Restavracije/lokali - dobre in slabe kritike
Posted 03 February 2010 - 11:29 AM
Posted 03 February 2010 - 03:48 PM

After all this time?
Always.
Posted 03 February 2010 - 08:18 PM

Posted 03 February 2010 - 08:50 PM
@Braunkopf: solata običajno pride na mizo nezačinjena, da si jedec sam po mili volji priredi okus in količino.
Jaz pa ravno v bolj high end restavracijah dobivam perfektno začinjene solate, prav domiselno ponekdaj, v kakih bolj tako za študentsko populacijo pa nezačinjeno.
Pa tole je bila celovita predjed, solata je bila bolj za priokus in nič ni bilo začinjeno.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 03 February 2010 - 08:57 PM
Obupno drago je? Škoda, ker nimajo menija s cenami na strani, ker me res zanima, v kakšnem rangu je to. No, pa dobro, sej za enkrat bova že preživela, če je res tko dobro, je treba probat. Hvala Nincha

Joj, meni se res zdi, da je precej draga, ampak saj pravim, to je blo že ene 8 let nazaj, mogoče se je pa že kaj spremenilo. Mogoče smo pa samo mi bolj takšne stvari jedli, saj nevem no. Pejta probat definitivno, moram tut jst mal starše spomnit nanjo

After all this time?
Always.
Posted 13 March 2010 - 01:39 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 22 March 2010 - 10:00 AM

Danes pa imava obletnico in se ravno pogovarjava, če bi šla v famozno Argentinsko (oba sva ljubitelja mesa), ampak sem slišala tudi kar nekaj kritik ... je kdo zadnje čase bil tam in kakšno je bilo mnenje?
Oz. če ima kdo kaj drugega v mislih?
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 22 March 2010 - 10:13 AM

Posted 22 March 2010 - 10:31 AM
Moj dragi ima zadnje čase kar nekaj kontakta s Hare-krišno (kakor koli se že to pravilno napiše) saj imajo zelo zelo dobre medenjake in pa ene krekerčke. Jih redno kupujeva!
In seveda ker se pogovarja tudi z vegetarijansko usmerjenimi ženskami (to mu moram še prepovedat

Večino stvari sploh nisem poznala, saj sem res zelo "zelena" v zelenjavnem svetu. Par stvari sem si nametala na krožnih in se opravila proti mizi z rahlo kislim izrazom na obrazu. Med samim hranjenem se je kislost mojega obraza samo povečevala ... kljub temu, da sem stvari močno dosolila

Ko sva odhajala mi je moral obljubit, da me v kratkem pelje na nekaj zelo mesnega, da se odkupi za tole zadevico. In seveda jaz se tja ne vrnem več!
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 22 March 2010 - 10:58 AM

Kami - mogoče kakšen T-bone v mehiški, ali pa dejansko argentinska, ampak so cene zelo zasoljene, za 2 cca 50 evrov.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 22 March 2010 - 11:05 AM
Sploh glede na nivo restavracije, ki je ipak bolj nekakšna eksotična menza (podobno kot Thai Inn), tako da od njih presežkov res ne pričakujem. Mi je pa zlasti všeč lih popolnoma nemesni in neribji meni, tam lahko brez skrbi sprobavam nove jedi, brez da bi preverjala, če je kje kaj mesa.
Pa hrana okusnaaaaa. Začinjena. Eksotična.
Poleg vegetarijanske prehrane so na voljo nekatere veganske jedi, ki so posebej označene, na voljo so tudi solate in sladice. Enkrat sem skoraj dušo spustila ob neki veganski sladici, je bila abnormalno dobra, še fant, ki ni baš sladkosned se je strinjal.
Cena? Prava sitnica

