Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

• Guests

Posted 02 July 2007 - 01:27 PM

Nekam bi morala poklicati, pa kar odlašam in odlašam. In sem si včeraj rekla, da danes pa bom, pa spet nisem. oops.gif Jao. cry.gif
  • 0

#1002 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27703 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 02 July 2007 - 01:44 PM

Nič ne pomagam mami.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1003 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 02 July 2007 - 02:47 PM

Coco* jaz tudi ne ermm.gif
  • 0

#1004 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 02 July 2007 - 03:45 PM

sleep.gif
  • 0

#1005 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46262 posts

Posted 02 July 2007 - 03:50 PM

Profesorja bi najraje brcnila v rit, ker ni mogel objaviti razporeda izpitov na internetu in sem brezveze danes zjutraj hodila na faks, pri tem pa še službo zamudila (saj je bilo dogovorjeno, ampak vseeno mi je malo nerodno, 2x prosit, če lahko kasneje pridem).
  • 0

#1006 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 July 2007 - 05:15 PM

Počutim se pod pritiskom =), fant izvaja rahel presing name, ker bi ful rad šel na svoje, se pravi z mano živet pod isto streho... jaz pa sem kar malo v dvomih in presenečena, pa tak.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1007 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 02 July 2007 - 06:10 PM

Pa ti si nora, resno - mental!! ohmy.gif blink.gif laugh.gif Pojdi živet z njim, jaz bi poletela od veselja na tvojem mestu. Joj, ko bom jaz enkrat z mojim lubijem dočakala ta dan, bom blažena in v nebesih. wink.gif Tak da - just do it, pomoje ti ne bo žal. Je več možnosti, da ti bo žal, če ne greš.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1008 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 02 July 2007 - 06:19 PM

Ha, sm vedla da bo tko. Pol sm pa js največji knedl izpadla, k sm jih opozorila, da en datum ne bo kul za žurko, ker bi bla dva dneva po žurki že ustni in velik folka ne bi prišlo. Zdej pa je že vse organiziran. SJ SM JIM REKLA!!!!! Tok bi se zdrla na njih zarad njihovega obnašanja, k mislijo da so alfa in omega. Na konc bo pa 5 ljudi žrl enga odojka mad.gif
  • 0

#1009 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 July 2007 - 06:49 PM

QUOTE(DiLeMa @ 2. 7. 2007 - 19:10) View Post
Pa ti si nora, resno - mental!! ohmy.gif blink.gif laugh.gif Pojdi živet z njim, jaz bi poletela od veselja na tvojem mestu. Joj, ko bom jaz enkrat z mojim lubijem dočakala ta dan, bom blažena in v nebesih. wink.gif Tak da - just do it, pomoje ti ne bo žal. Je več možnosti, da ti bo žal, če ne greš.

Ja, samo veš, poleg teh prijetnih rečih je še kup drugih, bolj neprijetnih - finance npr. =) Sploh pa res ne vem, če sem že ready.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1010 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 02 July 2007 - 07:05 PM

Jenna, jst ti svetujem, da dobro premisliš. Sej se lepo in sanjsko sliši ampak, če nisi pripravljen je lahko vse prej kot to. Če imaš možnost in željo pa vsekakor. Sej takrat šele lahko vidiš, če lahko funkcioniraš s partnerjem. Zihr pa ni dobro z glavo skoz zid lest. Moja soseda je bla 4 leta s tipom, na kar sta se na vrat na nos preselila k njej, si uredila flat, nato pa dojela, da nista pripravljena. Jima finance niso štimale pa še razni problemčiči so se začeli pojavljat. Pršla sta do faze, da se je tip odselu nazaj, kar je res velik minus in veliko nazadovanje za vezo. Kmalu za tem pa sta prekinila vezo.
Hočem povedat, da sliši se že enostavno in super kulj ampak ne izpade vedno tako, če nisi pripravljen. Tako, da srečno in upam, da se boš pravilno odločila.

• 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#1011 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 02 July 2007 - 07:06 PM

QUOTE(Jenna @ 2. 7. 2007 - 19:49) View Post

Sploh pa res ne vem, če sem že ready.

