Jump to content

Photo

GSM aparati

• Please log in to reply
1841 replies to this topic

#1001 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15248 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 02 May 2011 - 01:25 AM

Yay!
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1002 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 02 May 2011 - 08:26 AM

ja , super darilo biggrin.gif
poročaj kak si zadovoljna smile.gif
  • 0

#1003 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 02 May 2011 - 10:43 AM

Jaz se ga tudi ne bi branila. biggrin.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#1004 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 02 May 2011 - 10:51 AM

HUDO! woot.gif Če bo kej narobe, ti ga pri nas komot zamenjajo. Fantovemu prijatelju so ga že 2x. laugh.gif
A kdo ve, kdaj pride 5G ven?
  • 0

#1005 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 May 2011 - 12:15 PM

Jaz pa ne bi imela iPhone-a. Predraga zadeva, pa VSE se plačuje. Nič ne moreš šmuglat. Jebejo se naj.

Vseeno - čestitke! cool1.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1006 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46101 posts

Posted 03 May 2011 - 12:19 PM

Kak to misliš, da se vse plačuje? Saj ima funkcijo, da se lahko priklopiš na wireless, pa zastonj brskaš po spletu. Ogromno aplikacij, ki jih ima telefončič pa je tud brezplačnih.

Meni je ful dober telefon, ampak v prosti prodaji je pa malce predraga igračka za moj žep.
  • 0

#1007 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 May 2011 - 12:47 PM

Vsaka nadgradnja, vsaka aplikacija, vsak komad, ki si ga želiš potegniti, vse se baje plača.
Bivši ga ima in kolikor vem, zastonj ni NIČ.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1008 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46101 posts

Posted 03 May 2011 - 01:00 PM

huh.gif Kolikor je meni znano, plačaš če vlečeš glasbo iz iTunesa, ampak če pa jo že imaš na računalniku pa jo lahko brezplačno preneseš na telefon. Ista finta kot je pri iPodu. Nekatere aplikacije so res plačljive, je pa na voljo en kup uporabnih aplikacij, ki so zastonj. Če telefon pred tem povežeš na wireless internetno omrežje, jih lahko brezplačno preneseš na iPhona. Če se ne povežeš, pa pač plačaš mobilnemu operaterju za stroške prenosa. Enako je pri dostopanju na internet. Glede nadgradenj pa ne vem kako je.

Sicer sama nimam iPhona, ga ima pa dečko (4ko) in kolikor sem uspela videt pri njem, mislim, da je tako kot sem napisala. Je pa res, da ga še nima dolgo, tko da se mogoče motim. Naj Imortelle ali katera druga lastnica oz. lastnik iPhona razjasni to dilemo.
  • 0

#1009 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 May 2011 - 01:01 PM

No, jaz tudi ne bom preveč pametovala, ker dejansko se sama nisem prepričala, povzemam zgolj to, kar
mi drugi povejo ... lastniki in pa tisti, ki jih zaradi teh razlogov nočejo imeti. : )

• 0

#1010 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23396 posts

Posted 03 May 2011 - 01:27 PM

Jaz sem pri Simobilu in bom lahko enkrat ta mesec ali naslednji lahko vzela nov telefon brez doplačila. Ampak vsi tisti, ki bi jih imela so 50€ ali več. Sem se odločila, da tokrat pa res ne dam veliko za telefon, tako da bi imela enega pod 50€. Bi imela takega, ki ima wlan in fotoaparat vsaj 5 mega. Ampak za tako ceno itak nimajo nobenega, ki bi imel oboje.

Zaenkrat sta v izboru Nokia X2 za 20 €, ki ima v redu fotoaparat, nima pa wlana ali pa Samsung Star II za 30 €, ki ima touch screen in ima wlan, fotoaparat pa 3,2. Toucha še nisem imela in sem malo skeptična.
Ima mogoče katera izkušnje s tema dvema telefonoma?
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1011 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86422 posts

Posted 03 May 2011 - 01:54 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 3. 5. 2011 - 13:47) View Post

Vsaka nadgradnja, vsaka aplikacija, vsak komad, ki si ga želiš potegniti, vse se baje plača.
Bivši ga ima in kolikor vem, zastonj ni NIČ.

laugh.gif

Skoraj vse je zastonj, če se znajdeš.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1012 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 03 May 2011 - 03:55 PM

Opa, fouš!
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#1013 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 May 2011 - 10:05 PM

QUOTE(Jinadaze @ 3. 5. 2011 - 14:54) View Post

laugh.gif

Skoraj vse je zastonj, če se znajdeš.

