Jump to content

Photo

Novoletna darila

• Please log in to reply
1321 replies to this topic

#1001 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 21 December 2013 - 11:08 AM

Za brata imam letos najboljše darilo sploh: plačala bom vse decembrske stroške. :)

Za mami sem vzela Figs&Rouge kremo za roke in balzam za ustnice Coco-Rose, za fotra bom našla kak fajn naraven balzam za po britju, Sanctum ali Sante ali kaj podobnega.

Za sodelavke, šefa in namestnico imam 50 g čaja Božično jabolko in po en rjavi kandis.

Za prijateljico 50 g kave lešnik iz Cafetina, 4 rjave kandise in 50 g čaja Božično jabolko.

Eno malenkost mam za AP, sam ne bom napisala, kaj. :P

Za M. sem kupila eno družabno igro, ki se nanaša na eno interno foro in Walkers piškote z dvema vrstama čokolade. Pa verjetno mu bom še kakšno malenkost, kavo ali čaj.

Jaz sem zaenkrat dobila krožniček v obliki smrekce in doma narejene piškote, zavito v celofan (bom razdelila), Rafaelo zvezdico in okrasek za smrekco (Rafaelote bom dala naprej, okrasek sem pa na kljuko vrat od pisarne obesila) in instant mešanico za kakav (samo odprla sem in vrgla proč,  ker je ogabno). Od M. sem zaenkrat dobila Burt's Bees losjon za telo, ta glavno me pa baje še čaka.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1002 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23288 posts

Posted 21 December 2013 - 12:31 PM

Tista ideja za zavijanje v obliki živali mi je tudi ful všeč, še posebej za otroke. :) Bom sigurno kdaj probala.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1003 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17608 posts

Posted 22 December 2013 - 08:03 PM

Jaz tudi malenkosti, če že, doma se nikoli nismo kaj dosti obdarovali.

Nekaj bom spekla, pa fantu morda podarila kaj ročno izdelanega - knjižno kazalo je super ideja. ;)

Za domače bom spekla razne piškote itd., ki jih bom nesla tudi fantovi družini, saj sem za novo leto pri njih.

Fantu pa nisem nič direktno kupila, ker sem mu že novembra podarila denarnico za obletnico, sem pa sebi kupila nov koplet perila in ga bom razvajala za novo leto. :D

Sošolkam in prijateljicama sem naredila božične voščilnice in vsaka dobi še labelo.

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1004 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 24 December 2013 - 08:00 AM

Jaz sem fantu kupila steklene posode za v mikrovalovko, ker pravi, da mu plastični niso všeč. Pa 50 evrov bon Interšport, da si bo kupil nove tekaške copate.

On je meni podaril Loccitane karitejevo kremo za roke, in pa silikonsko podlogo za miško, ker me vedno boli roka, ko srfam. Praktično. :)

Mama mi je podarila 3 ogromne vreče špeže, čistila, itd., sadje in zelenjavo, ter športne pajkice za v fitnes. Najboljše darilo. :)

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1005 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 24 December 2013 - 05:00 PM

Jaz ga bom peljala v savno za tri ure, ima sodelavka wellnes. Maksu pa tudi kako malenkost, knjigo al pa lego duplo.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1006 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 24 December 2013 - 09:02 PM

Jaz sem dobila neseser in sesalec. Vesela,

• 0

#1007 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 December 2013 - 10:24 PM

sesalec

:hooray: :cool:

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1008 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 24 December 2013 - 10:43 PM

Jaaa, takoj sem letela en krog z njim :P 

• 0

#1009 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15175 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 25 December 2013 - 08:11 AM

:lol:
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1010 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 25 December 2013 - 09:05 PM

Lo-Fi :thumbup: 

Jaz sem dobila smučarsko spodnje perilo, dry fit Nike puli za tek/smučanje, solnico in poprnico v obliki mačk (the best darilo :woot:), termovko, kapo, kristalno sledo, nogavice, keramično posodo za kuhanje, komplet olivnega olja in balzamičnega kisa in en poseben balzamičen kis. Ful fajna in uporabna darila. Vse kar sem dobila mi je všeč.

• 0

#1011 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 27 December 2013 - 10:53 AM

Od staršev sva z bratom dobila Sony Xperia tablico. 

Od M. sem dobila full lepo ogromno porcelanasto šalco in Earl Grey Superior čaj, vse v mojih dveh barvah: zeleni in vijolični.

Od sodelavke sem dobila L'Occitane citronka osvežilne robčke in potovalni citronkin losjon za telo. 

Od sodelavca prtičke s potiskom 100-evrskega bankovca (:lol:) in sladkarije. 

Od N. buteljko rdečega in plezalni tečaj. 

Za Sinnaio mam kokosovo presenečenje. -_-

Največje darilo mi je pa čas, ki mi ga namenjata M. in N.. :love:

Drugo največje darilo od ravno pravem času je pa to, da gre danes fotr končno domov domov iz bolnišnice. :woot:

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1012 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 27 December 2013 - 11:46 AM

Od mami sem dobila uggice (koncno nimam vec f(ake)uggic)

Od ocita sem dobila nocno omarico

Moj mi casti nov mobitel (sibam sedaj v simobil, da uredim)

Dobra bera je bila letos.

