Jump to content

Photo

Parfumi, ki ste jih nazadnje preizkusili

• Please log in to reply
1049 replies to this topic

#1001 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17608 posts

Posted 20 August 2025 - 02:38 PM

Haha, poznam to. Vcasih me v Mullerju 3 vprasajo, ce mi pomagajo. Po drugi strani pa zakaj bi imeli sploh kaj, ce pol itak kupimo po spletu :) Dvomim, da kdorkoli lahko ponudi tako nizke cene s fizicno trgovino.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1002 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32804 posts

Posted 20 August 2025 - 02:40 PM

Prazen? Meni je sicer ponudba parfumov čist prevelika in se vedno čudim kolegicama, ki točno vesta, kaj bi radi povohali in sta na tekočem, kaj je novega, haha. Jaz sem imela mogoče vsega skupaj 10 vonjev v lajfu in vcasih naključno še kakega fajn najdem v Mullerju ali zavoham na kakšni prijateljici.
  • 0

#1003 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28139 posts

Posted 20 August 2025 - 02:54 PM

^^
Podobno. : )

Kaj so kljukuše? : ))
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1004 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86995 posts

Posted 20 August 2025 - 03:18 PM

Pri meni je podobno kot pri tvoji kolegici, _M_. :D Pomoje imam po mami to. No, včasih sem bila bolj na tekočem, zdaj imam priljubljene znamke. Pa za vsak letni čas svoj parfum, tudi kupim redko istega več kot enkrat. Najhuje mi je, ko se ženske poleti špricajo z nekimi težkimi sladkimi parfumi, fuj.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1005 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27557 posts

Posted 20 August 2025 - 05:23 PM

Kljukuše so tiste naaprfumirane južnjakinje z ogromnimi nosovi in pretirano naličene, tako jim S pravi no 🤣 ker ima nos kot kljuko 😁
  • 0

#1006 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86995 posts

Posted 20 August 2025 - 05:45 PM

Kljukusa je drugace tole :D: https://www.kulinari...iscancem/10740/
Mi imamo ful radi.
  • 1

― V. Van Gogh

#1007 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27557 posts

Posted 20 August 2025 - 07:07 PM

Mu že dlje dopovedujem.
  • 0

#1008 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11541 posts

Posted 21 August 2025 - 09:12 AM

Najhuje mi je, ko se ženske poleti špricajo z nekimi težkimi sladkimi parfumi, fuj.

Joj ja pa sami taki sintetični vonji. Na splošno prevladuje poplava teh sugar vonjev brez karakterja, nekako vse isto diši pol pa še malo s švicom skupaj zmešano.  :wacko: Ful redko zavoham kakšen prijeten vonj tako na ulici...

Kljukuše so tiste naaprfumirane južnjakinje z ogromnimi nosovi in pretirano naličene, tako jim S pravi no ker ima nos kot kljuko

:lol:

Včasih res kar drži, ko vidiš žensko in njen stil že kar veš kako bo dišala...

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#1009 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17608 posts

Posted 21 August 2025 - 10:14 AM

Vsi od Sabrine Carpenter so taki 🫣 Vidim, da so ful popularni.

Jina, a je res Beach Walk ful podoben Blanc Soleil? Vidim, da enega imas, drugega pa poznas :D
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1010 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32804 posts

Posted 21 August 2025 - 10:16 AM

A ne kupujejo to samo najstnice, haha?
Dejte prosim za kakšen dober vonj povedat, da bom ob priliki povohala...
  • 0

#1011 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17608 posts

Posted 21 August 2025 - 10:19 AM

Kje pa! :D

Meni je sicer zelo vsec Burberry Goddess in na splosno je priljubljen masovno. Ce ti je vsec, lahko potem za manj kupis Lattafa Angham, ki naj bi bil isti :)

https://www.fragrant...gham-96768.html

Lattafe tudi ne mores nikjer povohati 🙄
  • 0

Tumblr

#1012 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28139 posts

Posted 21 August 2025 - 10:34 AM

Hahaha; hvala za obe razlagi pomena besede kljukuše.