Realno gledano, tega ne moreš vedet, dokler ne sprobaš.

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1012 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 July 2007 - 07:59 PM

Hvala Miss*69, saj tega se tudi ful zavedam, zato sem ful trdo na treznih tleh glede vsega tega. Morda včasih celo preveč. =) No, mislim, saj to ne bo iz danes na jutri, samo že resni pogovori o tem me malo medejo... mah, saj bo. Sicer pa nismo več tak mladi in ne mislim tja do 30ega živet pri ta starih, ker se pobijemo po moje. Pa rada bi končno zaživela po svojih (morda tudi najinih, LOL) pravilih in navadah.

DiLeMa, to maš pa tudi prav.

• 0

#1013 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 02 July 2007 - 08:29 PM

full sladko je nekatere stvari počet na skrivaj,za hrbtom oops.gif
  • 0

#1014 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5852 posts

Posted 02 July 2007 - 08:38 PM

QUOTE(DiLeMa @ 2. 7. 2007 - 19:10) View Post

jenna, jaz te pa čisto razumem. ko je moj začel debato o skupnem življenju (recimo po parih mesecih vze) sem kar temo spremenila. sedaj po dveh letih pa sem pripravljena planirat. čeprav tukaj posledično pride toliko težkih stvari in odločitev. pa še finance!!! ampak bova speljala, počasi, ko bova res pripravljena. (btw: praktično skoraj skupaj živiva ker sem najmanj 4 noči na teden pri njemu, za tist končni korak se pa še ne morem odločit).

• 0

#1015 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 02 July 2007 - 08:40 PM

QUOTE(TiTa @ 2. 7. 2007 - 21:29) View Post

full sladko je nekatere stvari počet na skrivaj,za hrbtom oops.gif

TiTa prepovedane stvari so itak najslajše.

Jezna sem na fotra, ker mi samo gnjavi. Zdaj misli, da ker je končno prišel domov je glavni v hiši. Sanjaj dečko. verymad.gif rolleyes.gif
  • 0

#1016 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 July 2007 - 09:07 PM

-supergirl-,
ja, težke in resne odločitve! =)

Drugače pa se še moram spovedati, da mi gre fuuul na jetra to, ko mi ta stara morita, kako onadva vse vesta, kako je zdaj na faksu nasploh (in tudi slučajno ne pomislita, da dejansko nekateri prfoksi dobesedno jebejo v glavo in da je na njihovih izpitih zadnje to, da iščejo znanje... NE, skos je problem v tem, da "ja, se že nisi dovolj učila"), ker sta pač sama hodila na faks. Koji k. ma pa to vezo? Mislim, foter na podlagi tega, ker je pač on pred skoraj 30-imi leti hodil na faks, zdaj ve, kakšne so razmere v eni konkretni problematiki na našem faksu. To ne moreš verjet.
  • 0

#1017 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 02 July 2007 - 09:27 PM

Kako eni komplicirate s tem skupaj življenjem. Zveni huje kot poroka. Saj je isto kot da bi živel s cimrom, če mene vprašate. Če se kaj večjega zalomi pa se pač narazen odselita. Big deal!
  • 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#1018 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 02 July 2007 - 09:35 PM

^^ Ja, ampak a ni tako, da če se v skupnem življenju kaj zalomi, da lahko pol to tudi na razmerje in ljubezen samo vpliva ?
  • 0

#1019 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 02 July 2007 - 09:38 PM

To sem pod 'zalomi' pretpostavljal. Vse ostalo se pa da zmenit.
  • 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#1020 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 July 2007 - 10:26 PM

Sem bla skoraj ziher, Hsul, da se boš oglasil - kot novopečeni "skupni vselitelj". =)
To za moje pojme ni glih kompliciranje. Preprosto bi pač rada pošteno in dobro premislila, kako in kaj. In meni bi to pomenilo precej več, kot pa če bi živela s cimrom. Živiš s partnerjem. Po drugi strani sem pa v duši samotar, rabim ogromno časa zase... eni smo pač malo bolj komplicirani, jebat ga.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users