Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36378 replies to this topic

#10201 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26370 posts

Posted 14 October 2008 - 09:25 AM

True!

Mi smo začel zadnje čase darilne bone furat smile.gif Čeprav sem danes mamici kupila kuhinjsko tehtnico, ker se ji je prejšnja pokvarila smile.gif
  • 0

• Guests

Posted 14 October 2008 - 10:18 AM

Kje naj Emule dobim, da ga inštaliram, pa če so kake fore pri inštalaciji, ki jih je treba vedet(porti pa to)...če kdo ve? Hvala.
  • 0

#10203 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26370 posts

Posted 14 October 2008 - 11:58 AM

http://prdownloads.s...-Installer1.exe - tule ga dobiš

Potem zadevo inštaliraš in pustiš odprto ter klikneš tale link: http://ed2k.2x4u.de/index.html in klikneš tam, kjer piše "all servers (add to Emule)".

Potem si izbereš en server, kamor se boš connectala (bolje je, da ima čim manjši ping) in to je to.

tule je še: "help" http://www.emule-pro...l...&cat_id=245
  • 0

• Guests

Posted 14 October 2008 - 12:02 PM

Hvala Ančka smile.gif
Sem uspela.
  • 0

#10205 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 14 October 2008 - 12:03 PM

Omg, kaj sem se nasmejala tem predlogom. laugh.gif Šparovček sem že pomislila, samo vem da ma že ene dva. huh.gif
  • 0

#10206 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 14 October 2008 - 02:41 PM

Kupi šparovečk, pa ko prideš k njemu mu razbij prejšnja dva. biggrin.gif

Malo pomoči glede računalnika bi rabla... V temu namenjeni temi wink.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#10207 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20090 posts

Posted 14 October 2008 - 06:22 PM

Ima katera kakšno preprosto skico tlorisa Emone za prerisat? smile.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#10208 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 14 October 2008 - 07:17 PM

Nariš štirikotnik pa ga z dvema pravokotnima "cestama" razdeli na četrtine, pa desno od njega improviziraj Grajski girč. cool.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#10209 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14560 posts

Posted 14 October 2008 - 07:36 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 14. 10. 2008 - 12:58) View Post

http://prdownloads.s...-Installer1.exe - tule ga dobiš

Potem zadevo inštaliraš in pustiš odprto ter klikneš tale link: http://ed2k.2x4u.de/index.html in klikneš tam, kjer piše "all servers (add to Emule)".

Potem si izbereš en server, kamor se boš connectala (bolje je, da ima čim manjši ping) in to je to.

tule je še: "help" http://www.emule-pro...l...&cat_id=245

Jaz ne loadam vec preko mule, se je v Nemciji ze zgodilo da je racun prisel domov za "ene par" tisoc evrov.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#10210 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 14 October 2008 - 07:38 PM

^^ WTF kaj je pa to za en joke?

QUOTE(crna @ 14. 10. 2008 - 15:00) View Post

Kaj je najbolje narest, ko ti antivirusni program na USB priključku odkrije virus? Meni sicer priporoča "move to chest" (kaj to pomeni nimam pojma, ampak pač odklikam to opcijo, če mi jo že tako silno priporočajo), meni se sicer fajn sliši tudi "delete".
In kaj pomeni ta "move to chest", se s tem virus dejansko izbriše, ali ga samo kam premaknem (kam in kako naj ga zbrišem tam?).

Namreč na računalnikih na faxu imamo en kup virusov (woot.gif) in ga vsakič posledično fašem gor na ključek.

cry.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#10211 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14560 posts

Posted 14 October 2008 - 07:47 PM

Ni joke, fant mi je glihkar povedal da tudi v Avstriji, fanta osebno pozna. Ampak dvomim, da bo to v Slovenijo kaj kmalu prislo.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#10212 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4735 posts

Posted 14 October 2008 - 09:15 PM

Račun od koga in s kakšnim razlogom?
  • 0

#10213 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14560 posts

Posted 14 October 2008 - 09:24 PM

Od firme ki zastopa avtorske pravice, iz ZDA ali Nemcije. Razlog? Avtorske pravice
Za torrente pa zaenkrat se nisem slisala
  • 0

#10214 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26370 posts

Posted 15 October 2008 - 06:57 AM

Zanima me, katere alge priporočate (tabletke kot prehransko dopolnilo). Predvsem me zanima firma.
  • 0

#10215 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 15 October 2008 - 09:03 AM

Ančka, http://www.davafitto...14&menu_level=4
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#10216 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 15 October 2008 - 10:39 AM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 15. 10. 2008 - 5:57) View Post

Zanima me, katere alge priporočate (tabletke kot prehransko dopolnilo). Predvsem me zanima firma.

Jaz ti jih sploh ne. In zakaj - zadnjič sem bila v Sanolaborju, kjer so mi pokazali škatlico tablet in sem pogledala vsebnost vitaminov. In sem ugotovila, da je precej boljše, če si kupiš vitaminske tablete, ker v teh je večja vsebnost vitaminov. V zeleni algi jih je pa minimalno.

• 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#10217 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26370 posts

Posted 15 October 2008 - 12:30 PM

V principu ne bi želela jemat alg zaradi vitaminov, ampak zaradi mineralov in "čiščenja" telesa.
  • 0

#10218 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 15 October 2008 - 01:16 PM

Ancka, priporočam ti Chlorello. (firma je algopharm)

Moja mami jo je za čiščenje telesa, priporočil ji jo je nek dohtar, ki se s tem ukvarja.
Ta Chlorella je vzgojena v kontrolirani vodi, medtem ko tiste alge, ki jih kupiš v trgovini, niso- so v nečisti vodi zrasle.

Je pa ogabna za jest.
  • 0

#10219 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 15 October 2008 - 01:48 PM

Mene pa zanima, kako gre to s prijavo na e študent?? A to te faks registrira ali kako?
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#10220 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 15 October 2008 - 06:43 PM

Kaki faks? To je pač neka zveza študentska zveza postavla, na faxu nimajo nič s tem.

QUOTE(crna @ 14. 10. 2008 - 15:00) View Post

Kaj je najbolje narest, ko ti antivirusni program na USB priključku odkrije virus? Meni sicer priporoča "move to chest" (kaj to pomeni nimam pojma, ampak pač odklikam to opcijo, če mi jo že tako silno priporočajo), meni se sicer fajn sliši tudi "delete".
In kaj pomeni ta "move to chest", se s tem virus dejansko izbriše, ali ga samo kam premaknem (kam in kako naj ga zbrišem tam?).

Namreč na računalnikih na faxu imamo en kup virusov (woot.gif) in ga vsakič posledično fašem gor na ključek.

• 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users