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1013 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86995 posts

Posted 21 August 2025 - 11:44 AM

Jina, a je res Beach Walk ful podoben Blanc Soleil? Vidim, da enega imas, drugega pa poznas :D

Meni se sploh ne zdita, Beach Walk je precej bolj svež in citrusen, pa eden redkih te vrste, ki mi ne vleče na čistila. Meni se zdi precej kompleksen vonj, tudi obstojnost je solidna. Imam že drugo flaško pa sigurno ni zadnja. Blanc Soleil je pa bolj topel, sladek, kremast. To je vse kar zmorem od opisa, sori. :D 

Tale letošnja toaletna Eau de Soleil Blanc mi pa iz flaške diši, na koži pa sploh ne, nekaj me moti.

Od Forda sta mi najbolj všeč Bitter Peach in Cherry Smoke.

YSL Libre si bom sigurno še kdaj kupila, so mi všeč vse verzije. Pa Narciso Rodriguez sem jih že več imela, nekateri so mi res ful všeč, kakšni pa izrazito ne.

• 0

― V. Van Gogh

#1014 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17608 posts

Posted 21 August 2025 - 11:56 AM

Saj bom sla vohat, ampak to so kr druge vode :D Ne vem zakaj pol eni vztrajajo en ali drug, ne pa oba. Mogoce mi sploh ne bo noben vsec pa se poletja je konec, ampak sem se zapicila, haha.
  • 0

Tumblr

#1015 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23528 posts

Posted 21 August 2025 - 03:56 PM

Jaz sem podobno kot M, ko pridem v Müller, sploh ne vem, kje bi začela.:lol: Jaz nisem na tekočem, kateri parfumi so sladki, kateri cvetlični itd. Nekaj jih poznam, ker sem jih v preteklosti že preizkusila ali imela, ampak če bi pa hotela nekaj novega, nimam pojma med katerimi naj gledam, tudi z novostmi nisem na tekočem, ne spremljam tega.
Zdaj nazadnje sem šla poskusit Armani Si in Armani My way in YSL Libre. Si in Si Passione sta mi bila vsec. Pa eden Gucci Flora mi je bil dober.

Eni so mi recimo ful všeč, ampak nisem pripravljena dat tolk za parfum, npr Chanel Chance. Na pamet pa po spletu ne naročam več parfumov, ker sem se že kdaj uštela.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1016 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32804 posts

Posted 21 August 2025 - 04:09 PM

Jaz sem si v zadnjem času kupila par teh 10ml pakiranj, bolj zaradi firbca, pa ker je bilo recimi ugodno na Notinu.
Imam Prada paradoxe (mi je fuuuul všeč), pa Gucci vijola (neka Flora, ja, lepo diši) in C.H.Good girl enega, mislim, da roza.
  • 0

#1017 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27557 posts

Posted 21 August 2025 - 04:13 PM

A to so te testni ko pride na notinu občasno?
  • 0

#1018 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17750 posts

Posted 21 August 2025 - 04:21 PM

Jaz uporabljam parfum bolj poredko, imam enega svežega od Bottega Verde. Nazadnje sem vohala Dior J'Adore, mi je všeč.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1019 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86995 posts

Posted 21 August 2025 - 04:22 PM

Meni je bila tudi Prada Paradoxe vsec, dokler je nisem zavohala na vsaki tretji. Sem imela tester pa potem nisem kupila.
  • 0

― V. Van Gogh

#1020 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32804 posts

Posted 21 August 2025 - 04:25 PM

pri določenih je kar v redni ponudbi, poglej si te Gucci Flore, npr. Niti niso tako male te pakunge, jaz sem eno celo v Sephori kupila lani.
J'adore sem imela pa v času faksa, je bilo darilo od ex in to polnih 100ml, sploh ga nisem porabila.
  • 0

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users