Jump to content

Photo

Kateri film, oddajo, serijo... ste gledali danes?

• Please log in to reply
10352 replies to this topic

#10321 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30015 posts

Posted 01 June 2026 - 09:21 AM

Meni je pa žalosten, toliko travm, ki se prelivajo iz generacije v generacijo. 😖😖😖
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#10322 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13005 posts

Posted 01 June 2026 - 11:24 AM

Meni tudi, gledala pa nisem s kriticnimi ocmi glede zgodbe ali rezije, zanimivo mi je bilo, ker te đankije vse poznam na videz. Pa nisem vedela, da je tisti Marko umrl dve leti nazaj, njega se spomnim se iz mladosti, ker je vedno s tistim plinom v roki hodil naokrog.
  • 0

#10323 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30015 posts

Posted 01 June 2026 - 11:45 AM

^^
Podobno, jaz jih sicer ne srečujem, ampak vseeno. Se mi zdi dobro izbran naslov dokumentarca.
  • 0

#10324 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4830 posts

Posted 01 June 2026 - 12:08 PM

Producent in idejni vodja dokumentarca pa je bil moj asistent na faxu. Ta je fax zapustil po aferi plagiatorstva. Sploh nisem vedela, da se je po tem podal v filmske vode.

• 0

#10325 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18950 posts

Posted 01 June 2026 - 01:25 PM

Jaz bi si zelela bolj poglobljenih zgodb in vprasanj.
Mi je bilo vse neki na pol, al pa na 1/3. Dobra ideja, dober naslov. Izvedba pa mocno sepa.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#10326 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28753 posts

Posted 01 June 2026 - 01:29 PM

Ja oni so govorili samo svoje zgodbe, manipulatorstvo jim omogoča preživetje. Zadaj za odvisnostjo je toliko več kot te njihove zgodbe in res tako nekje na četrt povedano. To so ljudje,ki prizadanejo, globoko, ki se vedno delajo škodo, ne samo sebi. Ta del je čisto izpuščen. Cvitkovic kot odvisnik pa tudi verjetno nima uvida dlje kot do tu.
  • 0

#10327 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30015 posts

Posted 01 June 2026 - 01:38 PM

Morda sem si sama dodala ozadja in me zato ni motilo.(Včasih sem delala z odvisniki in mi, kar se manipulacije ipd. tiče, delujejo vsi enako, dvojčka in njuna mama so tipični predstavniki tega začaranega kroga).
  • 0

#10328 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13005 posts

Posted 01 June 2026 - 01:40 PM

A on je odvisnik al kaj? Od cesa?

Jaz osebno poznam enega narkomana, bil je bratov sosolec in je imel ful tezko otrostvo, bil zlorabljen in izkoriscan fant, kako sedaj zivi in deluje pa ne vem.
  • 0

#10329 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18950 posts

Posted 01 June 2026 - 02:41 PM

Tudi moj bratranec je odvisnik.
To je bil otrok ki so mu vtaknili v rit vse, pol so mu pa karnaenkrat nehali posvecati pozornost in zdaj je flasa njegova besticka.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#10330 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28753 posts

Posted 01 June 2026 - 03:40 PM

Frida alko pa trava bi rekla. Za alko dosti sam pove, za travo se pa spomnim od takrat ko so pri nas snemali, da je skos z jointom hodil okrog 🙂
  • 0

#10331 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18495 posts

Posted 05 June 2026 - 08:37 AM

2 dela Off Campus

https://www.instagra...jF0cmRyMnh2Yw==

Ze ful dolgo nisem cesa popularnega gledala pa kar uzivam. Ce so vam vsec coming of age filmi, je tale serija super.

Par delov Sopranovih.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#10332 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46711 posts

Posted 05 June 2026 - 09:07 AM

Emily in Paris en del cetrte sezone.
  • 0

#10333 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18118 posts

Posted 05 June 2026 - 11:25 AM

Če je barbo.zavrsnik ful pohvalila to serijo. Jaz nočem začet, ker bi me verjetno potegnila noter in nimam časa. 😁 Se pa reeli prikazujejo skos in povsod, jao.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#10334 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18495 posts

Posted 05 June 2026 - 11:44 AM

A te moje? Saj je samo 6 delov :)
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#10335 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4830 posts

Posted 05 June 2026 - 12:11 PM

Podgana si pred tem brala knjigo?

Naj bi pa vsaka knjiga v seriji dobila svojo sezono.

• 0

#10336 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18495 posts

Posted 05 June 2026 - 12:23 PM

Nisem, tako da ne morem primerjati. Niso glih vrhunski igralci, ampak ok distrakcija za par vecerov :) Ona ima tako glupe izraze na faci, da je na trenutke moteca.
  • 0

Tumblr

#10337 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4830 posts

Posted 05 June 2026 - 12:31 PM

Aja? Glede na to, da sama zgodba ni nekaj globokega (tipična športna študentska romanca), sem mislila da je zaradi igre tako pohvaljena :D  No, mogoče mi rata nekje dobit serijo, da bi si pogledala, kako so sledili knjigi.

• 0

#10338 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18495 posts

Posted 05 June 2026 - 12:45 PM

Ne, zato, ker te pac potegne. Ker ni takih ponavadi. Jaz pa imam ful rada te razne The Breakfast Club filme :) Bos ti igral mojega fanta, da bom enega drugega dobila. As if.
  • 0

Tumblr

#10339 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30015 posts

Posted 05 June 2026 - 02:36 PM

The Breakfast Club 😍

Film Vse na pol na RTV365
  • 0

#10340 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 90024 posts

Posted 06 June 2026 - 01:00 PM

Jaz sem pa sredi noči zaključila z branjem noro dobrega psihološkega trilerja in potem ugotovila, da je po knjigi posneta tudi miniserija :woot::

https://www.imdb.com/title/tt20863760/

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users