EMA
Posted 27 February 2011 - 10:47 PM
After all this time?
Always.
Posted 27 February 2011 - 10:49 PM
Posted 27 February 2011 - 11:07 PM
A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 27 February 2011 - 11:07 PM
Meni je bila tudi super EMA, po dolgem času, na nivoju. ESCja se pa tudi jaz - kot že od majhnega - veselim jaz.

Slakonja pa je imel med premorom za glasovanje par dobrih fint.

Posted 28 February 2011 - 12:23 AM
Ana, zakaj ni pravo tolmačenje?
Drgač pa glede Slakonje ne vem kera je komentirala kao, da hoče bit nek igralec ipd., LOL.
Sj študira igro in tudi voditelj je bil na nlp-ju. ( Ne vem, če še )
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 28 February 2011 - 07:52 AM

Posted 28 February 2011 - 08:27 AM
Maja bo zmagala, jaz dam roko v ogenj, da bo tako. Folku se zdi, da ji je nekaj dolžen, ker je popušila na Talentih.
Jaz sem isto rekla vceraj, da bojo ljudje ziher glasovali za njo, ces, ce jo je na talentih Lina premagala, taj pa naj zdaj gre na Eurovision.

No comment

Slovenceljni so spet dokazali, da izberejo tistega, k ije kao revček (ker ni zmagala na talentih...).
Oh, so sad.
Primitiven se mi zdi tale komentar. Kakor tudi beseda Slovenceljni.
Mah, pričakovano.
Res pa je, da jaz do EME za April še nisem slišala, Maja je le bolj prepoznavna. Upam, da bo angleška različica pesmi boljša. Finala Evrosonga verjetno ne bo videla, ampak sem prepričana, da bo boljša kot so bili Kalamari. No, je težko bit slabši kot so bili oni.
Prepoznavna v Sloveniji, v tujini je pa vseen smorn.
Men je pesem bedna. kr neki, slabsa mi je bla samo se tista od bratov Kozlevcar. Od finalistk mi je bla boljsa April, sicer mi je bla pa najboljsa Disko Raj, kjer bi pa mogli zamenjat vokalista, alpa ga nauci pet.

Posted 28 February 2011 - 11:12 AM
Ana, zakaj ni pravo tolmačenje?
Najprej zaradi tega ker ponavadi najprej tolmač počaka govorca, da pove nekaj stavkov in potem on prevede. Dobro, tukaj je bil prenos v živo in je blo potrebno prevajat sproti, ampak ženska ima grozljivo nemelodičen glas, vmes se moti in nasploh je grozljiva. Meni jo je prava muka poslušat. Tolmača moraš poslušat z veseljem ne pa, da umreš od jeze zraven. Ko jaz poslušam tolmače na našem faksu se kr malo sprostim, ker sestavljajo stavke in besede tako hitro in tako melodično, da je pravi čudež!
Posted 28 February 2011 - 11:26 AM
Posted 28 February 2011 - 12:47 PM
po moje bi še najbolj zažgali Rock Partyzani.
Posted 28 February 2011 - 04:26 PM
Jaz EME nisem gledala, sem pa videla na koncu nastop od Maje in hja, meni ni všeč, ker, kot sem že povedala,
mi je to spakovanje odurno, ona mi je vizualno kar malo repulzivna, a naj gre na Eurosong, če je že na Talentih
tako nehvaležno popušila ... se pač pogliha.
Bi pa bilo res fajn, če bi nas že enkrat srečala pamet in bi začeli bojkotirati ta kurčevi Eurosong. Samo kaj, ko
bi eni menda zboleli, če ne bi imeli vsako leto pri nas tega malega showa.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 28 February 2011 - 04:54 PM

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 28 February 2011 - 05:05 PM
Bi pa bilo res fajn, če bi nas že enkrat srečala pamet in bi začeli bojkotirati ta kurčevi Eurosong. Samo kaj, ko
bi eni menda zboleli, če ne bi imeli vsako leto pri nas tega malega showa.
Se strinjam. Res ne bi bilo slabo, če bi za kako leto ali dve spustili Eurosong.
Jaz Eme nisem gledala, sem si pa nekatere pesmi na netu potem ogledala. Maja je čist pričakovano zmagala, ampak meni pesem ni všeč. Ima dober glas, ampak ji pomojem pri tej bedni pesmi malo pomaga.
Za April prvič slišim, ampak tudi, če ne bi. Pesem mi ni všeč.
Naber ima super glas, pesem je pa res kot iz kakšne risanke.
Nina Pušlar je ful lepa, frizura ji tako paše, ampak pesem nič posebnega.
Hanah Mancini mi je bila kar všeč, tudi pesem se mi ne zdi tako slaba.
Ostalih nisem slišala.
Zame nobena pesem letos ni ravno izstopala, ampak se mi vseeno zdi, da je bilo tokrat vse skupaj malce bolj kvalitetno kot prejšnja leta.
Posted 28 February 2011 - 06:14 PM
In za nas, ki to spremljemo že do malih nog, je popolnoma drugeče gledati, če sodeluje tudi naša država, tot če ne bi.
Isto kot smučanje, če naše/naši nastopajo, je zadeva veliko bolj zanimiva.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 28 February 2011 - 06:39 PM
Stroške.
Ponos, da ne sodelujemo na showu, kjer je glasba absolutno sekundarnega pomena.
In okrnitev priložnosti za doživljanje maksime debilizma raznih attention whores. ;P
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 28 February 2011 - 07:04 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 28 February 2011 - 07:15 PM
Ampak če tega ne bi porabili za EMO in pošiljanje delegacije na ESC, bi ga pač zagonili za kakšno drugo neumnost.

In če vam je vse to okoli EME brez veze, predlagam, da je ogledu ognete.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users