Jump to content

Photo

L'occitane

• Please log in to reply
1766 replies to this topic

#1001 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 22 August 2007 - 11:43 AM

huh.gif bo treba pohitet. Vseeno hvala. =)
  • 0

#1002 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 22 August 2007 - 11:56 AM

Šampon pa ni znižan, samo balzam? Škoda.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1003 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 22 August 2007 - 04:05 PM

Mislim, da je samo balzam. Ker šamponu niso ''prenovili'' sestavin, kolikor vem.
  • 0

#1004 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 22 August 2007 - 10:24 PM

QUOTE(DiLeMa @ 22. 8. 2007 - 12:38) View Post

Enako je rekla za celo cherry blossom kolekcijo, namreč morajo uvozit novo pošiljko, ker so tko hitr vse izropali kupci. =)

A veš kdaj pride? Ker meni je enkrat rekla, da pride konec junija (pa ni blo nič). Zadnjič pa je govorila o septembru ... hmm.gif
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#1005 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 23 August 2007 - 08:22 AM

Meni je rekla, da bi moralo bit najkasneje v roku 14 dni. Ampak baje ne parfum (ta bi naj bil še kasneje) ampak zadeve za nego telesa iz te kolekcije.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1006 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 23 August 2007 - 11:44 AM

Bleeh jaz bi pa parfum sad.gif
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#1007 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 23 August 2007 - 08:01 PM

Kaj parfuma ni v nobeni L'occitane trgovini ? blink.gif cry.gif
  • 0

#1008 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 23 August 2007 - 10:07 PM

Noup, pomoje ne. Vsaj nisem ga našla nikjer. V kopru imajo še tester in včasih poprosim za en špric. oops.gif
  • 0

#1009 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 24 August 2007 - 09:39 AM

kaj katera ve, kolko stanejo dišavne vrečke (npr. sivkina), ki jih daš med perilo ali pa v kako omaro, da cote dišijo?
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#1010 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 24 August 2007 - 10:40 AM

QUOTE(Neyka @ 16. 8. 2007 - 14:10) View Post

Halo blink.gif Pri 17-ih letih? laugh.gif Kakšen učinek natančno si pa pričakovala?

Kolk stara bi pa rada izgledala če mi zaupaš? smile.gif

Kremica za okoli oči je bila namenjena proti podočnjakom in zabuhlosti, ne gubam.
  • 0

#1011 Neyka

Neyka

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 232 posts

Posted 24 August 2007 - 01:59 PM

QUOTE(Freya_ @ 24. 8. 2007 - 11:40) View Post

Kremica za okoli oči je bila namenjena proti podočnjakom in zabuhlosti, ne gubam.

Ta iz immortelle kolekcije je za kožo po 30. letu torej prioritetno anti-ageing oziroma za preprečevanje nastanka in odpravljanje gubic.

Vseeno mislim, da bi ti pri 17 ih bolj ustrezala tista iz oljčne kolekcije...
  • 0
Hey girls I lost myself! Anyone found me?
I have gone to look for myself... If I should return before I get back, Please keep me here.

#1012 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 29 August 2007 - 09:25 PM

Š K A N D A L !!!!! smile.gif

Danes mi je neka nova prodajalka povedala, da zaman iščem balzam za telo z zaščitnim faktorjem, ker so ga (do nadaljnega?) umaknili iz prodaje, ker baje vse reči, ki imajo uv filtre (al kakorkoli se že temu reče), testirajo na živalih. in da je to prebrala na Lushevi spletni strani. lepo videt, da se zna kdo učit od konkurence. wink.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1013 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 30 August 2007 - 07:45 AM

Eh, potem lahko pa tako ali tako vse potegnejo iz prodaje.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#1014 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 30 August 2007 - 08:05 AM

A bi mi znala ktera povedat za kolk moraš kupit, da dobiš darilo? 50, 100€?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1015 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 August 2007 - 09:07 AM

Čez 10k. se pravi okoli 40 eur.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1016 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 30 August 2007 - 09:35 AM

Hvala! A mi lahko še prosim samo poveš, kakšna ponavadi so darila? Sklepam, da kakšna mini embalaža proizvodov - je sploh kaj omembe vrednega?
  • 0

#1017 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 August 2007 - 10:06 AM

Ja, nekatere so omembe vredne! Poleg testerjev (ki jih v tem primeru ziher kaj dobiš - še fanta vleči s sabo, bo ziher še on kaj dobil =) - kaki balzam za po britju, kateri je fantastičen tudi zate twisted.gif ) ti ponudijo, kar pač majo. Ziher majo mini pakungo medenega gela za tuširanje (mislim, da so po 35ml), pa lepotilno mleko grozdje sem jaz enkrat dobila, mislim, da imajo tudi nekaj od citronke. Če te bo vprašala, kaj da, vprašaj, kaj ima. =) Potem pa se odločiš. ;p

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1018 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 30 August 2007 - 10:17 AM

Ja, jaz enkrat sploh nisem veliko nakupila v City Parku, pa me je nametala par testerjev in gledala v tiste predale in razmišljala na glas, kaj naj mi še da. Pa sem kar bleknila, če ima mogoče medeni gel za tuširanje. In sem ga
dobila.

Samo zdej vem, da so dobile navodila, da ne smejo več tako radodarno dajat testerjev. sad.gif
  • 0

#1019 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 30 August 2007 - 10:23 AM

QUOTE(Jenna @ 30. 8. 2007 - 11:06) View Post

še fanta vleči s sabo, bo ziher še on kaj dobil =)

kaj pa celotna familija laugh.gif hec.
Pred kakim letom sem v stari Lj. nakupila za več kt bivših 10k pa mi ni nič dala mad.gif niti enega samcatega testerja
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#1020 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 August 2007 - 10:51 AM

QUOTE(URŠKA @ 30. 8. 2007 - 11:23) View Post
kaj pa celotna familija laugh.gif hec.

Eh, to je pa že preveč očitno. Čeprav se bi splačalo norega naredit in it. twisted.gif

Pred kakim letom sem v stari Lj. nakupila za več kt bivših 10k pa mi ni nič dala mad.gif niti enega samcatega testerja

Hm, to se je že meni zgodilo v CityParku, zato tja ne hodim več.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users