudi super gladko samo okoli teden dni, nakar začnejo poganjati nove in
skos je čez teden dni že kaj za popipati, čeprav zelo malo, ampak je pa in to tudi zelo boli in velikokrat se mi ne
da. Potem pa si npr. medmes parkrat pobrijem in se že pozna razlika. Dlake se spet ojačajo. Odkocinjanje
sovražim! Imam pa seveda tudi problem (kdaj pa je že kaj problematičnega mimo mene letelo) z vraščanjem
dlak, a to samo po nogah, občasno kakšna spodaj ali pod pazduho (tam si tudi pipam).

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1039 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 07 August 2011 - 09:45 PM

Jaz imam na nogah največjo srečo, ker dlak praktično nimam. Poleti si jih brijem na dva tedna, pozimi pa skoraj nikoli. Imam čisto bele in redke.
Drugače pa je spodaj. sad.gif
V bistvu lahko jaz efekt brazilske podaljšam z uporabo pincete, ampak ful si ne maram bolečine povzročat. Pa tudi z epilatorjem bi lahko načeloma po enem tednu šla skozi, ampak kaj ko mi je to taka grozljiva muka. Raje se tam vležem na mizo in mi v 20min trpljenja populi vse, kot pa da se jaz zraven spravljam cel dan, ker itak ne upam. biggrin.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#1040 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 07 August 2011 - 09:50 PM

Meni je pa bolečina ob puljenju dlak tam dol s pinceto taka.. Prijetna. ph34r.gif
  • 0

After all this time?

Always.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users