Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#10201 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26180 posts

Posted 13 June 2009 - 10:36 AM

lol Ora smile.gif

Jst mam baje tudi policistične jajčnike...bogve, če se je to kaj spremenilo od takrat, ko sem bila nazadnje na ultrazvoku (beri 1998). Baje je to povezano z bolečimi menstruacijami. Imela sem jih, po tabletkah jih nimam več. We'll see how it goes biggrin.gif
  • 0

#10202 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27481 posts

Posted 13 June 2009 - 10:40 AM

Pojma nimam, ginekologija ni lih moje najljubše področje. Je ena teh tem, ko si mislim, da bolje zame, da čimmanj vem, drugače bom še kaj staknila. Sem mal hipohondra, oz. pravjo, da je to normalno za študente medicine in zdravstva, ta pojav ma prov svoje ime, ki pa se ga zdej ne spomnim. Uglavnem, maš vse bolezni o katerih se učiš, pravzaprav pa gre le za simptome bolezni, ki si jih nakoplješ s tem, ko teoretično spoznavaš stvari. Jap, defenitivno jaz to mam biggrin.gif
  • 0

#10203 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 13 June 2009 - 02:59 PM

QUOTE(ora @ 13. 6. 2009 - 11:28) View Post

Sally, policistične jajčnike maš? Prvič slišim, da je to s hormoni povezano.

Sem sitna, ker me skrbi za izpit, ki ga mam v torek. Obenem pa se nisem danes o učila, se niti ne bom.

Edit: Mladoletna ti ga skos serješ, povej nam raje kaj novega biggrin.gif

Ni res! evil.gif Mah, mal smo popil pa pokadil, pa sem se mučkala nekaj ur z enim, pa P mi je rekel, če se dobiva. Pa sem bla od prej s sošolko in še eno zmenjena za sprehod s psom, ki do 2h ponoč ni bil samo to in sem na dons prestavla.

Pa čist mam flekast vrat, fuul korektorja in pudra v prahu sm dala gor, lase mam spuščene, sam je ful spredi narjen in se vse vid. In jst nj se potem danes s Pjem dobim? cry.gif

Župniček mi je na fb poslal sliko, kjer sem kao jst, samo sem se za sošolko skrila. Moj moj, kako lepo uredi slikce po pa mi pošlje biggrin.gif . Hehe.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#10204 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17115 posts

Posted 13 June 2009 - 03:09 PM

nono.gif nimaš ti kao fanta?
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#10205 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 13 June 2009 - 03:17 PM

Sej zato sem pa napisala, da sem ga srala. P je fant wink.gif . In še D (ta od včeraj) me je kar poklical pred parimi miuntami, da je v bližini, če pridem. Pa sem rekla ne, drugič. Pa prov fajn je blo včer, pismo, mislim filing ma on zlo dobr oops.gif verymad.gif . Jooooooj, daj naj se že zresnem! rolleyes.gif . Sam ma pa ta D ful probleme; ne hod več v šolo, pa je 2. letnik, bo kmal kr delat začel.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#10206 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 June 2009 - 11:43 PM

Ne da se mi Filozofije učit. Policy Omrežja delujejo v primerjavi z njo prava poskočna pesmica.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#10207 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28049 posts

Posted 14 June 2009 - 01:31 AM

Na zalost moram spet ponavljati eno in isto spoved: razocarana nad frendi. down.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#10208 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46138 posts

Posted 14 June 2009 - 09:26 AM

Včeraj sem se premalo učila. Danes se mi še manj da. Snov je zoprna, da bi bolj težko bila še bolj zoprna.
  • 0

#10209 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14292 posts

Posted 14 June 2009 - 09:42 AM

Mami... mad.gif
Mi je rekla, če bi šle k stricu včeri, za kao malo cajta, pol je zvečer že priznala da bi le bilo dlje, danes pa sama ne gre k njemu, ker ne vem, je lena, se ji ne da vozit...whatever. Pismo, a ne razume da tko kot je ona rada kdaj sama doma sva tudi midve s sestro???
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#10210 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17467 posts

Posted 14 June 2009 - 10:17 AM

Bluzim. Ne morem se učit cry.gif Posledično tudi ne morem normalno funkcionirat, ker me skrbi kako bom zvozila cry.gif

Pred dnevi sem na fbju vidla, da ima en dečko, k mi je blo res dost do njega, deklco. Ne vem zakaj, ampak me je potrlo. Očitno ne čaka name ohmy.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#10211 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17115 posts

Posted 14 June 2009 - 10:40 AM

Se zjutraj menim z kolegom, pa on tak če grema za ene pol urce u Gradiše pogledat. Ok, ajde, samo res sam za pol ure. Yeah right. Zma bla ene 2 ure gor. Popoldne pa grema vrjetno nazaj, tak da bo glih nula učenja rolleyes.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#10212 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 14 June 2009 - 04:45 PM

Opet bom škatlo skadla zraven totega učenja rolleyes.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#10213 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6800 posts

Posted 14 June 2009 - 04:55 PM

Fant mi je danes rekel, da ko me naslednjič zagrabi histerija, naj v dobro sebe in okolice, dvakrat vdihnem, počakam par minut, in premislim, če je res vredno znoret. laugh.gif

Pa saj nisem taka no...
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#10214 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26180 posts

Posted 14 June 2009 - 04:57 PM

Hormonal overload? laugh.gif
  • 0

#10215 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6800 posts

Posted 14 June 2009 - 05:06 PM

yes.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#10216 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 14 June 2009 - 05:43 PM

Jutr se mi bojo odprla nebesa, can't wait.
  • 0

#10217 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29937 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 14 June 2009 - 05:47 PM

cel dan se ne premaknem iz pojstle - razen, ko sem šla jest al pa si narest kavo. oops.gif no, smeti sem dol nesla, LOL.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#10218 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4292 posts

Posted 14 June 2009 - 06:42 PM

Jezna sem nase mad.gif Kak sem lahko tako tele. Šla sem rezat neko suho klobaso na mesoreznico in je nisem vredu prijela zato mi je zdrsnila roka po rezilu. Zdaj mam cel kazalec po zunanji strani prerezan pol cm globoko. sad.gif Sploh ne vem al bi mogla to it šivat al kaj. Zaenkrat sem si samo z obližem ovila prst, da mi neha kri tečt. Že vidim kak se mi nebo to zarastlo in bom imela deformiran prst.
  • 0

#10219 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26180 posts

Posted 14 June 2009 - 06:50 PM

Pejd šivat. Čist zares! Dobila boš 1, maksimalno 2 šiva pa se bo OK zaraslo in bo kul. Tako se je zgodilo mojemu bratu, k se mu je steklena šajba razbila sama od sebe v rokah. Je šel za zihr dohtarju pa oni ni vedel, ali bi mu šival ali ne. Potem je povedal, da igra saksofon in so mu takoj zašili. Danes se ne vidi več, kje je bil šivan.
  • 0

#10220 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4292 posts

Posted 14 June 2009 - 06:59 PM

Će bi šla jutri pol to ne velja več ne? Sem mislila it jutri k svojemu, ker so dežurni pri nas res bolj kot ne sam na papirju, nikoli niso v ordinaciji. Bi mi bili bolj všeč tisti trakovi, ko kožo skup držijo.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users