Jaz rečem malčka za malico za hec.

Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 07 August 2025 - 09:11 AM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 07 August 2025 - 09:11 AM
Posted 07 August 2025 - 09:25 AM

Posted 07 August 2025 - 09:46 AM
Danes ima neke tehnične težave in eni pri nas ne znajo svoje službe opravljat brez.
Malčka, sladička ... Katastrofa.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 07 August 2025 - 09:58 AM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 07 August 2025 - 10:47 AM
Pablo Picasso
Posted 07 August 2025 - 10:56 AM
Točno to primerjavo sem hotela dat.
― V. Van Gogh
Posted 11 August 2025 - 12:52 PM
Ko se dogovoriš za neke roke oz dostavo materialov, pa med dopustom sem jim odgovarjala na maile, da bo ja do danes pripravljeno, ker mora naprej. Ampak danes nisem nič dobila, na telefon in mail pa tudi nobenega ne dobim.
[Napoleon]
Posted 11 August 2025 - 01:42 PM
Ena sodelavka ne zna prit v pisarno, ne da bi rezervirala parking za goste (pa enega imamo) ... Tako je na komot, da se ji ne da sprehodit od garažne hiše.
― V. Van Gogh
Posted 12 August 2025 - 05:28 AM
Posted 12 August 2025 - 06:33 AM
Pa v nasi soseski je to lajanje nevzgojenih cuckov ob vseh urah dneva in noci preseglo vse meje.
― V. Van Gogh
Posted 12 August 2025 - 10:04 AM
Ne predstavljam si čisto kak boš lajež psa kontroliral ponoči, sploh če ga imaš zunaj.
Mene bolj zmotijo ljudje, ki mislijo, da so sami na dopustu, in potem pustijo v bloku froce letat in topotat po stanovanju kot bedake ob vseh mogočih urah, pa da se derejo na terasi, da ima celo naselje privilegij to poslušat.
[Napoleon]
Posted 12 August 2025 - 10:08 AM
Ne predstavljam si čisto kak boš lajež psa kontroliral ponoči, sploh če ga imaš zunaj.
A to resno? Psa je veliko lažje vzgojit kot otroka. Meni je oboje nesprejemljivo, lajanje in dretje.
Ne vem, zakaj bi bili sosedi dolžni poslušat karkoli od tega zaradi lenobe in nesposobnosti staršev/lastnikov.
― V. Van Gogh
Posted 12 August 2025 - 10:24 AM
Posted 12 August 2025 - 10:31 AM
Mene bolj zmotijo ljudje, ki mislijo, da so sami na dopustu // pa da se derejo na terasi, da ima celo naselje privilegij to poslušat.
JA, JA, JA. Mene te stvari vedno bolj motijo, res postajam stara nergačka. Pri nas je res blazno zoprno, ker so v sicer ultra mirnem naselju uredili precej apartmajev in drugih turističnih nastanitev in se turisti ob vseh možnih urah derejo, pojejo, loputajo, ful je prijetno, ko ti ob 1h zjutraj pripelje pod okno spalnice z muziko na max, 10x zaloputne z vrati avta, potem pa še poje na ves glas. Pa razna praznovanja, ajde bodi glasen do 22h, 23h, ampak da ob 2h zjutraj še vedno nabijaš muziko, se glasno krohotaš, dereš, za vsako osebo na zabavi, ki se dotakne kozarca, skupinsko dereš chug, chug, chug z obveznim uaaaaa in huronskim ploskanjem na koncu, dej cmon. Ne rečem, da si na samem, ampak v strnjenem naselju se mi zdi osnovna kultura potrkat na vrata, napovedat zabavo, se opravičit - v tem primeru bi se zahvalila in jim zaželela, naj se imajo lepo. Ne vem no, mi smo v bloku vedno šli naokoli povedat sosedom in se jim vnaprej opravičili, če bomo slučajno preglasni, pa nismo v resnici nikoli divjih žurk prirejali, samo večje število ljudi se je zbralo v stanovanju ob kakem praznovanju in je bilo avtomatsko malo glasneje.
Pablo Picasso
Posted 12 August 2025 - 10:34 AM
Pri nas je res mirno naselje večinoma upokojencev, drugače bi tak hrup vzela v zakup. Tako ga pa ne morem in me noro moti. Jaz bi se v zemljo pogreznila od sramu, če bi moj otrok ali pes proizvajala take zvoke.
― V. Van Gogh
Posted 12 August 2025 - 10:45 AM
Razen ce ju posedim za tv vse ure ko smo notri.
Mi nismo za stanovanje, res ne.
Tudi mi imamo upokojensko naselje doma, ampak to ne pomeni miru. Vecno nekdo zaga, bagerira, kosi travo, to prov cakajo da je 6.00 in pol vklopijo sikularke.....za popizdit.
Posted 12 August 2025 - 10:48 AM
Jaz skoz delam "ššššš", po moje jim grem jaz bolj na živce kot mali, ki je precej glasen po naravi
Posted 12 August 2025 - 10:52 AM
Mi nismo za stanovanje, res ne.
Tudi mi imamo upokojensko naselje doma, ampak to ne pomeni miru. Vecno nekdo zaga, bagerira, kosi travo, to prov cakajo da je 6.00 in pol vklopijo sikularke.....za popizdit.
Enako, oboje. V hiši lahko dela marsikaj pa ni pol toliko moteč kot bi bil v stanovanju. Še nama ne, ker se umakne.
Ko je s sosedama zunaj, se pa njega sploh ne sliši, tako se dereta uni dve. Ful nama je žal, da nima ene normalne družbe tu.
― V. Van Gogh
Posted 12 August 2025 - 10:54 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users