Spovednica
Posted 02 July 2007 - 01:27 PM
Posted 02 July 2007 - 01:44 PM
Pablo Picasso
Posted 02 July 2007 - 02:47 PM
Posted 02 July 2007 - 03:45 PM
Posted 02 July 2007 - 03:50 PM
Posted 02 July 2007 - 05:15 PM
Počutim se pod pritiskom =), fant izvaja rahel presing name, ker bi ful rad šel na svoje, se pravi z mano živet pod isto streho... jaz pa sem kar malo v dvomih in presenečena, pa tak.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 02 July 2007 - 06:10 PM
Posted 02 July 2007 - 06:19 PM
Posted 02 July 2007 - 06:49 PM
Ja, samo veš, poleg teh prijetnih rečih je še kup drugih, bolj neprijetnih - finance npr. =) Sploh pa res ne vem, če sem že ready.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 02 July 2007 - 07:05 PM
Hočem povedat, da sliši se že enostavno in super kulj ampak ne izpade vedno tako, če nisi pripravljen. Tako, da srečno in upam, da se boš pravilno odločila.
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 02 July 2007 - 07:06 PM
Sploh pa res ne vem, če sem že ready.
Realno gledano, tega ne moreš vedet, dokler ne sprobaš.
Posted 02 July 2007 - 07:59 PM
Hvala Miss*69, saj tega se tudi ful zavedam, zato sem ful trdo na treznih tleh glede vsega tega. Morda včasih celo preveč. =) No, mislim, saj to ne bo iz danes na jutri, samo že resni pogovori o tem me malo medejo... mah, saj bo. Sicer pa nismo več tak mladi in ne mislim tja do 30ega živet pri ta starih, ker se pobijemo po moje. Pa rada bi končno zaživela po svojih (morda tudi najinih, LOL) pravilih in navadah.
DiLeMa, to maš pa tudi prav.
Posted 02 July 2007 - 08:29 PM
Posted 02 July 2007 - 08:38 PM
jenna, jaz te pa čisto razumem. ko je moj začel debato o skupnem življenju (recimo po parih mesecih vze) sem kar temo spremenila. sedaj po dveh letih pa sem pripravljena planirat. čeprav tukaj posledično pride toliko težkih stvari in odločitev. pa še finance!!! ampak bova speljala, počasi, ko bova res pripravljena. (btw: praktično skoraj skupaj živiva ker sem najmanj 4 noči na teden pri njemu, za tist končni korak se pa še ne morem odločit).
Posted 02 July 2007 - 09:07 PM
-supergirl-,
ja, težke in resne odločitve! =)
Drugače pa se še moram spovedati, da mi gre fuuul na jetra to, ko mi ta stara morita, kako onadva vse vesta, kako je zdaj na faksu nasploh (in tudi slučajno ne pomislita, da dejansko nekateri prfoksi dobesedno jebejo v glavo in da je na njihovih izpitih zadnje to, da iščejo znanje... NE, skos je problem v tem, da "ja, se že nisi dovolj učila"), ker sta pač sama hodila na faks. Koji k. ma pa to vezo? Mislim, foter na podlagi tega, ker je pač on pred skoraj 30-imi leti hodil na faks, zdaj ve, kakšne so razmere v eni konkretni problematiki na našem faksu. To ne moreš verjet.
Posted 02 July 2007 - 09:27 PM
Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.
Posted 02 July 2007 - 09:35 PM
Posted 02 July 2007 - 09:38 PM
Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.
Posted 02 July 2007 - 10:26 PM
Sem bla skoraj ziher, Hsul, da se boš oglasil - kot novopečeni "skupni vselitelj". =)
To za moje pojme ni glih kompliciranje. Preprosto bi pač rada pošteno in dobro premislila, kako in kaj. In meni bi to pomenilo precej več, kot pa če bi živela s cimrom. Živiš s partnerjem. Po drugi strani sem pa v duši samotar, rabim ogromno časa zase... eni smo pač malo bolj komplicirani, jebat ga.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users