Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#10361 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28049 posts

Posted 18 June 2009 - 09:53 PM

Ora sej stekam, jaz sem samo spomnila na svoje sanje. smile.gif Pa stekam tudi naprej, tako pac je, kaj hocemo, we're just human a ne. smile.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#10362 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27483 posts

Posted 18 June 2009 - 10:00 PM

Ja to je moja slaba lastnost v zvezi, da se ene 2x na leto malo zaljubim in sem potem čisto paf. Saj dokler me ne mine to škodi, samo naprej je pa potrm ful bolše mi s fantom, ker se zavem, da je on res samo zame smile.gif . Pa te čudne ljubezni me ponavadi doletijo spomladi in jeseni, mi škodi menjava latnih časov, al ne vem od česa to pride. Sem pa prav prisekana, ko kašna 12 letnica, skos gledam, če je na FB-ju. Kok se sama seb neumna zdim biggrin.gif . Če bi to en z mano počev, bi si mislila, da je obseden smile.gif . Ful se hecno počutim zadnje 2 dni...
  • 0

#10363 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28049 posts

Posted 18 June 2009 - 10:04 PM

Te razumem popolnoma. Meni je tudi vcasih kdo tako noro simpaticen, da ze moj poba cudno gleda, ko me vidi, da kar lezem vanj. oops.gif Paaaa kaj naj. biggrin.gif
  • 0

#10364 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17118 posts

Posted 18 June 2009 - 10:04 PM

Komarji so me tak na pikali da to ni res. Po rokah mam cel kup rdečih flekov, pa po obrazu me je najmanj ene 5 jih piknilo. Kak to zgleda ni potrebno sploh razlagat. mad.gif blink.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#10365 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 18 June 2009 - 10:42 PM

S tistim, ki ga sanjam grem jutri ven. woot.gif hmm.gif Smo pa frendi že full časa, sej mu bom povedala, da ga sanjam.

Z njegovim frendom sem si pa nekaj sms-ov izmenjala, pač small talk, nič posebnega. No, njemu pa ne bom povedala, da mi je dober. laugh.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#10366 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28049 posts

Posted 18 June 2009 - 11:02 PM

biggrin.gif

Jaz si tudi frendom ne upam povedat kaksnih taksnih zadev. Vcasih se sprasujem, ce sem prevec zaprta in imam zato probleme v odnosih z ljudmi.

• 0

#10367 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27483 posts

Posted 19 June 2009 - 07:43 AM

Heh, jaz ponavadi povem o tem sestrični, ki je totalno drugačna glede tega. Ampak vsaj vem, da mi bo rekla, joj meni je pa tip tok anti, pa saj nisi normalna, ne pa da eno sočutje špila biggrin.gif . Pa enemu zlo dobremu prijatlu, ki pa to situacijo čisto razume in tud sam včasih doživi podobno, al pa bivši to tud zlo dobro razume, samo pri njemu je problem, da on misli, d je res zalubljen, ko to dožvi, in pol ga zaserje smile.gif . Uglavnem, odzivi frendov so taki in drugačni biggrin.gif
  • 0

#10368 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28049 posts

Posted 19 June 2009 - 08:58 AM

Nekomu, ki se ga ne tice, tudi jaz kdaj kaj recem, ampak, da bi rekla direktno osebi (prijatelju), o kateri se mi je recimo sanjalo. Nimam poguma LOL. biggrin.gif
  • 0

#10369 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27483 posts

Posted 19 June 2009 - 09:01 AM

Heh direktno osebi ponavadi povem, ko je že se mimo, pa se kaj pogovarjava. Ker najbolj je zanimivo, da so to ponavadi obojestranski občutki, se pravi ,da nisem jaz edina, ki se mi to dogaja smile.gif
  • 0

