Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#10281 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 June 2009 - 10:45 PM

Ne straši bogega otroka. laugh.gif
Drugače pa nimam pojma, ha ha, a ne zdi se mi smiselno. butl.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#10282 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 15 June 2009 - 10:47 PM

Ja ene države zahtevajo to, sam nisem ziher če je med nimi Špa.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#10283 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27481 posts

Posted 15 June 2009 - 10:47 PM

Mislim, da ne, če je država v EU ali katera teh držav, ki po ZZZS spadajo noter (Hrvaška,Švica,...)
  • 0

#10284 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27481 posts

Posted 15 June 2009 - 11:13 PM

Nekaj za v spovednico: trenutno me totalno razganja na enega malo mlajšega fantka. Kar dviguje se mi pritisk, ko me na FB kaj ogovarja. Ta FB je res fatal error. In za še hujše sranje ima slikce gor, sebe oops.gif itak. Ahhh, sicer pa že par mesecev nisem mela takega krša na nekoga, je prav malo za popestritev. Itak se kristalno jasno zavedam, kakšen otrok je po pameti in vem ,da je daleč od tega, da bi kdaj kaj blo. Ampak je pa seksi oops.gif
  • 0

#10285 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 15 June 2009 - 11:28 PM

Bluzim.

butl.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#10286 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 15 June 2009 - 11:36 PM

Crna, saj v Španijo bom že prišla anyway, potni list imam namreč tudi. Je pa osebna vsekakor veliko bolj priročna kot pasuš.
  • 0

#10287 Melaina

Melaina

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 258 posts

Posted 16 June 2009 - 06:52 AM

izpit sem ruknila budala ena jst
  • 0

#10288 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 16 June 2009 - 07:06 AM

Bo drugič več sreče!
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#10289 Melaina

Melaina

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 258 posts

Posted 16 June 2009 - 07:14 AM

ja jst ne verjamem v srečo
pa sem se učila skor dva tedna no
kera budala sem jst,najbolš da vse skupi pustim

• 0

#10290 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 16 June 2009 - 08:29 AM

Ne smeš obupat!! Potem jim boš na nek način "pokazala " da so oni zmagal. Se je tudi meni že velikokrat zgodilo da sem fuknla izpit in sm se dolg učila, eni pa še pogledal niso pa so nardil ermm.gif Tak je. Ne moremo nč nardit. Ponavad sem tudi jaz tisti dan slabe vole potem se pa pomirim, tak d upam d boš ti jutri boljše volje z veliko optimizma!! smile.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#10291 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 16 June 2009 - 08:43 AM

Tok sem lena, ne da se mi učit in že razmišljam, da bi se od enga izpita odjavla in ga šla delat pol septembra. slap.gif Za ponoret.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#10292 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 16 June 2009 - 08:50 AM

Konc sm z maturo! yahoo.gif hooray.gif Pa še vse mi je super šlo, še posebi ustni. Me muchos happy biggrin.gif .
  • 0

#10293 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 16 June 2009 - 08:54 AM

Srečnica! cry.gif No, pa čestitke, da ti je šlo. Super! thumbup.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#10294 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 16 June 2009 - 09:02 AM

Hvala biggrin.gif .
  • 0

#10295 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 16 June 2009 - 09:13 AM

Bravo punce, vam iz srca priželim. wink.gif

Jaz sem tako otožna danes, brez nekega pravega razloga, ker mi nič ne manjka. Pa čakam, da mi neka stvar pade z neba, čeprav se zavedam, da bo bika potrebno za roge prijet, ali mogoče meč, pa zmaja razkosat . . . da se uredi.

Grem si lase umit, potem pa na novo začnem dan. smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#10296 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26180 posts

Posted 16 June 2009 - 09:20 AM

Zjutraj smo dobili mail od šefice in šefa, da rabimo najt eno dokumentacijo za inšpekcijo, ki je DANES! A se niso mogl prej spomnit? Inšpekcija je bila naročena že nevem koliko dni/mesecev prej, oni so se pa danes spomnili, da bi bilo dobro kaj pripraviti. Sej ni bilo velike panike, ker smo vse našli. Moti me princip smile.gif
  • 0

#10297 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17117 posts

Posted 16 June 2009 - 09:56 AM

QUOTE(eve @ 16. 6. 2009 - 9:43) View Post

Tok sem lena, ne da se mi učit in že razmišljam, da bi se od enga izpita odjavla in ga šla delat pol septembra. slap.gif Za ponoret.

jaz sm isto lena ko 100 mater, greh da je zunaj tako lepo vreme mi pa gnijemo noter za knjigami. Tolaži se z tem da smo še 3 tedne wacko.gif smile.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#10298 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 16 June 2009 - 10:05 AM

QUOTE(Melaina @ 16. 6. 2009 - 8:14) View Post

ja jst ne verjamem v srečo
pa sem se učila skor dva tedna no
kera budala sem jst,najbolš da vse skupi pustim

Ma dej, kera budala sm šele jst, k se učim več kt 1 mesec za izpit pa ga bom ful slabo naredla, če ga sploh bom. Ma dej počutm se k ena tupa ženska, res tale rezultat bo tkole: In your face ermm.gif
Fak, to ti res samozavest zbije do nule.

• 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#10299 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 16 June 2009 - 10:27 AM

Nardila še en izpit in to z 9 smile.gif smile.gif smile.gif yahoo.gif yahoo.gif

p.s. ne obupat Melaina ZA DŽJEM VEDNO POSIJE SONCE!!!! verjami d se bo enrkat obrnilo in ti bo to znaje še prav prišlo ne glede na to če si ga sedaj naridla v prvo ali drugo***
  • 0

#10300 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 16 June 2009 - 11:04 AM

Men je pa za razliko od vseh tuki gor bedno,ker se nimam praktično nič več za učit.

Ne vem sploh kaj naj počnem, prav dolgčas mi je.

Knjiga ki sem jo kupila od Coelho-ta je nadbedna in mi je škoda unih sedem evrov,ker bi jo najraje zažgala, tako dolgočasna je (Brida).

Tečt grem zvečer, zdej sem wii fitala....

Ma nič narest grem še ena poročila, to je to....
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users