Jump to content

Photo

EMA

• Please log in to reply
1851 replies to this topic

#1001 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 27 February 2011 - 10:47 PM

Punce, ki gledate MKTV, a mate jasno sliko? Ker meni prenos sploh ne dela, ni zvoka, zamrznjena slika, čiiiist bedna loćčljivost...
  • 0

After all this time?

Always.

#1002 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4164 posts

Posted 27 February 2011 - 10:49 PM

Meni vse dela normalno, sam slika je socialna...ni neke ločljivosti.
  • 0

#1003 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 27 February 2011 - 11:07 PM

Jaz sem tudi najdla. Dela, ampak slaba slika, ja.
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#1004 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 27 February 2011 - 11:07 PM

QUOTE(Kinky @ 27. 2. 2011 - 22:31) View Post

Meni je bila tudi super EMA, po dolgem času, na nivoju. ESCja se pa tudi jaz - kot že od majhnega - veselim jaz. thumbup.gif
yes.gif Ni bilo potrebno gledat raznih Sašk Lendero, Brigit Šuler, Manc Špik, Lang in njihovih bolj ali manj posrečenih kopij. biggrin.gif

Slakonja pa je imel med premorom za glasovanje par dobrih fint. biggrin.gif Ona z Rodetom in Đurtotom je bila sploh dobra. biggrin.gif Na začetku pa mi je deloval kot da je pred oddajo zvrnil kak kozarček preveč. twisted.gif
  • 0

#1005 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 27 February 2011 - 11:19 PM

QUOTE(fifa @ 27. 2. 2011 - 23:07) View Post

Jaz sem tudi najdla. Dela, ampak slaba slika, ja.

Če gledate po satelitu, je to zaradi vremena. Ne da se mi iskat zdej MKTV, ne vem kakšna je slika, govorim na pamet.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1006 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27685 posts

Posted 27 February 2011 - 11:26 PM

QUOTE(fifa @ 27. 2. 2011 - 22:07) View Post

Ej, jaz tudi! tongue.gif biggrin.gif

What Kinky and Fifa (in random order) said. : )
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1007 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 28 February 2011 - 12:23 AM

Leeloo.. so mi bli super!

Ana, zakaj ni pravo tolmačenje?

Drgač pa glede Slakonje ne vem kera je komentirala kao, da hoče bit nek igralec ipd., LOL.
Sj študira igro in tudi voditelj je bil na nlp-ju. ( Ne vem, če še )
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1008 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 28 February 2011 - 07:52 AM

no ja valda, da hoče bit kao nek igralec, če je pa na AGRFT laugh.gif
  • 0

• Guests

Posted 28 February 2011 - 08:27 AM

QUOTE(Kinky @ 27. 2. 2011 - 21:40) View Post

Maja bo zmagala, jaz dam roko v ogenj, da bo tako. Folku se zdi, da ji je nekaj dolžen, ker je popušila na Talentih.

Jaz sem isto rekla vceraj, da bojo ljudje ziher glasovali za njo, ces, ce jo je na talentih Lina premagala, taj pa naj zdaj gre na Eurovision. smile.gif

QUOTE(Sally @ 27. 2. 2011 - 22:05) View Post

No comment rolleyes.gif

Slovenceljni so spet dokazali, da izberejo tistega, k ije kao revček (ker ni zmagala na talentih...).

Oh, so sad.

Primitiven se mi zdi tale komentar. Kakor tudi beseda Slovenceljni.

QUOTE(Kalypso @ 27. 2. 2011 - 22:09) View Post

Mah, pričakovano.

Res pa je, da jaz do EME za April še nisem slišala, Maja je le bolj prepoznavna. Upam, da bo angleška različica pesmi boljša. Finala Evrosonga verjetno ne bo videla, ampak sem prepričana, da bo boljša kot so bili Kalamari. No, je težko bit slabši kot so bili oni.

Prepoznavna v Sloveniji, v tujini je pa vseen smorn.

Men je pesem bedna. kr neki, slabsa mi je bla samo se tista od bratov Kozlevcar. Od finalistk mi je bla boljsa April, sicer mi je bla pa najboljsa Disko Raj, kjer bi pa mogli zamenjat vokalista, alpa ga nauci pet. smile.gif

• 0

#1010 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 28 February 2011 - 11:12 AM

QUOTE(rea @ 28. 2. 2011 - 0:23) View Post

Ana, zakaj ni pravo tolmačenje?

