vprašanja (zanima me, ...)
Posted 15 October 2008 - 07:39 PM
Posted 16 October 2008 - 10:21 AM
@ Ančka - ena izmed firm je Algea http://www.algea.si/ , ki je grozovito nagnusna za jest in zaradi tega, sem jaz po polovici škatlice prenehaja z jemanjem. Res, to je nagravžno.
Jaz imam eno vprašanje, preden pokličem na simobil, ker so mi tam res tečni.
Torej - jaz imam naročninški orto smart paket. Avgusta mi je naročnina potekla in sem jo podaljšala za 2 leti. Zdaj pa je prišel ven ta Orto-BERI paket in me zanima, če lahko jaz menjam paket? Torej, da preklopim iz orto smarta, na orto berija z novim black berry telefonom? Bom mogla še ti dve leti plačevat staro naročnino (ortosmart), al enostavno preklopim naročnino in plačujem novo naročnino normalno ?
Posted 16 October 2008 - 10:33 AM
Posted 16 October 2008 - 11:23 AM
Si ziher ?
Posted 16 October 2008 - 11:47 AM
Posted 16 October 2008 - 11:57 AM
Posted 16 October 2008 - 12:01 PM
s strani:
Naročniški paket ORTO BERI lahko izberete tudi obstoječi Si.mobilovi naročniki, ki imate katerikoli drugi naročniški paket. Strošek menjave paketa pri prehodu na naročniški paket ORTO BERI je brezplačen. Vsak naročnik je lahko hkrati naročnik le enega paketa bodisi ORTO SMART, ORTO U NULO ali ORTO BERI.
KLIK
Posted 16 October 2008 - 12:07 PM
v glavnem stvar je sicer zanimiva, ampak realno gledano pa za povprečno uporabo (torej telefoniranje in smsi) popolnoma preveč.
Posted 16 October 2008 - 12:09 PM
edit
Sem že našla. Nekje v mesecu novembru.
[Napoleon]
Posted 16 October 2008 - 04:11 PM
našla. od 11 do 13
Posted 16 October 2008 - 04:57 PM
še moje mnenje o afnanju z blackberryjem: če nisi hud poslovnež ali pa osebna asistenka hudega poslovneža, je stvar samo šminka. moj brat je včeraj ob tej debati komentiral, da simobil vzgaja novo generacijo tajnic!
v glavnem stvar je sicer zanimiva, ampak realno gledano pa za povprečno uporabo (torej telefoniranje in smsi) popolnoma preveč.
Sploh se ne strinjam. Jst sm hotla nabavt en mobitel s celo tipkovnico (ker ful smse pišem) in ta varjanta BBja je bla izmed najboljših ponudb mobitelov s QWERTZ tipkovnico. + mu dam še za pregledovanje emailov in fajnega planerja-koledarja. Itak grem naslednje leto na faks (mobitelov ne menjam pogosto) in se mi zdi, da mi bo prav prišel.
Posted 16 October 2008 - 05:22 PM
- http://www.coe.int/DEFAULTEN.ASP?
- http://www.svlr.gov....st/svet_evrope/
- http://www.coe.si/sl/
Rada pa bi dobila ČIMVEČ informacij v zvezi s SVETOM EVROPE.
Že vnaprej hvala!
aja, še eno vprašanje, zdej so mi ugotovili malo dioptrije in moram kupiti očala, na pregled sem šla samoplačniško ker se mi pač ni zdelo tako drago (14€), sedaj pa bi rada napotnico ali delovni nalog al kako se reče (ne vem-zato sprašujem), da bi dobila očala 33€ cenejš,ker sem se v kar draga 'zapičla' tko, da... katera pozna postopek in koliko časa traja?
Posted 16 October 2008 - 05:37 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 16 October 2008 - 05:53 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 16 October 2008 - 06:15 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 16 October 2008 - 06:21 PM
Če avgusta nisi vzela telefona, plačuješ samo naročnino za orto beri (19€). Prehod na "višji paket" (dražji) je brezplačen.
s strani:
Naročniški paket ORTO BERI lahko izberete tudi obstoječi Si.mobilovi naročniki, ki imate katerikoli drugi naročniški paket. Strošek menjave paketa pri prehodu na naročniški paket ORTO BERI je brezplačen. Vsak naročnik je lahko hkrati naročnik le enega paketa bodisi ORTO SMART, ORTO U NULO ali ORTO BERI.
KLIK
Sem vzela telefon (oz. ga je moja sestra). To pomeni, da vseeno ne bom rabla plačevat dvojne naročnine?
Se strinjam z Brokoli. Mislim, če se bi ve šminkale z BB potem nevem zakaj bi se tudi jaz? Govorite za sebe.
Posted 16 October 2008 - 06:36 PM
Med katere 3 rimske province je bilo razdeljeno slovensko etnično ozemlje v rimski dobi. Navedite še glavna mesta teh provinc.
Pa še; Pri kolonijah imamo mi samo napisano; v njih živijo prebivalci z državljanstvom. Rabim pa, kaj so to kolonije. Lahko rečem potem Dežela, v kateri živijo prebivalci z državljanstvom ali Dežela, ki je pod oblastjo močnejše države in v kateri živijo prebivalci z državljanstvom?
In za municipije? Dežela, v kateri je živelo prebivalstvo brez državljanstva, lahko so jih tudi mučili?
edit: Že imam
Posted 16 October 2008 - 07:20 PM
Nujno rabim tale odgovor.
Med katere 3 rimske province je bilo razdeljeno slovensko etnično ozemlje v rimski dobi. Navedite še glavna mesta teh provinc.
Pa še; Pri kolonijah imamo mi samo napisano; v njih živijo prebivalci z državljanstvom. Rabim pa, kaj so to kolonije. Lahko rečem potem Dežela, v kateri živijo prebivalci z državljanstvom ali Dežela, ki je pod oblastjo močnejše države in v kateri živijo prebivalci z državljanstvom?
In za municipije? Dežela, v kateri je živelo prebivalstvo brez državljanstva, lahko so jih tudi mučili?
edit: Že imam
Ščijem!
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 16 October 2008 - 07:25 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users