vuelvo a vos,
Posted 22 March 2010 - 11:21 AM
Gre predvsem za neko pivnico, oz. lokalom z ozko ponudbo jedi, ki so vse pripravljene na tajski način. Izbire res ni veliko, je pa vse bolj ali manj okusno, dobra ponudba pa je tudi za striktne vegetarijance.
Nekatere jedi so zelo začinjene, spet druge sploh ne, oz. minimalno. Jaz velikokrat jem njihove tajske curryje in pa stir fryje - gre za pečeno "azijsko" zelenjavo (kalčki, zelje, paprika, paradajz, itd) z rižem. Ponudba obsega tudi nekaj pečenih rezancev z zelenjavo ali mesom in pa "kitajski" pečeni riž z jajcem. Jaz nad njihovimi rezanci nisem navdušena, ker so do zdaj vsakič bili razkuhani in precej lepljivi, pa nekako so mi še najslabša jed od vseh tam. Sploh Pad Thai me je razočaral, je pa res, da imam raje pikantne jedi, kar Pad Thai niti ni.
Še en minus, kar se tiče njihovih jedi - tofu je vsakič čisto gumijast in brezokusen.
Sicer pa je tale gostilnica pozitivno presenečenje zadnjih let, sploh ker tja velikokrat hodim jest pred predavanji (imajo tudi bone) in ker se mi zdijo nekatere jedi res dovolj pikantne, kot se pač pritiče azijskim jedem. Se pa ne strinjam z besedami Pure Poison, da je Thai Inn zelo prilagojen evropskemu okusu, kar se tiče azijskih restavracij je najbolj prilagojena (in najbolj zanič imo) restavracija Da Buda.
Hkrati pa moram še enkrat pohvalit tajsko v City Parku in njihove azisjke zaposlene (vem, da niso Tajci, ne vem pa zares od kod so), ker se res trudijo vzpostavit en pristen kontakt.
vuelvo a vos,
Posted 22 March 2010 - 11:29 AM

Posted 01 June 2010 - 08:56 PM
Ena tistih zadev, kjer večinoma jejo angleški turisti.

Za moje pojme ni vredno tega denarja. Ali pa, kokr za koga, mi ne bomo šli več.
Gre za ta princip, veliko denarja, male porcije.

Moja tuna (tunin steak s sezamom na zelenjavnem karpaču

Tuna mi je bila premalo pečena, not še čis surova. Te trave aka rukola ne jem, paradižnik je bil brez okusa, o bučkah ne bom, ker bom spet na robu bruhanja (res jih ne maram). Ker sem vedla, da bom lačna (

Goveja juha je bila pa fuuul dobra!
Jagode s smetano-teh par jagod in kepica sladoleda.

Ambient je not ful lep (mi smo bili zunaj), ta ki nas je strege je bill tud okej.
Mal precenjeno vse skupi, no.
Posted 01 June 2010 - 09:02 PM

After all this time?
Always.
Posted 01 June 2010 - 09:07 PM
Tunin stejk na zel. karpaču se ful dobro in fensi sliši, sam res je ta zelenjava "kr neki" - paradajz tanajcenejši iz Hoferja, oz. Lidla (ta Hoferjev je bojda še dejansko ful okusen), mal rukole pa bučk, da pač zgleda kul, vse skup brez kakršnekoli omake... Mah, brezveze. Lepo pa zgleda.

Ja tale sladica je pa spet na princip estetike - manjka pa kak kontrasten preliv čez, al pa malce mete, nekaj no, ker tole lahko še tanajdebelejša Micka z Gorjancev na tržnici nardi.
vuelvo a vos,
Posted 01 June 2010 - 09:07 PM

Posted 01 June 2010 - 09:08 PM

vuelvo a vos,
Posted 01 June 2010 - 09:15 PM
Meni pa na prvi pogled deluje obetavno, pol ko sem pa podrobno pregledala slike, se pa strinjam, da so si zadali way previsoke cilje.
Tunin stejk na zel. karpaču se ful dobro in fensi sliši, sam res je ta zelenjava "kr neki" - paradajz tanajcenejši iz Hoferja, oz. Lidla (ta Hoferjev je bojda še dejansko ful okusen), mal rukole pa bučk, da pač zgleda kul, vse skup brez kakršnekoli omake... Mah, brezveze. Lepo pa zgleda.

Ja tale sladica je pa spet na princip estetike - manjka pa kak kontrasten preliv čez, al pa malce mete, nekaj no, ker tole lahko še tanajdebelejša Micka z Gorjancev na tržnici nardi.

Posted 01 June 2010 - 09:15 PM

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users