Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#10341 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 June 2009 - 06:23 PM

Bučo mi bo razf*kalo.
Skurjena in sitna sem čist.

IPB Image

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#10342 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 17 June 2009 - 06:55 PM

Mel smo popravno sredo, včeraj sem zaspala ponesreči in se danes čist brezznanja zbudila. Zdaj pa, naučit se dva predmeta na hitro ni kar tako twisted.gif . Bio sem rešla v 15min in oddala, bo 5, potem smo pa UME pisal, ko nam je dala not pol testa gotike, rekla pa je, da bo renesansa in barok, WTF?? huh.gif In to se grejo z nami, ki mormo že tko dele na konc do petka, ko je konferenca, vsak dan 2 testa pisat, zajebavat? Če dobimo šute, ji bomo rekl, naj da še en test, pa magar v petek, ko mamo že vsi kej in je konferenca. Wtf ej, pol testa iz snovi, ki je neb smel bit. A bo zdej sam pol upoštevala, dala še en test, kaj?? verymad.gif

No, dons se bom pa res učila in probala jutri latinščino popravt, da bom mela sam enga popravca. Upam, upam, upam, čeprav je snovi ko gnoja velik. oops.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#10343 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 17 June 2009 - 07:08 PM

Ponavadi sem šla pripravljena na izpit, vsaj malo. Jutri grem pa čisto brez znanja cry.gif in me samo zanima kako bo izpadlo cry.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#10344 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17118 posts

Posted 18 June 2009 - 09:17 AM

Za en izpit iz zgo mam zapiske od 4 ljudi in se nič ne znajdem + eni so popolnoma neberljivi. rolleyes.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#10345 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27483 posts

Posted 18 June 2009 - 10:24 AM

Mene pa rooollllaaaaa!!! Šla bi se ga nasekat s kašno fajn žensko osebo, al pa sama, na kašn beach party. Pa prijemlje pa poletna pohota in si na momente močno želim bit samska.... Oni fantek me spet mika.... ahhhh
  • 0

#10346 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86572 posts

Posted 18 June 2009 - 03:56 PM

Tok sem lena, da smrdi. Zakaj niso izpiti pozimi, porkamadona?! mad2.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#10347 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18628 posts

Posted 18 June 2009 - 04:35 PM

Sonček je, vroče je. Že od torka nimamo več šole, dons sem bla cel dan na bazenu in ga je toook sedl, najedla sem se sladoleda tongue.gif , zmenle smo se s puncami da gremo mal žurat v Zrče, fant nama je rezerviral en teden Grčije wub.gif Nobenih skrbi nimam, mam najbolše prjatlce, super fanta, včeri sva bla v kinu in je blo ful lepo, spančku je pr men, waaa. Lajf ne bi mogu bit bolj popoln in jst nebi mogla bit bl srečna smile.gif wub.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#10348 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 18 June 2009 - 04:38 PM

fotr...
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#10349 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 18 June 2009 - 04:39 PM

Zdaj sem naredla dva izpita in se se nič več ne učim, ker očitno mislim, da sem boga za jajce prijela rolleyes.gif . Pa še me v bistvu trije čakajo.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#10350 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6800 posts

Posted 18 June 2009 - 04:49 PM

Iz srca sovražim vročino! rpg.gif

In doma boknedaj luftat preveč, ker je prepih (domišljiski), in bo fotr zbolel...ja, seveda rolleyes.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#10351 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 18 June 2009 - 05:54 PM

Dans odpisala zadn izpit in sedaj samoa čakam na rezultate 2 izpitov. Upam na najboljš smile.gif smile.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#10352 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28049 posts

Posted 18 June 2009 - 06:15 PM

QUOTE(ora @ 18. 6. 2009 - 11:24) View Post

Mene pa rooollllaaaaa!!! Šla bi se ga nasekat s kašno fajn žensko osebo, al pa sama, na kašn beach party. Pa prijemlje pa poletna pohota in si na momente močno želim bit samska.... Oni fantek me spet mika.... ahhhh

Danes sem imela ene take odbite sanje na temo pohote, s tem, da so v njih nastopale same zenske LOL. biggrin.gif Sam je bilo fajn hahaha. laugh.gif

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#10353 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 18 June 2009 - 06:52 PM

Jaz pa sanjam enega soseda, zdaj sem na kavču, pa sem ga spet.

Fora je pa v tem, da mi sploh ni ne vem kako dober on, ampak mi je bolj njegov frend.

GET OUT OF MY HEAD

(and into my room).
ph34r.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#10354 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28049 posts

Posted 18 June 2009 - 07:01 PM

Povzemam iz prostega cveka: ocitno je nekdo nad Slovenijo izparil zajetno kolicino spanske muhce. laugh.gif

• 0

#10355 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 18 June 2009 - 07:02 PM

QUOTE(Kinky @ 18. 6. 2009 - 18:52) View Post

Jaz pa sanjam enega soseda, zdaj sem na kavču, pa sem ga spet.

Fora je pa v tem, da mi sploh ni ne vem kako dober on, ampak mi je bolj njegov frend.

GET OUT OF MY HEAD

(and into my room).
ph34r.gif

ohmy.gif blink.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#10356 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 18 June 2009 - 07:07 PM

Kwaaa?

A smo v spovednici, ali nismo? laugh.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#10357 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28049 posts

Posted 18 June 2009 - 07:08 PM

Ajde, ce ima pa poba v Vietnamu. biggrin.gif (to je letelo na Rein post:)
  • 0

#10358 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 18 June 2009 - 07:11 PM

Jutri prihaja domov. Je bil pa 2 dni nazaj po TV, v prispevku 24ur, pa je zdaj ves ponosen, celo izjavo je dal.

Pa vsak dan, ko sem mu poslala sms, sem mu napisala, da če je že šel v Blue Oyster club, če ste gledale Policijsko akademijo veste, da je to en gay plac. Ko se vidiva v soboto me bo ubil, ker sem mu šla na živce. smile.gif smile.gif smile.gif

Jaz sem samo napisala kaj se mi v glavi dogaja, nič drugega, misli ne nameravam udejanjiti, pač nekdo mi je dober, saj ni edini, hodim po ulici pa mi je 5 žensk in 5 tipov dobrih, so what? tongue.gif
  • 0

#10359 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28049 posts

Posted 18 June 2009 - 07:15 PM

LOL Kinky. biggrin.gif

True, true, tudi jaz se komot vrzem na good-looking mimoidocega/mimoidoco parkrat na dan, ce mi mozgani tega ne bi preprecili. biggrin.gif

• 0

#10360 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27483 posts

Posted 18 June 2009 - 09:03 PM

QUOTE(_Planet_ @ 18. 6. 2009 - 19:15) View Post

Danes sem imela ene take odbite sanje na temo pohote, s tem, da so v njih nastopale same zenske LOL. biggrin.gif Sam je bilo fajn hahaha. laugh.gif

Pa ne, saj me ne mikajo ženske, samo pob mi je malo odveč zadne par dni smile.gif . Pa še danes me ja tako na hitro odslovil...pfffff. Sej ga skos zajebavam, da si bom ljubimca našla wink.gif . Pa ta drugi me totalno meš, sej v bistu mi ni nič rekel al pa naredil, samo jaz sanjarim, tako kot Kinky, kar neki tuhtam... biggrin.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users