Za tamaleg pa imamo kupljeno veliko skatlo lego kock.

• 0

• Guests

Posted 27 December 2013 - 09:29 PM

Mi se za novo leto in božič ne obdarujemo nekaj pretirano, tu in tam kakšna malenkost - imajo pa to navado pri fantu, zato bom napisala, kaj bova njegovim kupila:

- fantov oče: maketo avtomobila (je zbiratelj)

- fantov brat: parni kuhalnik 

- fantova mama: še ne veva

Razmišljam, da bi vseeno tudi mojim podarila kakšno malenkost, pa mogoče tudi prijateljicam kakšen mini paketek presenečenja po pošti. Bom videla, kako bom kaj s časom.

• 0

#1014 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 28 December 2013 - 02:17 PM

od staršev puzzle z motivom starega zemljevida sveta, kozarec z sovicami :D, denar

od sestre tea difuzerje

od fanta knjigo in trenerko

od fantovih knjigo, čokolade in dove komplet

od sošolke čaj in kremo za roke

od kolegic pa posteljnino, Jogi tea - sweet chai, Just - krema z materino dušico

letos sem podarjala bolj skromna darila, ker bodo vsi obdarovanci dobili kake spominke iz Špa, izjema je fant, ker ne bo dobil darila za roj. dan :)

mama: bon za masažo, alverde olje za obraz

ata: gate, kolonjska

sestra: tabla za na steno

fant: 2x kavbojke, gate, parfum

tašča & com: kekse, suho sadje, vino

kolegice 1 - 3: kekse, krema za roke, čaj, kazalo za knjigo

sošolka 1 & 2: keksi, kazalo za knjigo

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1015 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 26 November 2014 - 11:58 AM

Ste že kaj kupovale oz. razmišljale o darilih za letos? :)

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1016 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 26 November 2014 - 12:05 PM

Jaz sem otrokom kupila žepne grelne blazinice, odraslim pa "teflonski peki papir" za večkratno uporabo in silikonsko podlogo za peko.

• 0

#1017 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25904 posts

Posted 26 November 2014 - 12:08 PM

Ja, midva imava ze skoraj vse pripravljeno (pri njegovih se obdarujejo za Miklavza in je to to).

Tast: vodnik po Sloveniji, ker imata namen poleti it s karavanom tja na dopust

Tasca: rdeca torba z zadrgo, ki stoji kot skatla brez pokrova, ko jo odpres (za shranjevanje slikarskih prckarij ipd.), lep moder sal z belim geometricnim vzorcem, piskoti z lesniki in cokolado

Fant: ful lepa posteljnina s trikotniki, komplet spodnjih majic, rozine (ker je nor nanje :D), pa karte za Hobita

Dedek in babica: dekorativna keramicna posoda v obliki zvezde za piskote, orescke, suho sadje ipd. in nekaj za notri

Ker naju za bozic ne bo tukaj, bova verjetno naredila za vsakega v njegovi familiji, ki pride na bozicno vecerjo (pribl. 20 ljudi) mini hiske.

Za domace sem nakupila pa nekaj tipicnih nizozemskih sladkarij, ker tokrat letiva z Adrio in jih lahko imam v prtljagi b.p., cetudi so v gelu/tekoce, pa razlicne cebulice za posadit v loncke/na vrt (upam, da ne bo ravno takrat vse pomrznjeno). Mami dobi se kaksno malenkost za peko (imava ze velike nacrte glede tega, kaj vse bova za praznike nakuhali in napekli :)).

Edited by Anouk, 07 December 2014 - 10:32 AM.

• 1
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1018 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19150 posts

Posted 26 November 2014 - 01:31 PM

Jaz sem sestričnama kupila karte za 2cellos, bota dobili predčasno, ker je koncert 19.12..

Mami dobi denarnico, ati verjetno tudi.

Fant veliko Bajadero, kot vsako leto, drugih daril si ne kupujeva, ker greva po božiču takoj v Sarajevo in tam skupaj zapravljava.

Edino za brata še ne vem. Kakšna ideja za 9-letnika?

Sodelavke in prijateljice pa dobijo moje piškote.

• 0

#1019 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32300 posts

Posted 26 November 2014 - 01:36 PM

Za 9-letnika sicer ne vem, ampak A.-jev nečak je letos za 8. RD dobil en set za eksperimentiranje in se spomnim, da je bil ful navdušen, ker ga to zelo zanima.

• 0

#1020 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 26 November 2014 - 01:53 PM

Trenutne ideje, ki se bodo najverjetneje še spremenile so: 

Za dedka bova skupaj z mamo, enako kot lani, napolnili vrečo živil, ki jih bo lahko porabil. Lani je bil ful vesel darila in ga je za razliko od prejšnjih let darilo celo (u)porabil. :lol:  Lani je vse skupaj dobil v košari, letos bo v plastični nakupovalni M&M's vrečki. :)

Za fantova starša bova dala razvit in okvirit fotografijo, ki jo je foter forsiral za fantov rojstni dan. :twisted: Poleg pa dobita še nekaj malenkosti.

Za drugo babico in dedka bova dala natisnit koledar oz. foto knjigo (se še odločava kaj). Poleg pa še par malenkosti.

Fantu planiram kupiti denarnico. 

Za moje pa še nimam idej. 

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users