#10370 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4295 posts

Posted 19 June 2009 - 09:54 AM

QUOTE(tašika @ 18. 6. 2009 - 23:04) View Post

Komarji so me tak na pikali da to ni res. Po rokah mam cel kup rdečih flekov, pa po obrazu me je najmanj ene 5 jih piknilo. Kak to zgleda ni potrebno sploh razlagat. mad.gif blink.gif

Sama sem tud dosti pretrpela zarad komarjev(beri ogromni rdeči fleki plus strašanska srbečica), potem pa sem le šla v trgovino in nabavila te mreže za na okna. Imamo lahko luč v sobi in tudi okna so skoz odprta. Trkam na les, ker me še noben komar letos ni pičil.
  • 0

#10371 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 19 June 2009 - 02:14 PM

Mene vedno skrbi ko kam grem kako bo s tem... ermm.gif A ve katera za kak dober repelent?
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#10372 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46144 posts

Posted 19 June 2009 - 02:19 PM

Delavci so mi pričeli razbijat pod oknom. Sosedu že nevemkolkič popravljajo ograjo. Jaz bom dobla živčnega zraven. Saj v takem se ne morm učit. down.gif Saj kot da se mi da učit. Samo je fajn imet nek izgovor, da se v resnici ne učiš. laugh.gif oops.gif
  • 0

#10373 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18628 posts

Posted 19 June 2009 - 02:53 PM

Boli me pi*da ker sem se včeri odločla da bi blo ful kul, če bi si nardila brazilsko. Auč cry.gif V bodoče se morm spomnt kok skrajno neumno, brezvezno in boleče je to. sad.gif oops.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#10374 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28049 posts

Posted 19 June 2009 - 02:59 PM

QUOTE(ora @ 19. 6. 2009 - 10:01) View Post

Heh direktno osebi ponavadi povem, ko je že se mimo, pa se kaj pogovarjava. Ker najbolj je zanimivo, da so to ponavadi obojestranski občutki, se pravi ,da nisem jaz edina, ki se mi to dogaja smile.gif

Morda sem to tudi jaz ze kdaj naredila ja, ko je ze bilo mimo. Se niti ne spomnim. smile.gif Aha interesting, obojestransko. biggrin.gif

• 0

#10375 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 19 June 2009 - 03:29 PM

Včeraj sem bila pri kozmetičarki in ko sem se danes zjutraj, preden sem šla delat, pogledala v ogledalo ter videla svoj razpraskan obraz sem se jokat začela cry.gif . Saj vem, da bi morala bit bolj samozavestna, samo me je tak pretreslo in postala sem tak jezna, da se nisem mogla zadržat. Potem pa sem si dala gor tri kile pudra in korektorja, da sem vsaj lahko v javnost šla.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#10376 Pokica

Pokica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 140 posts

Posted 19 June 2009 - 03:35 PM

jaz se pa samo še redim, ker se mi drugega ne da sad.gif ampak temu moram narest konec in začet bolj športat, samo kaj ko je taakoooooooooooo vroče!
  • 0

#10377 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18628 posts

Posted 19 June 2009 - 03:43 PM

Enako ermm.gif Že tri leta govorim, kako bom polet zjutri ustajala ob 9h in hodila tečt. Yeah, right. rolleyes.gif wallbash.gif wallbash.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#10378 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12165 posts

Posted 19 June 2009 - 03:57 PM

Ob 9h je prepozno, takrat je že vroče. Prej tongue.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#10379 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18628 posts

Posted 19 June 2009 - 04:07 PM

Ja, itak, med počitncami prej ohmy.gif Že 9 je spodnja meja in sem ponavad čist jezna če me kdo zbudi sleep.gif Ampak glih do 11h pa resx nesmem spat, k potem sm zvečer k sova blink.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#10380 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 19 June 2009 - 05:10 PM

Ja, danes men sošolka, ej punči, mi2 drug mesec začneva tečt. Sej ne, da sem zadnja na tem svetu ki bi se ji tek nenadoma priljubil. lol1.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users