Spovednica
Posted 16 June 2009 - 11:19 AM

Posted 16 June 2009 - 11:36 AM

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 16 June 2009 - 11:40 AM

Bomo zmogli??? Bomo JAAAAAAAAA

[Napoleon]
Posted 16 June 2009 - 11:49 AM

Spovedujem se, da me danes daje LENOBA. Raje sem šla likat pa Tudorje gledat, kot pa se učit. Pa ni se mi dalo z enim sošolcem na pijačo, ker sem vedla, da me ima namen prosit za uslugo, pa sem se malo zlagala, da imam nujne opravke. Pfuj, grda jaz. Samo kaj ko me vedno pokliče samo takrat ko me rabi.
Posted 16 June 2009 - 12:32 PM

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 16 June 2009 - 04:26 PM

Posted 16 June 2009 - 04:29 PM
al od 22-05
?
no, si vsaj pomirjena

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 16 June 2009 - 04:40 PM
pa še zmeri sem čist pobebljena in slow motion
Posted 16 June 2009 - 05:03 PM

[Napoleon]
Posted 16 June 2009 - 05:23 PM
od 10.00 do 17.00
pa še zmeri sem čist pobebljena in slow motion
Kva, 19 ur si spala jaaa LOL a ne.
Jz sm enkrat ene 4 naenkrat vzela in sm bla čist adijo, sam jz sm jih vzela tko iz debilizma in sm šla direkt na popravljanje 3eh graj nemščine, šlo se mi je za popravca, eno uro sm sedela pa gledala v list, vse kar sm razmišljala je blo ooo sj to pa znam, ooo sj to nalogo pa tud znam, na konc je zvonil, jz se pa še podpisala nism

pol je pa profesorca pršla do mene pa je rekla da kaj je narobe k vid da sm čudna, pa sm ji pač kr priznala kaj sm nrdila pa mi je dala še 1x za pisat

ja matasta si čist a ne =(
joj joj ta moja babi ibr se ji kisa ampak res iber iber in sm nestrpna do nje, priznam, na živce mi gre, ker me izčrpava in pije vso kri in energijo, sj po eni strani je super babi, je kot druga mama, skrbi zame, mi kupuje, mi dela usluge, se dobro razumeva, samo je težka u božju mater zadnje čase in vedno bolj se obeša samo name... njen miki (moj brat) pa je njen naj naj,. čeprav vedno ko ji to pod nos vržem (smeje seveda, ne na grd način) to zanika ampak se prav vidi, kako ga vedno oprošča ko ji zahinav ko ne pride kadar sta zmenjena pa jo pusti čakat in na cedilu itd... ja ja takrat je njen miki ziher kaj zaposlen pa zato ne more pridt, če pa bi jaz kej tazga nrdila sm pa mala frfra k ne ve kje se me glava drži. Ja kaj je pa pol miki s 35 leti je pa str frfrast neodgovoren osebek. S tem, da jaz ji nikoli ne zahinavm, še kaj namesto mikija nrdim.
Ma pismu ej pridejo dnevi ko s emi trga in bi najraj se v zid zabijala prokleti odnosi prizadeti.
Posted 16 June 2009 - 05:53 PM

Bolj ko berem te zapiske, manj znam. Noč bo še dolga

Posted 16 June 2009 - 06:21 PM

Pa pri latinščini mi tudi skorajda ne more uiti popravc (jooj, če bi bil vsaj kakšen drug predmet, kle bojo do konca zajebaval).
Drugi imajo šolo že tko u easy, pr ns je pa do petka, do konference NORO

Posted 16 June 2009 - 06:26 PM
Posted 16 June 2009 - 06:55 PM
Grem spat ob 17.00. v soboto.
Se zbudim ob 18.00. Pridem v dnevno. Fak. Rečem: eno uro sem spala.
Mama: je nedelja.

Mladost norost. haha
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 16 June 2009 - 07:07 PM

Pridna sem bla, končno šla učit.

Posted 16 June 2009 - 07:11 PM

Posted 16 June 2009 - 07:27 PM
pomenla sm se z babi, sme jo klicala prej

Posted 16 June 2009 - 07:55 PM

Piga me, 100/h. Celi večer že muziko na youtube navijam in to samo tako da bi kr zaplesala po sobi. Ven bi šlaaaaa, plesat, poletjeee, čaga do jutra, waaaaaaaaa

Ok, jutri bo bolše

[Napoleon]
Posted 16 June 2009 - 08:00 PM
Posted 16 June 2009 - 08:20 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users