Baje, da ne, tudi, če si iznajdljiv ... tako vsaj pravijo nekateri! Morda so neumni! ohmy.gif
  • 0

#1014 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86422 posts

Posted 03 May 2011 - 10:25 PM

Piket ga je imel, pa še par mojih geek kolegov.

• 0

― V. Van Gogh

#1015 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 May 2011 - 10:45 PM

Aja, no, meni so te izkušnje podajali neg33ki, tak da ... XD
  • 0

#1016 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86422 posts

Posted 04 May 2011 - 02:00 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 3. 5. 2011 - 23:45) View Post

neg33ki

laugh.gif

Sicer pa tudi jaz že par let uporabljam iTunes in App Store, za iPod in komp. -)

• 0

― V. Van Gogh

#1017 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 04 May 2011 - 04:26 PM

Pri nas na faksu majo vsi iPhone al pa Blackberrye! ohmy.gif
  • 0

#1018 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 04 May 2011 - 05:53 PM

Pri vas na faksu je itak najbolj fin folk v Lj, glih zadnjič mi je kolegica razlagala da ji je ful bed, ker imajo VSEE njene sošolke po 5 originalnih parov uggic doma (pa ne da bi jim bila uggice fouš, sam veš kok je to keša!), use samo firme nosjo, vse tok top shit ušmekane high society... Tko da me ne preseneča. biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1019 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 04 May 2011 - 08:03 PM

Hvala za čestitke! biggrin.gif

Sporočam, da sem po parih dneh uporabe nadvse zadovoljna.
Dobila sem ga pa čisto nepričakovano - nikoli nisem izrazila želje, da bi ga imela - je pa sorodstvo očitno presodilo, da bi mi iPhone koristil. smile.gif

Je 4-ka, 16GB, kupljen je bil v Kanadi in tovarniško odklenjen. Zraven so prinesli tudi luknjač, s katerim sem svojo sim kartico pomanjšala v micro, da je šla v iPhone.

Ni res, da je vse treba plačat. Ima možnost priklopa na wi-fi, s katerim zastonj brskaš po netu, itd..
Aplikacij je ogromno takih, ki so zastonj. Tudi knjig je kar lepa zbirka zastonjskih (jaz jemljem iz Project Gutenberg).

Edina stvar, ki me zelo moti, pa je to, da se baterija precej hitro izprazni, če igraš igrice in aktivno uporabljaš aplikacije, internet, itd.. Če bi se samo pogovarjala in ga uporabljala kot osnovni mobitel, bi baterija zdržala tudi do dva dni, tako pa moram polnit vsak dan. ermm.gif

Ampak vseeno druge pozitivne lastnosti odtehtajo tudi to pomanjkljivost.

Dobila sem še OtterBox Defender etui, ki bi naj dobro ščitil iPhone pred poškodbami in udarci.

V glavnem - super zadeva! Če kdo razmišlja o nakupu, vsekakor priporočam (čeprav si ga sama nikoli ne bi kupila, ker mi je predrag). oops.gif

QUOTE(Kalypso @ 3. 5. 2011 - 14:00) View Post

huh.gif Kolikor je meni znano, plačaš če vlečeš glasbo iz iTunesa, ampak če pa jo že imaš na računalniku pa jo lahko brezplačno preneseš na telefon. Ista finta kot je pri iPodu. Nekatere aplikacije so res plačljive, je pa na voljo en kup uporabnih aplikacij, ki so zastonj. Če telefon pred tem povežeš na wireless internetno omrežje, jih lahko brezplačno preneseš na iPhona. Če se ne povežeš, pa pač plačaš mobilnemu operaterju za stroške prenosa. Enako je pri dostopanju na internet. Glede nadgradenj pa ne vem kako je.

Ja, tako je. yes.gif
Nadgradnje že prenesenih aplikacij so po večini zastonj.

Ful mi je všeč aplikacija Sky Walk (ker rada opazujem zvezde): love.gif
(Sicer plačljiva, ampak sem tudi to - poleg še parih plačljivih - dobila od sorodnikov.)
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#1020 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 May 2011 - 09:02 PM

Potem sem pa širila napačne infote. Se pardoniram!

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users