Najprej zaradi tega ker ponavadi najprej tolmač počaka govorca, da pove nekaj stavkov in potem on prevede. Dobro, tukaj je bil prenos v živo in je blo potrebno prevajat sproti, ampak ženska ima grozljivo nemelodičen glas, vmes se moti in nasploh je grozljiva. Meni jo je prava muka poslušat. Tolmača moraš poslušat z veseljem ne pa, da umreš od jeze zraven. Ko jaz poslušam tolmače na našem faksu se kr malo sprostim, ker sestavljajo stavke in besede tako hitro in tako melodično, da je pravi čudež!

• 0
Viens, reste ici!

#1011 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 28 February 2011 - 11:26 AM

ja sam res, una je bila pravi "snooze button"
  • 0

#1012 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 28 February 2011 - 12:09 PM

QUOTE(izabela @ 28. 2. 2011 - 8:27) View Post

Prepoznavna v Sloveniji, v tujini je pa vseen smorn.
Jaz sem mislila, da je Maja bolj prepoznavna v Sloveniji in je zato zmagala. April še v Sloveniji redki poznajo. Se pa strinjam da sta v tujini isti šmorn.
  • 0

#1013 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 28 February 2011 - 12:47 PM

Meni je bila Maja super, samo pesem pa ni za eurosong. Nič nenavadnega ni v njej, da bi izstopala.
po moje bi še najbolj zažgali Rock Partyzani.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#1014 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 February 2011 - 04:26 PM

Jaz EME nisem gledala, sem pa videla na koncu nastop od Maje in hja, meni ni všeč, ker, kot sem že povedala,
mi je to spakovanje odurno, ona mi je vizualno kar malo repulzivna, a naj gre na Eurosong, če je že na Talentih
tako nehvaležno popušila ... se pač pogliha.

Bi pa bilo res fajn, če bi nas že enkrat srečala pamet in bi začeli bojkotirati ta kurčevi Eurosong. Samo kaj, ko
bi eni menda zboleli, če ne bi imeli vsako leto pri nas tega malega showa.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1015 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 28 February 2011 - 04:54 PM

Jaz ziher. sleep.gif tongue.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#1016 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 28 February 2011 - 05:05 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 28. 2. 2011 - 16:26) View Post

Bi pa bilo res fajn, če bi nas že enkrat srečala pamet in bi začeli bojkotirati ta kurčevi Eurosong. Samo kaj, ko
bi eni menda zboleli, če ne bi imeli vsako leto pri nas tega malega showa.

Se strinjam. Res ne bi bilo slabo, če bi za kako leto ali dve spustili Eurosong.

Jaz Eme nisem gledala, sem si pa nekatere pesmi na netu potem ogledala. Maja je čist pričakovano zmagala, ampak meni pesem ni všeč. Ima dober glas, ampak ji pomojem pri tej bedni pesmi malo pomaga.

Za April prvič slišim, ampak tudi, če ne bi. Pesem mi ni všeč.

Naber ima super glas, pesem je pa res kot iz kakšne risanke.

Nina Pušlar je ful lepa, frizura ji tako paše, ampak pesem nič posebnega.

Hanah Mancini mi je bila kar všeč, tudi pesem se mi ne zdi tako slaba.

Ostalih nisem slišala.

Zame nobena pesem letos ni ravno izstopala, ampak se mi vseeno zdi, da je bilo tokrat vse skupaj malce bolj kvalitetno kot prejšnja leta.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1017 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 28 February 2011 - 06:14 PM

Jaz pa ne vem, kaj bi dosegli s tem, da bi spustili ESC.

In za nas, ki to spremljemo že do malih nog, je popolnoma drugeče gledati, če sodeluje tudi naša država, tot če ne bi.

Isto kot smučanje, če naše/naši nastopajo, je zadeva veliko bolj zanimiva.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1018 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 February 2011 - 06:39 PM

Stroške.

Ponos, da ne sodelujemo na showu, kjer je glasba absolutno sekundarnega pomena.

In okrnitev priložnosti za doživljanje maksime debilizma raznih attention whores. ;P

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1019 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 28 February 2011 - 07:04 PM

^^ Podpis.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1020 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 28 February 2011 - 07:15 PM

Stroški gredo iz naročnine. So veliki, to vem, in se tudi zavedam, da gre za veliko preseravanja.

Ampak če tega ne bi porabili za EMO in pošiljanje delegacije na ESC, bi ga pač zagonili za kakšno drugo neumnost. biggrin.gif

In če vam je vse to okoli EME brez veze, predlagam, da je ogledu ognete. sleep.gif twisted.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users